Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Egy 28 éves mississippi férfi ellen szövetségi vádat emelnek, mert zsidóknak telefonált Adolf Hitlerrel és a holokauszttal kapcsolatban.

Jacqueline C. Romero, az Egyesült Államok ügyésze szerint a hattiesburgi Donavon Parish 2022 áprilisában és májusában a Voice over Internet Protocol (VoIP) segítségével telefonhívásokat kezdeményezett.

A hívások zsidó zsinagógákhoz és zsidó tulajdonban lévő vállalkozásokhoz szóltak Pennsylvania keleti részén.

Innen nem messze, a nyugat-pennsylvaniai Pittsburgh-ben halálbüntetés vár éppen egy másik férfi, aki 2018-ban 11 zsidót tett el láb alól egy zsinagógában.

A zsidó intézményekhez intézett hívások során Parish többször hivatkozott a 6 millió milliós számra, ami a holokauszt kapcsán került a közbeszédbe az elmúlt évtizedekben.

Romero azt mondta, Parish ilyesmiket mondott a telefonba:

– „Heil Hitler”

– „Minden zsidónak meg kell halnia”

– „Munkatáborokba helyezzük”

– „Elgázosítani a zsidókat”

– „Hitlernek be kellett volna fejeznie a munkát”

Ha Parish-t elítélik, akár 50 év börtön, három év felügyelt szabadlábra helyezés és 2,5 millió dolláros pénzbírság várhat rá. A szövetségi esküdtszék „internetes megfélemlítés” és „államközi fenyegetés” közlése vádjával emelt vádat ellene.

Parish ügyében az FBI vezette a nyomozást, és az ügyben az Egyesült Államok Pennsylvania keleti körzetének ügyésze és az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumának Nemzetbiztonsági Osztálya (Terrorizmusellenes részleg) folytat eljárást az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumának segítségével. 

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Felvétetett Budapesten, a Budapesti Államrendőrség Politikai Rendészeti Osztályán, 1945. október 23-án.

A szélsőjobboldali zenei színtéren nem ritka, hogy a zenekarok fel- és átdolgozzák más bandák közkedvelt dalait. Például az angol Skrewdriver és a német Landser különösen sok nép fiait megihlette.

Zsidó-liberális hiszériát keltett Ausztriában, hogy a szélsőjobboldali Szabadságpárt ifjúsági tagozatának toborzóvideóján feltűnik a Hofburg Kastély erkélye, ahonnan 1938-ban kikiáltották az Anschlusst.

Hatéves börtönbüntetést szabott ki csütörtökön a stuttgarti tartományi felsőbíróság egy „szélsőjobboldali német terrorcsoport” vezetőjére.

Bajtársunk és barátunk Cseresznye György, a Titkolt Ellenállás egykori énekese már lassan egy évtizede, idén 9 éve, hogy a Hadak Útjára távozott.

Szálasi Ferenc 1946. évi Börtönnaplójának február 28-i bejegyzésében ezt olvassuk: "Ma reggel kivégezték Imrédy Bélát. Nyugodjék békében. A Nemzet vértanúja volt."

„A gyanúsított bizonyíthatóan neonáci ideológiát, antiszemitizmust terjesztett, korábbi lövöldözők tetteit dicsőítette, és egyértelműen az ő példájuk utánzásának vágyát és szándékát mutatta” – állítja az FBI.

Egy 28 éves mississippi férfi ellen szövetségi vádat emelnek, mert zsidóknak telefonált Adolf Hitlerrel és a holokauszttal kapcsolatban.

Százezres halálkvóták túlteljesítésében versengtek a Sztálin kegyeiért remegő parancsnokok, amikor a paranoia új szintre lépett a Szovjetunióban.

A New York-i Citibank kirúgta egyik alkalmazottját, aki Instagramon „politikailag nem korrekt” megnyilvánulást tett közzé a Führerrel kapcsolatban.

Halála óta számos összeesküvés-elmélet terjed, miszerint legszűkebb környezete megölte, hogy Berija megfojtotta, vagy újabban: patkányméreggel végeztek vele, miközben pár nappal később pedig a hasonmásával rendezték meg a „hivatalos” halálát.

A tavaszt idéző napsütésben jó félszázan gyülekeztek a megadott időpontban a Keleti pályaudvar előtti téren, hogy részt vegyenek a sétáló történelemórán, számol be a Festung Budapest 2024-es rendezvénysorozata nyitányáról a honlapján a Légió Hungária.

1944-ben és 1956-ban a történelem megismételte önmagát. Az 1944/1945-ös vérhullással újabb magok kerültek az áldott magyar földbe.

Közismert az oroszok alábbi szövege: azért kell ide vagy oda terelni az embereket, hogy megkapják az igazolást, amivel aztán nyugodtan hazamehetnek.

Krefeldben a Bismarckplatz 32. szám alatti, impozáns villában rendezkedett be a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt, melynek tagjai bizonyára elhűlve figyelték volna a mostani gyalázatot.