Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Az antifa terroristák ismét lecsaptak Németországban, s ezúttal talán még betegebb, még perverzebb módját választották a vérengzésnek, mint eddig.

Horrorfilmbe illő jelenetek játszódtak le tegnap a szászországi Chemnitzben: augusztus 15-én 15 órakor a városligetben sétáló fiatalemberre, Alexanderre hirtelen több csuklyás is rátámadt, adja hírül a német Freie Sachsen nyomán a Kuruc.info. Az elkövetők egyebek mellett egy machetével támadtak áldozatukra.

A 28 éves férfit levitték a földre, majd a machetével levágták három ujját. A perverz és szadista antifák a férfi levágott ujjait trófeaként magukkal vitték.

A támadás előzménye, hogy a szélsőbaloldali "német" sajtó nyilvánosságra hozta az áldozat fotóját és adatait, "neonácinak" minősített politikai aktivistának mutatva be őt. Alexander a Freie Sachsen nevű nacionalista szervezet aktivistája.

A hatóságok jelenleg nagy erőkkel keresik a levágott testrészeket a parkban, valamint megkezdték a tanúk felkutatását.

A rendőrök a levágott ujjakat keresik

A németországi Bild máris elkezdte az áldozat mocskolását a szokásos módon: egyszerűen neonáciként hivatkozik rá, így kondicionálva olvasóit, elvégre egy antidemokratikus náci ellen szinte mindent meg lehet tenni.

Lesz-e felháborodás a politikai brutalizmus miatt? Elhatárolódik-e a szélsőbaloldali agressziótól Nancy Faeser, a német szövetségi belügyminiszter, aki maga is az Antifa lapjába írt korábban cikkeket? A Die Linke vagy a Die Grünen komisszárjai és káderei kiállnak-e vajon a "demokratikus értékek" mellett? Persze a kérdések feltevése is (ál)naivságot feltételez, de képzeljük csak el, ha politikai okokból egy bevándorlót, egy balost vagy egy zsidót csonkítanak meg a németországi nacionalisták, milyen reakciók születnének?

Érdemes megfigyelni, hogy a szélsőbaloldal esetében az agresszió és a perverzió kéz a kézben jár, hasonlóan egy másik jól körülírható csoporthoz, talán azért is, mert a két halmaznak elég széles a metszéspontja. Íme egy történelmi példa a fentebbi megállapításra.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A vérzivataros 20. század során több híres és hírhedt személyiség is megfordult a szegedi Csillag börtön celláiban.

Anti-antifa, white pride és „gyűlölünk mindenkit” a IX. kerületi diákok falán Fradi-tabló keretében.

Az Europol Referral Action Day nevű akciójának elsődleges célja az volt, hogy „azonosítsák és eltávolítsák a világhálón fellelhető antiszemita tartalmakat”.

A New York-i Citibank kirúgta egyik alkalmazottját, aki Instagramon „politikailag nem korrekt” megnyilvánulást tett közzé a Führerrel kapcsolatban.

A „magyar forradalomért való lelkesedés” miatt, vagy 1956-ot csupán ürügyként felhasználva 257 személy ellen alkalmaztak megtorlást a Szovjetunióban. 

A nemzetiszocialista tisztelgés a második világháború vége óta illegális a cionisták által Németországban és Ausztriában, és a kóser törvények szerint börtönbüntetéssel büntethető.

Egy szövetségi esküdtszék 63 vádpontban ítélte el Robert Bowerst, azt az ötvenéves férfit, aki 2018 októberében tizenegy zsidóval végzett egy pittsburghi zsinagógában.

Lassan telnek a napjai, nem tudja a pontos időt és nem bízhat senkiben Ilaria Salis, akinek ügyvédei mindent megtesznek azért, hogy olaszországi házi őrizetet harcoljanak ki – olvashatjuk a szívszaggató sorokat, írja a Mandineren nyomán a Magyar Jelen.

Bár a mi hazánkos Novák Előd kérésére előbb tömegsport-rendezvényként felvette az állami szervező a Kitörés emléktúrát az Olimpiai Ötpróba Programba, később azt törölte.

A sztálinista rendszer szétválaszthatatlan magától Sztálin személyétől. A bolsevik rendszer működési mechanizmusa gyakorlatilag Sztálin személye köré épült, és a diktátor 1953-as halálával szükségszerűen meg is változott.

Egy idős német asszonynak, aki személyesen ismerte, hiszen munkaadója volt, a név – Adolf Hitler – mosolyt csalt az arcára, nem pedig borzongást.

A brazil Nemzeti Emberi Jogi Tanács nevezetű szervezet különböző felméréseken alapuló tanulmánya szerint „riasztóan növekszik a náci csoportok jelenléte” a dél-amerikai országban. 

A ceglédi táborban 1945 elején mint elhurcoltakat bevagoníroztak bennünket, azzal a mesével, hogy Debrecenbe visznek, és ott az új magyar hadsereg tagjai leszünk.

Egy argentin étterem az „Anna Frank” hamburgerük mellé sajtos és szalonnával bevont „Adolf” névre keresztelt sült krumplit kínált, amíg be nem támadták a helyi zsidók.

Joachim (Jochen) Peiper 1915. január 30-án született Berlinben. Apja is katonaként élte le az életét, igy a fiatal Jochen a katonás életet hamar megtanulta.