Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A lakókat kiráncigálták lakásukból, majd őrizetbe vették: ismét botrány Gregor Lange és a dortmundi rendőrség körül!

Képzeld el a következő helyzetet: valahol a környéken többen verekednek az utcán, és az egyik résztvevő elveszti a fényképezőgépét. Otthon ülsz vasárnap délután, amikor hirtelen betörik a lakásod ajtaját, azonnal megbilincselnek és elvisznek, ahogy a vendégeidet is, akik szintén a lakásodban tartózkodnak. Ezután a rendőrség őrizetbe vesz, ahol több órát kell egy cellában töltened, ujjlenyomatot kell adnod, és fényképeket készítenek rólad, mielőtt az éjszaka közepén észrevétel nélkül kiengednek. Az egész dolog azzal a furcsa és egyetlen okkal történik, hogy történetesen a közelben laksz, és ezért valamilyen módon gyanúsított lehetsz. Igen, ez a helyzet teljesen őrülten hangzik, természetesen abszolút elképzelhetetlen lenne egy olyan helyen, ahol alkotmányos módszerek érvényesülnek, de sajnos Dortmundban ez a valóság, és pontosan így történt január 21-én, vasárnap.

Az illegális rendőri akció által érintett személyek a Thusneldastraße 3. szám alatti lakások lakói, köztük azok vendégei, valamint olyan személyek, akik a Heimat dortmundi irodájában kívántak részt venni egy megbeszélésen. Miután az embereket őrizetbe vették, az elnyomó apparátus egységei nagyszabású házkutatásra készültek a Thusneldastraße 3. szám alatt – de hiába, a dortmundi kerületi bíróság elutasította a házkutatási parancsot. Lassan dereng a dortmundi rendőrség lúzer vezetőjének, Gregor Langenak (SPD), hogy mit csináltak ott megint, és hogy ez a törvénytelen akció ismét az arcukba fog robbanni jobbról-balról.

Közvetlenül az újabb állami erőszakos cselekmény után a Heimat Dortmund elkezdte megvitatni a következő lépéseket, és ennek megfelelően reagálni fog a legutóbbi rendőrségi botrányra. Eddig a dortmundi nacionalisták erősebben emelkedtek ki a rezsim minden elnyomásából – és ez ezúttal is így lesz, és a Markgrafenstrasse hírhedt vesztese a végén ismét vereséget fog szenvedni.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Biden amerikai elnök az egyik beszédében azt mondta, hogy „Trump és republikánus hívei egy szélsőséget képviselnek, amely köztársaságunk alapelveit fenyegeti”. Ezzel a megosztó és kirekesztő kijelentésével a Reuter/Ipsos felmérése szerint a megkérdezettek 58 százaléka egyetértett.

A második világháború végén számos német választotta azt, hogy meghal a gyermekeivel együtt, de ők nem kegyetlen szörnyetegek voltak.

Egy helyi zsidó felsőbbrendűségi csoport és állami törvényhozók kiakadtak a Nashville belvárosában a tartott nemzetiszocialista felvonulás miatt.

A 17 másodpercnyi, fekete-fehér felvétel 82 év után került elő 2015 júliusában. Az amatőr filmen az látszik, ahogy az akkor hétéves Erzsébet nemzetiszocialista karlendítést tesz.

Alig egy évszázad alatt a feminista nőknek sikerült tönkretenniük a népszaporulatot mindenhol a nyugati világban.

Lezajlott tehát a szűk körű izraeli–palesztin fogolycsere, amelynek keretében Izrael „biztonsági okokból” bebörtönzött palesztin nőket és fiatalkorúakat bocsátott szabadon.

Sokkolja a holland zsidókat és liberálisokat, hogy Vilmos Sándor király anyai nagyapjáról kiderült: az NSDAP tagja volt.

Bajtársunk és barátunk Cseresznye György, a Titkolt Ellenállás egykori énekese már lassan egy évtizede, idén 9 éve, hogy a Hadak Útjára távozott.

1944. március 19-én a szövetséges Nagynémet Birodalom katonái bevonultak Magyarország területére, azonban ennek hosszú előzményei voltak.

Életének nyolcvanharmadik évében elhagyta a földi világot László András filozófus, a metafizikai tradicionalitás egyik legnagyobb magyarországi képviselője, írja a Duo Gladii.

Diszkréten szállították le a nyomozók Ulain Ferencet a Bécs felé tartó gyorsvonatról. Bár a nemzetgyűlési képviselő és ügyvéd meghallgatása és társainak elfogása minden paláver nélkül történt meg, az ügy mégis nagyot robbant.

A közelmúltban derült ki, hogy a Pest vármegyei Szigetszentmártonban 1944 novemberében négy huszárt temettek el, akik a Csepel-sziget védelmében haltak hősi halált.

Súlyos börtönévekkel fenyegetnek egy fiatal férfit Michigan államban, miután horogkeresztet festett egy zsinagóga falára.

Kampánycsapatának egyik tagja hozta zsidó-liberális támadások kereszttüzébe az elnökjelöltségért induló kormányzót.

Aki nem volt a fronton, nem tudja elképzelni, milyen érzés napról-napra embereket ölni. Ellenfeleid jönnek feléd, lőnek, még nem találtak el, de menekülni nincs idő.