Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Vasárnap ismét a demokrácia csodálatos működéséről tettek tanúbizonyságot a héber rend őrei az egykori Németországban.

Hatalmas rendőri erők rohamozták meg a Dortmund Dorstfeld kerületében található Thusneldastraße 3. számot, ahol a Die Heimat (korábban NPD) pártközpontja található. 15 főt őrizetbe vettek. Több ott lakó lakását is megrohamozták.

A rendőri rajtaütést egy szélsőbaloldali személy büntetőfeljelentése "indokolta". Arra panaszkodott, hogy egy dorstfeldi „túra” során állítólagos összetűzésbe keveredett jobboldaliakkal, amelyben állítása szerint elvesztett egy Go-Pro kamerát. A rendőrök ezt nyilvánvalóan alkalomnak tekintették arra, hogy megrohamozzák a pártközpontot, és bejussanak az összes lakásba. Ez az eljárás – amint azt a bíróságok a múltban megállapították a Thusneldastraße 3. szám alatti egyéb rohamok során, amelyek során a rendőrség önkényesen behatolt lakásokba – egyértelműen törvénytelen. Ezt mi sem erősíti meg jobban, hogy még aznap éjszaka a kerületi bíróság megtagadta a házkutatási parancs kiadását, mivel egyértelműen nem állt fenn bűncselekményre utaló jel.

André Picker védőügyvéd - aki már korábbi hatósági vegzálások során is nyújtott jogi segítséget német hazafiaknak - a vasárnap esti programját megszakítva Dorstfeldbe igyekezett. Végül 5 óra hossza után a rendőrség elhagyta a párt dortmundi székhelyét. Éjfél előtt nem sokkal néhány hazafit elengedtek, de előtte mindenkit rabosítottak, lefotóztak és ujjlenyomatot vettek.

A Die Heimat dortmundi divíziója a Die Rechte csoport korábbi tagjaiból jött létre, s így részei az Európa Erőd Szövetségnek, melynek a Légió Hungária is tagja.

Érdemes pár szóval bemutatni Dortmund város rendőrfőnökét, Gregor Langet, hogy átfogóbb képet kapjunk arról, hogy miért is vegzálják a hatóság emberei banális dolgok miatt a dortmundi hazafiakat.

Gregor Lange 2014 márciusa óta Dortmund város rendőrfőnöke. Jogot és történelmet tanult a Bonni Egyetemen. A második jogi államvizsga után 1993-ban lépett állami szolgálatba az arnsbergi kerületi önkormányzatnál. 1998-ban az észak-rajna-vesztfáliai belügyminisztériumhoz költözött, ahol 2003-ig az Alkotmányvédelmi Hivatal politikai szélsőségekkel foglalkozó tanácsadójaként dolgozott.

Gregor Lange a Ruhr-vidék legnagyobb városának rendőrfőnökeként egyértelműen a jobboldali szélsőségesség elleni küzdelemre helyezte a hangsúlyt, és a „zéró tolerancia stratégiáját” rögzítette. 2015-ben megalapította a „Rechts” különbizottságot, amely ma már országszerte a jobboldali szélsőségek elleni elnyomásról és nyomásgyakorlásról ismert. Láthatjuk tehát, hogy ő sem szeretne lemaradni a nemrég elhalálozott Michael Knape berlini rendőrfőnök "életművétől".

Amíg az egykori Németországban a cionisták által megszállt kormányzat szemet huny a szélsőbaloldali terror felett, sőt, azt támogatja is, addig a nacionalista színtér szereplői ellen kíméletlen hajszát folytat, legyen szó legálisan működő pártokról, hagyományőrzőkről, hazafias zenészekről vagy koncertet szervező társaságról.

Kitartást a német hazafiaknak!

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Észak-Írország fővárosában a jövő héten árverésre bocsátják azt a ceruzát, amelyet Eva Braun ajándékozott a Führer 52. születésnapjára.

Adolf Hitler 1983-ban előkerült „naplója” olyan igénytelen hamisítvány volt, hogy még az A.H. monogramot sem sikerült helyesen leírni – mégis kollektív őrületbe kergette egy nagynevű német lap szerkesztőit.

A balközép zöldpárt berlini politikusa Adolf Hitlert éltette, amikor a rendőrök éppen alkoholtesztre vitték.

Lapos képernyős televízió, külön mosdó és négy darab emeletes ágy – ilyen körülmények között tartják fogva Ilaria Salist, a milánói terroristát, az antifa támadások első rendű vádlottját.

