Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Zbigniew Ziobro lengyel igazságügyi miniszter és főügyész úgy döntött, hogy szabadon enged egy 21 éves patriótát, akit három év börtönre ítéltek, amiért a 2020-as poznani pride-on összetűzésbe keveredett egy deviánssal.

Marika Matuszak és három társa akkor egy szivárványszínű táskát akart elvenni egy aberrált felvonulótól. Az iratok szerint „a támadás miatt az áldozatnak zúzódásai keletkeztek, és megrándult a csuklója”.

Az ügy nemrégiben híresült el, amikor a Ordo Iuris Katolikus Intézet kampányt indított Matuszek szabadulásáért, mivel pusztán ideológiai alapon ítélték el. Az Ordo Iuris azzal érvelt, hogy enyhébb büntetést is kiszabhattak volna, habár az ügyben – elvileg – a három éves börtön számít minimálisan kiszabhatónak.

Miután az Ordo Iuris kiállt véleményével, az interneten elindult a lengyel szélsőjobboldali úthenger. A hagyományos értékek védelmezőjeként és az LMBT-terror ellen harcoló hazafiként emelték pajzsra a meghurcolt Matuszeket, és egyben követelték a szabadon bocsátását.

A szimpla táskacibálásért kimért büntetés mértékéért az érzékenyített bírákat tették felelőssé. A hangokat maga az igazságügyi miniszter is felerősítette azzal, hogy a Twitteren közölte: „A bíróság három évre börtönbe vetett egy fiatal lányt, amiért tiltakozott a baloldali ideológia és a homoszexualitás népszerűsítése ellen. A bíróságok kíméletlenül büntetik a lengyeleket, már amennyiben a hit és a hagyományos értékek védelmére kelnek, ellenben a templomok megtámadásáért, hívők lincseléséért és rendőrök leköpéséért szabadon engedik őket. Külön kérdés egyes ügyészek eljárása ebben az ügyben. A tettük nem marad következmények nélkül.”

Matuszekről hamar közreadta a zsidó-liberális sajtó helyi fiókja, hogy nemzetiszocialista nézeteket vall. Az Euractiv szerint találtak róla fotókat, melyeken „neonáci” jelképeket visel, illetve kapcsolatba hozták egy radikális jobboldali aktivistával, aki a Nagynémet Birodalom zászlajával fényképezkedett egy, a Gestapo uniformisára hasonlító egyenruhában. Kiderült, hogy alapítói voltak a Nemzeti Tisztogatásért Front nevű nemzetiszocialista szervezetnek, melynek elsődleges célja Lengyelország megtisztítása a lengyeleket bemocskoló szennytől és ellenségtől.

Az illetőt Matuszekkel együtt elítélték, mert részt vett ugyanabban a akcióban.

Arról nem tudni, hogy őt is hazaszállították-e, Matuszek viszont most Andrzej Duda lengyel elnök kegyelmére vár.

Borítókép: nacionalisták demonstrációja Katowicében, „Katowice a nacionalizmus városa” szlogennel – a Nemzeti Tisztogatásért Front aktivistái vezetésével

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Csupán néhány évvel ezelőtt, kilencvenhat évesen hunyt el Rochus Misch, Adolf Hitler testőre, a Führerbunker végóráinak utolsó szemtanúja.

Kitiltotta a fehéreket az ünnepi vacsoráról a húzott szemű bostoni polgármester, de szerinte ez nem rasszizmus és nem is diszkrimináció.

Az immár száz napja tartó folyamatos szőnyegbombázásokkal az izraeli hadsereg (IDF) elhomályosította az angol–amerikai haderő egyik legfényesebb második világháborús hőstettét, amely abból állt, hogy 3 nap alatt letarolta Drezda épületeinek harmadát, ártalmatlanítva 25 ezer „nácit és potenciális nácit”.

A nemzetiszocialista tisztelgés a második világháború vége óta illegális a cionisták által Németországban és Ausztriában, és a kóser törvények szerint börtönbüntetéssel büntethető.

Aki nem volt a fronton, nem tudja elképzelni, milyen érzés napról-napra embereket ölni. Ellenfeleid jönnek feléd, lőnek, még nem találtak el, de menekülni nincs idő.

