Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Egy helyi zsidó felsőbbrendűségi csoport és állami törvényhozók kiakadtak a Nashville belvárosában a tartott nemzetiszocialista felvonulás miatt.

Egy csoport vörös inget és fekete maszkot viselő, nemzetiszocialista tisztelgést és fekete horogkeresztes zászlót felmutató fehér emberek csoportja tűnt fel, amint Tennesee állam fővárosa, Nashville belvárosi utcáin vonultak. A közösségi médiás videók szerint a felvonulók áthaladnak a Broadway-n, ahol „Sieg Heil”-t skandáltak, és deportálásra szólítottak fel.

Egy cigány küllemű, ránézésre indiai férfi közzétett egy kétperces videót, amelyen követi őket, habár az eredeti poszt már nem érhető el, de mások továbbosztották:

A videókon a felvonulók ruházatán a „Blood Tribe” felirat látható, amelyet a zsidó szupremácista Anti-Defamation League „egy növekvő neonáci csoportként” azonosít, amelyet hivatalosan 2021-ben alapítottak, és amely a zsidók leírása szerint a „kemény fehér felsőbbrendűként mutatja be magát, valamint elutasítja azokat, akik moderáltabb formában kívánnak felépni.” A Blood Tribe korábban felvonulásokat tartott Floridában, Ohioban és Wisconsinban 2023-ban.

A Jewish Federation of Greater Nashville „gyávának” nevezte a tüntetőket, és azt közölte CBS televízióval, hogy kapcsolatba lépett a bűnüldöző szervekkel, bár az nem derült ki, hogy pontosan milyen kifogással éltek.

A felvonulás során letartóztatásról nem érkezett jelentés. A nashville-i rendőrség közleménye szerint „néhány személy a Broadway-n kihívta a csoportot”, majd a felvonulók „egy dobozos teherautóhoz indultak, beszálltak, és elhagyták Davidson megyét”.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A berlini rendőrség és az Állami Bűnügyi Rendőrség vizsgálatot indított az Alternatíva Németország (AFD) ellen, amiért a párt székházának teraszára egy integető hóemberfigurát helyeztek ki.

A lakókat kiráncigálták lakásukból, majd őrizetbe vették: ismét botrány Gregor Lange és a dortmundi rendőrség körül!

Az angolszász szövetségesek 1943 nyarán elkezdett és a második világháború végéig megállás nélkül folytatott hadászati bombázóoffenzívája füstölgő romhalmazzá változtatta Németországot, ami bosszúért kiáltott az égre.

Bocsánatkérő közleményt adott ki a Michigani Állami Egyetem, miután a szombat esti meccs előtt Adolf Hitler képe jelent meg az eredményjelzőn – írja a CNN nyomán a 24.

Dr. Martens. Azt hiszem, sokaknak nem kell bemutatni ezt a cipőmárkát. Aki csak egy kicsit is ismerős a rocker, punk, skinhead színtéren, az valószínűleg ismeri a semmivel sem összetéveszthető acélbetétes bakancsot, gondoljunk csak a sárga-fekete címkére és a szintén sárga gojzer varrásra.

Tíz napja volt hivatalban Vilhelm Junnila finn gazdasági miniszter. A politikus azt mondta, hogy „a kormány fennmaradása és Finnország jóhírének megvédése érdekében” távozik posztjáról.

Az tény, hogy november 4-én hajnalban a szovjet csapatok ismét rátörtek Budapestre, Nagy Imre a Jugoszláv nagykövetségre menekült. Az viszont egyáltalán nem igaz, hogy ezen a napon leverték volna a szabadságharcot. Sőt.

Az NPR amerikai zsidó-liberális médiaintézmény arról közölt terjedelmes beszámolót, hogy az Egyesült Államokban egyre több „szélsőséges gyűlöletcsoport” alakul, és ezek hálózatba szerveződnek.

A német hazafit a rendőrség szerint „a migránsok elleni gyűlölet vezérelte”, külföldről származó, invazív hátterű szomszédait akarta felrobbantani.

Az antifa terroristák ismét lecsaptak Németországban, s ezúttal talán még betegebb, még perverzebb módját választották a vérengzésnek, mint eddig.

„Vádat emeltek négy férfival és egy nővel szemben, akik egy marokkói férfira a származása miatt támadtak rá” – közölte a Fővárosi Főügyészség az MTI-vel.

Az emberiség egyik óriási bravúrja a nemzetiszocializmussal kapcsolódik össze: ötven éve a holdra szállás magába olvasztotta a III. Birodalom történetének egy részét.

A liberális brit bíróság „elkötelezett fajgyűlölőknek” nevezte őket, akik a bíró szerint „terrorizmusra buzdítottak”.

Egy argentin étterem az „Anna Frank” hamburgerük mellé sajtos és szalonnával bevont „Adolf” névre keresztelt sült krumplit kínált, amíg be nem támadták a helyi zsidók.

November 8-án reggel 6 órakor rendőrök százai kutattak át több baloldali szélsőségesek által lakott ingatlant Szászországban és Türingiában.

Lassan telnek a napjai, nem tudja a pontos időt és nem bízhat senkiben Ilaria Salis, akinek ügyvédei mindent megtesznek azért, hogy olaszországi házi őrizetet harcoljanak ki – olvashatjuk a szívszaggató sorokat, írja a Mandineren nyomán a Magyar Jelen.