A nyugati szövetségesek és Németország között többször is volt hadifogolycsere a második világháború alatt, ám ezeket nem volt könnyű megszervezni.

A „Historical Figures” – egy új mesterséges intelligencián alapuló chatbot alkalmazás – lehetővé teszi, hogy a történelem 20 ezer híres személyiségének bármelyikével beszélgessen az ember.

A nemzetiszocialista Nagynémet Birodalom egyik első embere, Heinrich Himmlernek bajorországi, festői környezetből álló tóparti villáját szállodává és étteremmé alakították át, amiért „természetesen” áll a bál a zsidó-liberális médiában.

A biztonsági erők több száz fegyvert, valamint horogkeresztes zászlókat és kellékeket foglaltak le Ausztriában hazafias motorosokhoz köthető ingatlanokban.

Dr. Martens. Azt hiszem, sokaknak nem kell bemutatni ezt a cipőmárkát. Aki csak egy kicsit is ismerős a rocker, punk, skinhead színtéren, az valószínűleg ismeri a semmivel sem összetéveszthető acélbetétes bakancsot, gondoljunk csak a sárga-fekete címkére és a szintén sárga gojzer varrásra.

Úgynevezett „tiltott önkényuralmi jelkép” használatának vádjával bíróság elé állítják Björn Höckét, az Alternatíva Németországnak (AfD) német ellenzéki párt Türingia tartományi vezetőjét – közölte a hallei tartományi bíróság.

MÁV dolgozóként a Vas megyei Károlyfa községben tartózkodtam családi ügyben 1945. április 4-én. Úgy 9-10 óra között a szovjet katonák géppisztollyal kényszerítettek a csatlakozásra a már összegyűjtött emberekhez.

Zbigniew Ziobro lengyel igazságügyi miniszter és főügyész úgy döntött, hogy szabadon enged egy 21 éves patriótát, akit három év börtönre ítéltek, amiért a 2020-as poznani pride-on összetűzésbe keveredett egy deviánssal.

William Joyce-ra gyakran utalnak „Lord Haw-Haw” néven, ami viccnek tűnik, és ami tényleg az is. Akik azonban valóban tudják, ki volt Joyce, tisztában vannak vele, hogy kivételes ember volt, aki Nyugat-párti nézeteiért szenvedett mártírhalált.

Tetovált „náci” jelképek miatt két és fél évi felfüggesztett szabadságvesztéssel zárult egy három évvel ezelőtti ausztriai nyaralás egy magyar férfi számára. Az illető vesztét az okozta, hogy egy tónál fürdőruhára vetkőzött.

Dr. Bárdossy László Szombathelyen született 1890. december 10-én, római katolikus vallású kisnemesi, hivatalnoki családból.

Egy idős német asszonynak, aki személyesen ismerte, hiszen munkaadója volt, a név – Adolf Hitler – mosolyt csalt az arcára, nem pedig borzongást.

Az USA-ban egyre több fehér gyakorolja a kereszténység „afrikanizált” változatát, az ún. karizmatikus (evangéliumi) protestantizmust.

A keleti fronton zajlott pokoli harcok helyszíneiről még a mai napig is kerülnek elő emberi maradványok, harcfelszerelések és akár teljes harcjárművek is.

Sokkolja a holland zsidókat és liberálisokat, hogy Vilmos Sándor király anyai nagyapjáról kiderült: az NSDAP tagja volt.

Miután fogságom 52. napján, 1945. március 15-én elhagytuk a gödöllői poklot, csalárd módon áthajtottak bennünket Budapest helyett Monoron át Ceglédre.

Göbbels ezt a beszédét 1928. január 9-én mondta el. Ez a legterjedelmesebb fejtegetése a propaganda természetéről. Annál érdekesebb, mert korai időpontban hangzott el.

A szovjet hadsereg katonái 1945. január 17-én hurcoltak el budapesti lakásomról, a Fővámtér 8. alatti épületből.

A Los Angeles-i székhelyű zsidó szupremácista Simon Wiesenthal Központ „leplezte le”, hogy egy, az angliai Oxfordshire-ből származó 42 éves anyuka lett a Miss Hitler szépségverseny idei győztese.

Egy fehér nacionalista szervezet vezetője köztéri matricákkal, valamint Adolf Hitler és a Nagynémet Birodalom plakátjival az otthonában is faji gyűlöletet szított – közölte a brit koronabíróság.