Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Vasárnap ismét a demokrácia csodálatos működéséről tettek tanúbizonyságot a héber rend őrei az egykori Németországban.

Hatalmas rendőri erők rohamozták meg a Dortmund Dorstfeld kerületében található Thusneldastraße 3. számot, ahol a Die Heimat (korábban NPD) pártközpontja található. 15 főt őrizetbe vettek. Több ott lakó lakását is megrohamozták.

A rendőri rajtaütést egy szélsőbaloldali személy büntetőfeljelentése "indokolta". Arra panaszkodott, hogy egy dorstfeldi „túra” során állítólagos összetűzésbe keveredett jobboldaliakkal, amelyben állítása szerint elvesztett egy Go-Pro kamerát. A rendőrök ezt nyilvánvalóan alkalomnak tekintették arra, hogy megrohamozzák a pártközpontot, és bejussanak az összes lakásba. Ez az eljárás – amint azt a bíróságok a múltban megállapították a Thusneldastraße 3. szám alatti egyéb rohamok során, amelyek során a rendőrség önkényesen behatolt lakásokba – egyértelműen törvénytelen. Ezt mi sem erősíti meg jobban, hogy még aznap éjszaka a kerületi bíróság megtagadta a házkutatási parancs kiadását, mivel egyértelműen nem állt fenn bűncselekményre utaló jel.

André Picker védőügyvéd - aki már korábbi hatósági vegzálások során is nyújtott jogi segítséget német hazafiaknak - a vasárnap esti programját megszakítva Dorstfeldbe igyekezett. Végül 5 óra hossza után a rendőrség elhagyta a párt dortmundi székhelyét. Éjfél előtt nem sokkal néhány hazafit elengedtek, de előtte mindenkit rabosítottak, lefotóztak és ujjlenyomatot vettek.

A Die Heimat dortmundi divíziója a Die Rechte csoport korábbi tagjaiból jött létre, s így részei az Európa Erőd Szövetségnek, melynek a Légió Hungária is tagja.

Érdemes pár szóval bemutatni Dortmund város rendőrfőnökét, Gregor Langet, hogy átfogóbb képet kapjunk arról, hogy miért is vegzálják a hatóság emberei banális dolgok miatt a dortmundi hazafiakat.

Gregor Lange 2014 márciusa óta Dortmund város rendőrfőnöke. Jogot és történelmet tanult a Bonni Egyetemen. A második jogi államvizsga után 1993-ban lépett állami szolgálatba az arnsbergi kerületi önkormányzatnál. 1998-ban az észak-rajna-vesztfáliai belügyminisztériumhoz költözött, ahol 2003-ig az Alkotmányvédelmi Hivatal politikai szélsőségekkel foglalkozó tanácsadójaként dolgozott.

Gregor Lange a Ruhr-vidék legnagyobb városának rendőrfőnökeként egyértelműen a jobboldali szélsőségesség elleni küzdelemre helyezte a hangsúlyt, és a „zéró tolerancia stratégiáját” rögzítette. 2015-ben megalapította a „Rechts” különbizottságot, amely ma már országszerte a jobboldali szélsőségek elleni elnyomásról és nyomásgyakorlásról ismert. Láthatjuk tehát, hogy ő sem szeretne lemaradni a nemrég elhalálozott Michael Knape berlini rendőrfőnök "életművétől".

Amíg az egykori Németországban a cionisták által megszállt kormányzat szemet huny a szélsőbaloldali terror felett, sőt, azt támogatja is, addig a nacionalista színtér szereplői ellen kíméletlen hajszát folytat, legyen szó legálisan működő pártokról, hagyományőrzőkről, hazafias zenészekről vagy koncertet szervező társaságról.

Kitartást a német hazafiaknak!

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Kitiltotta a fehéreket az ünnepi vacsoráról a húzott szemű bostoni polgármester, de szerinte ez nem rasszizmus és nem is diszkrimináció.

Egy szentesi patrióta még tavaly decemberben az ablakában tett közszemlére egy horogkeresztes zászlót, emiatt „önkényuralmi jelkép” használatának vétsége miatt ütöttek rajta otthonában.

A 20. századi magyar történelem legsötétebb időszaka köthető Rákosi Mátyás nevéhez, aki hasonlóan a legtöbb kommunistához, a legmesszebbmenőkig álságosan élt.

Alexander Netlingnek jellegzetes megjelenést kölcsönöz a horogkereszt és számos más fajvédő szimbólum, amelyet különösen jól látható helyre tetováltak.

Április negyedike, vagy ahogyan az 1945 után kiépülő kommunista diktatúra kánonjában szerepelt, a felszabadulás, nem csak a pártállam piros betűs ünnepének, hanem négy évtizeden át a rendszer legfontosabb legitimációs pontjának számított, és nem véletlenül.

Zsidó-liberális hiszériát keltett Ausztriában, hogy a szélsőjobboldali Szabadságpárt ifjúsági tagozatának toborzóvideóján feltűnik a Hofburg Kastély erkélye, ahonnan 1938-ban kikiáltották az Anschlusst.

1946. január 19-én indult el Budaörsről az első, kitelepítésre ítélt magyarországi németeket szállító vonat, amely a második világháborút követő szélesebb kelet-európai etnikai tisztogatás hazai szakaszának kezdetét jelentette. 

Fogságba esésem első percei veréssel teltek. Miközben a sorfalat álló angol katonák előtt elvonultunk, a géppisztoly agyával ütöttek, majd rugdaltak bennünket, gyorsabb haladásra késztetve a mintegy 300 embert.

Jó ideje keringett egy különös történet, miszerint a sarkkörön lévő Alexandra Land nevű szigeten működött egy meteorológiai állomás, amely második világháború alatt a titkos német tudományos projektek helyszíne volt.

A patrióta fiatalra házmester jellemű járókelők hívták ki a rendőröket, miután a zászlót mutatta fel nekik.

A szlovák Speciális Büntetőbíróság (ŠTS) hat év börtönbüntetésre ítélte Marián Magátot, akit törvénybe ütköző gondolatok kifejtésével kapcsolatos vádpontokban bűnösnek találtak.

Jóllehet a biológiai fajfogalom nem azonos az etnográfiai fajfogalommal, mégsem nagyon különbözik tőle.

A második világháború lezárást követő vérgőzös évek feltárása, megismertetése a nyilvánossággal, valahogy elfelejtődött az 1990-es "rendszerváltozás" óta.

Kannibálszigetnek vagy a halál szigetének nevezik a Szibériában, az Ob folyó mentén található Nazino-szigetet, amely a sztálini terror egyik legsötétebb fejezetének helyszínéül szolgált.

Csupán néhány évvel ezelőtt, kilencvenhat évesen hunyt el Rochus Misch, Adolf Hitler testőre, a Führerbunker végóráinak utolsó szemtanúja.