A rezsim intenzív pszichológiai hadviselést folytat az őshonosok ellen, nehogy olyan következtetéseket vonjanak le, amelyek megkérdőjeleznék a tömeges bevándorlást és a többrasszú társadalmat.

Furcsa észjárásuk van a németországi hatóságoknak: minél aktívabb és erőszakosabb a szélsőbaloldali Antifa, annál inkább fellépnek a nacionalista színtér ellen. Abszurd? Igen, de pont ez a valóság.

Hatéves börtönbüntetést szabott ki csütörtökön a stuttgarti tartományi felsőbíróság egy „szélsőjobboldali német terrorcsoport” vezetőjére.

Az amerikai feketék sok olyan dologban hisznek, ami nem létezik, olyannyira, hogy azt lehet mondani, egy másik dimenzióban élnek, miközben a miénkben beszélnek.

Alig néhány hónappal a harcok után elindult a feleslegessé vált eszközök hasznosítása a megszállt és kettészakított Németországban.

Most, amikor szívemre tett kézzel és felemelt fővel esküszöm, hogy mindörökre ott hagyom a szélsőbaloldalt és katonás, kemény léptekkel átmasírozok a legszélsőjobboldal frontjára, be kell vallanom, hogy ezt végtelen keserűséggel, nagy kíváncsisággal és ugyanakkor örömkönnyet fakasztó forró magyarsággal teszem.

Százezres halálkvóták túlteljesítésében versengtek a Sztálin kegyeiért remegő parancsnokok, amikor a paranoia új szintre lépett a Szovjetunióban.

A 350 kilós német birodalmi sas bronzszobrát, amely a Graf Spee nehézcirkálót díszítette egykor, még 2006 elején emelték ki a tengerből Uruguay partjainál.

A Hetek című filoszemita lap egyik olvasója küldte be az újság számára azt a fotót, amelyen Budapesten, az Egyetem tér környékén kiragasztott, az említett orgánum szerint „uszító antiszemita” szövegű plakát látható.

A Haus am Bogenseet az a Film Heritage Inc. vásárolta meg, amely a Panama-iratokban az ukrán first lady résztulajdona volt.

A Pesti Srácok információja szerint a német szövetségi főügyész gyilkossági kísérlet miatt nyomoz a szélsőbaloldali Lina Engel, Johann Guntermann és Tobias Edelhoff ellen.

Az 1913-as születésű Bosnyák Imrét az elsők között érintette meg a magyar nemzetiszocializmus, a hungarizmus eszméje.

Egyre szélesebb körűvé válik az X (volt Twitter) elleni nagyvállalati hirdetési bojkott, sőt, az amerikai cégek mellett az Európai Bizottság is közölte, hogy felfüggeszti a hirdetéseit az oldalon, mert nem akarja, hogy azok „antiszemita és náci” tartalmak mellett jelenjenek meg.

Miután fogságom 52. napján, 1945. március 15-én elhagytuk a gödöllői poklot, csalárd módon áthajtottak bennünket Budapest helyett Monoron át Ceglédre.

A szélsőjobboldali zenei színtéren nem ritka, hogy a zenekarok fel- és átdolgozzák más bandák közkedvelt dalait. Például az angol Skrewdriver és a német Landser különösen sok nép fiait megihlette.

Észak-Írország fővárosában a jövő héten árverésre bocsátják azt a ceruzát, amelyet Eva Braun ajándékozott a Führer 52. születésnapjára.

Franciaország az utóbbi éjszakákon ugyanazt élte át, amit néhány évtizede már többször is, és amit a jövőben törvényszerűen egyre gyakrabban fog átélni: a söpredék („la racaille”) féktelen tombolását gyújtogatással, fosztogatással, lövöldözéssel fűszerezve.

Egy fagylaltárus remek üzleti lehetőséget láthatott abban, hogy furgonjával az auschwitzi emlékmúzeum bejárata előtt parkoljon le, hogy az odalátogató turistáknak árulja a fagyit.

A második világháború lezárást követő vérgőzös évek feltárása, megismertetése a nyilvánossággal, valahogy elfelejtődött az 1990-es "rendszerváltozás" óta.