Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Alexander Netlingnek jellegzetes megjelenést kölcsönöz a horogkereszt és számos más fajvédő szimbólum, amelyet különösen jól látható helyre tetováltak.

Tíz nappal azután, hogy elmenekült a rendőrségtől, egy rasszista fehér börtönbanda szökésben lévő tagja újra rács mögé került.

Az Anchorage-i Rendőrkapitányság (APD) a börtönbejegyzések szerint február 22-én letartóztatta a szökésben lévő Alexander Netlinget (29). Netling állítólag elmenekült a tisztek elől, miután február 13-án megérkeztek alaszkai lakhelyére, ahol letartóztatási parancsot adtak ki.

Nem világos, hogy a tisztek hogyan tudták elfogni Netlinget, de nem lehetett nehéz dolguk, hiszen a horogkereszt és a tarkójára tetovált más egyéb fajvédő szimbólumok miatt jellegzetes külsejű. A rendőrség által közreadott fotón egy pár fekete kontaklencsét is viselt, amelyek teljesen eltakarják a szeme fehérjét.

Most a próbaidő megsértése miatt tartóztatták le, mivel még felügyelt őrizetben volt, miután nemrégiben töltötte ki a szövetségi börtönbüntetését. A szövetségi bűnügyben szereplő dokumentumok szinte mindegyike titkosított, de az Igazságügyi Minisztérium közzétett néhány részletet az ítélete után.

Bryan Schroder amerikai ügyész Netlinget az 1488-asok nevű börtönbanda tagjént azonosította, amely egy rasszista fehér bűnszervezet, amelynek tagjait többek között kábítószer-terjesztéssel, lőfegyver-kereskedelemmel és erőszakos cselekményekkel, köztük gyilkossággal és emberrablással kapcsolatos tevékenységekkel vádolják.

Az ügyész szerint Netlinget „Bruiser” (bokszoló, ökölvívó) néven ismerik 1488-as bandatársai.

Az Igazságügyi Minisztérium az 1488-asokat erőszakos és csak fehéreket befogadó bandaként írta le, amelynek körülbelül 50-100 tagja van, és Alaszka állami börtöneiben, illetve azon kívül is tevékenykedik. Megalakulásától kezdve a csoport védelmet nyújtott a fehér fogvatartottaknak a börtönkörülmények között, amennyiben csatlakoztak a bandához.

A csoport neve a David Lane által megfogalmazott 14-szóból és a Heil Hitler számkódjából (HH = 88) eredeztethő, bár puszta létezésük is inkább káros, mint hasznára van az ügynek.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A balközép zöldpárt berlini politikusa Adolf Hitlert éltette, amikor a rendőrök éppen alkoholtesztre vitték.

Lassan telnek a napjai, nem tudja a pontos időt és nem bízhat senkiben Ilaria Salis, akinek ügyvédei mindent megtesznek azért, hogy olaszországi házi őrizetet harcoljanak ki – olvashatjuk a szívszaggató sorokat, írja a Mandineren nyomán a Magyar Jelen.

Ausztria 2019 óta a nemzetiszocializmus 26 ezer „áldozatának”, illetve leszármazottjaiknak adott állampolgárságot – közölte Alexander Schallenberg osztrák külügyminiszter.

Az amerikai feketék sok olyan dologban hisznek, ami nem létezik, olyannyira, hogy azt lehet mondani, egy másik dimenzióban élnek, miközben a miénkben beszélnek.

Az NZóna Podcast tematikus Homo Viator sorozata ezúttal az 1945-ös budavári kitörést és a Becsület Napját vizsgálja világnézeti szempontból.

Februárban sorozatos szélsőbaloldali támadások történtek Budapest különböző pontjain, az első hírek szerint az áldozatokat a ruhájuk alapján választották ki az antifasiszta támadók.

Zbigniew Ziobro lengyel igazságügyi miniszter és főügyész úgy döntött, hogy szabadon enged egy 21 éves patriótát, akit három év börtönre ítéltek, amiért a 2020-as poznani pride-on összetűzésbe keveredett egy deviánssal.

Kanadában letartóztatták a „Sötét idegent”, az elmúlt évtized egyik legbefolyásosabb nemzetiszocialista propagandistáját.

A 20. századi magyar történelem legsötétebb időszaka köthető Rákosi Mátyás nevéhez, aki hasonlóan a legtöbb kommunistához, a legmesszebbmenőkig álságosan élt.

A Los Angeles-i székhelyű zsidó szupremácista Simon Wiesenthal Központ „leplezte le”, hogy egy, az angliai Oxfordshire-ből származó 42 éves anyuka lett a Miss Hitler szépségverseny idei győztese.

A második világháború óta nem látott szintet ért el a Dániában feljegyzett antiszemita megnyilvánulások száma – közölte Henri Goldstein, a skandináv ország zsidajinak vezére.

A keletről érkező hírek hatására a magyar lakosság rettegett a Vörös Hadsereg katonáitól. A szovjetek 1944. augusztus 26-án értek magyar területre az Úz völgyében, komoly harcok közepette vonultak nyugat felé, míg a front 1945 áprilisában átvonult az országon.

Az, hogy az emigrációban minden a nemzeti irányt képviselő férfi ellen a legaljasabb hajsza folyik, lassan már természetes lesz még azok számára is, akiken a rágalom ostora csattog.

Kitiltotta a fehéreket az ünnepi vacsoráról a húzott szemű bostoni polgármester, de szerinte ez nem rasszizmus és nem is diszkrimináció.

Bajtársunk és barátunk Cseresznye György, a Titkolt Ellenállás egykori énekese már lassan egy évtizede, idén 9 éve, hogy a Hadak Útjára távozott.

Az USA-ban egyre több fehér gyakorolja a kereszténység „afrikanizált” változatát, az ún. karizmatikus (evangéliumi) protestantizmust.