Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Alexander Netlingnek jellegzetes megjelenést kölcsönöz a horogkereszt és számos más fajvédő szimbólum, amelyet különösen jól látható helyre tetováltak.

Tíz nappal azután, hogy elmenekült a rendőrségtől, egy rasszista fehér börtönbanda szökésben lévő tagja újra rács mögé került.

Az Anchorage-i Rendőrkapitányság (APD) a börtönbejegyzések szerint február 22-én letartóztatta a szökésben lévő Alexander Netlinget (29). Netling állítólag elmenekült a tisztek elől, miután február 13-án megérkeztek alaszkai lakhelyére, ahol letartóztatási parancsot adtak ki.

Nem világos, hogy a tisztek hogyan tudták elfogni Netlinget, de nem lehetett nehéz dolguk, hiszen a horogkereszt és a tarkójára tetovált más egyéb fajvédő szimbólumok miatt jellegzetes külsejű. A rendőrség által közreadott fotón egy pár fekete kontaklencsét is viselt, amelyek teljesen eltakarják a szeme fehérjét.

Most a próbaidő megsértése miatt tartóztatták le, mivel még felügyelt őrizetben volt, miután nemrégiben töltötte ki a szövetségi börtönbüntetését. A szövetségi bűnügyben szereplő dokumentumok szinte mindegyike titkosított, de az Igazságügyi Minisztérium közzétett néhány részletet az ítélete után.

Bryan Schroder amerikai ügyész Netlinget az 1488-asok nevű börtönbanda tagjént azonosította, amely egy rasszista fehér bűnszervezet, amelynek tagjait többek között kábítószer-terjesztéssel, lőfegyver-kereskedelemmel és erőszakos cselekményekkel, köztük gyilkossággal és emberrablással kapcsolatos tevékenységekkel vádolják.

Az ügyész szerint Netlinget „Bruiser” (bokszoló, ökölvívó) néven ismerik 1488-as bandatársai.

Az Igazságügyi Minisztérium az 1488-asokat erőszakos és csak fehéreket befogadó bandaként írta le, amelynek körülbelül 50-100 tagja van, és Alaszka állami börtöneiben, illetve azon kívül is tevékenykedik. Megalakulásától kezdve a csoport védelmet nyújtott a fehér fogvatartottaknak a börtönkörülmények között, amennyiben csatlakoztak a bandához.

A csoport neve a David Lane által megfogalmazott 14-szóból és a Heil Hitler számkódjából (HH = 88) eredeztethő, bár puszta létezésük is inkább káros, mint hasznára van az ügynek.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A szélsőliberális-zsidó Euronews azon örvendezik, hogy egy belgiumi flamand „szélsőjobboldali” aktivistát ítélt el a helyi bíróság, pusztán azért, mert gyakorolta a szólásszabadsághoz való jogát. Ez természetesen „jogállami” megoldásnak számít Brüsszelben.

Ahhoz, hogy megérthessük a totalitárius woke ideológia amerikai elhatalmasodását lehetővé tévő mentális légkört, célszerű vázlatosan feleleveníteni az Egyesült Államok történelmi gyökereit.

A magyar származású önkéntesekből felállítandó Waffen-SS hadosztályok ügyében a tárgyalások még a Lakatos-kormány idején megkezdődtek. Az írásbeli, előzetes megállapodást végül is Beregfy Károly, a Szálasi-kormány honvédelmi minisztere és Otto Winkelmann, a magyarországi német SS- és rendőri erők parancsnoka 1944. október 23-án írta alá Budapesten.

Eredménytelennek nevezte az olasz baloldal a Magyarországon fogva tartott antifasiszta terrorista, Ilaria Salis szabadon engedéséért folytatott politikai kampányát Giorgia Meloni miniszterelnök az RAI1-nek adott televíziós interjúban.

1908. június 12-én született Otto Skorzeny, a Waffen-SS egyik leghíresebb katonája, aki többek között merész ejtőernyős és kommandós akcióival szerzett magának hírnevet.

A 35 éves Joszif Visszarionovics Dzsugasvili, közismertebb nevén Sztálin, az LMBTQP-közösség korai úttörőjeként teherbe ejtett egy kiskorú, szibériai lányt. Leszármazottaik ma is élnek.

Kommandósok és bilincsek nélkül jelent meg legutóbbi tárgyalásán az antifa támadások elsőrendű vádlottja. Az olasz nőnek az ügyben ez volt a harmadik tárgyalása, de vallomást mindeddig még nem tett az ülések idején.

Aki nem volt a fronton, nem tudja elképzelni, milyen érzés napról-napra embereket ölni. Ellenfeleid jönnek feléd, lőnek, még nem találtak el, de menekülni nincs idő.

Mecklenburg-Elő-Pomerániában egy 16 éves lányt három rendőr hirtelen kivezetett az osztályból az osztálytársai szeme láttára. A „bűne”, hogy azt írta TikTokon, Németország a hazája, és nem csak egy hely a térképen. A diákot a saját igazgatója jelentette fel, a rendőrség agymosást is végez rajta, írja a Kuruc.info a Junge Freiheit nyomán.

Ausztráliában elsőként Tasmaniában tiltották be az összes „náci jelképet”, amibe beleértenek mindent, ami a „nácizmussal” kapcsolatos, tehát konkrétan nem neveztek meg semmit, így gyakorlatilag bármire ráfoghatják.

72 éves korában meghalt Michael Knape, a berlini rendőrség korábbi főnöke, akit csak „neonácivadásznak”, illetve „kemény kutyának” hívtak.

Úgynevezett „tiltott önkényuralmi jelkép” használatának vádjával bíróság elé állítják Björn Höckét, az Alternatíva Németországnak (AfD) német ellenzéki párt Türingia tartományi vezetőjét – közölte a hallei tartományi bíróság.

Kevesen tudják, ki az az olasz, akit közel egy éve tartanak fogva egy magyar börtönben azzal a váddal, hogy 2023-ban antifasiszta támadásokban vett részt a magyar fővárosban – írta meg az olasz il Giornale nyomán a Magyar Nemzet.

A lakókat kiráncigálták lakásukból, majd őrizetbe vették: ismét botrány Gregor Lange és a dortmundi rendőrség körül!

A második világháború végén számos német választotta azt, hogy meghal a gyermekeivel együtt, de ők nem kegyetlen szörnyetegek voltak.