Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Egy termékcsalád horogkereszttel készül a rapper 2024-es elnöki kampányára, a zsidók pedig szokás szerint ajvékolnak.

Számtalan webshopban elérhetőek azok a termékek, amik egyszerre utalnak Kanye Westre és a nemzetiszocializmusra, legalábbis első ránézésre ezzel próbálkoznak. Egy termékcsalád például horogkeresztes mintákkal készül arra, hogy a nemrégiben  antiszemitaként coming outolt rapper 2024-ben elinduljon az amerikai elnökválasztáson, írja a Vice.

A termékekre több „emberi jogi”, azaz zsidó szupremácista szervezet, például az amerikai ADL (Rágalmazásellenes Liga) is felhívta a figyelmet, akik „nyugtalanítónak” nevezték a pulóverekből és pólókból álló termékcsaládot, és felhívták a rettegők figyelmét azok szélsőjobbos szimbólumaira.

Akadnak olyan termékek is, amik a West által népszerűsített, Dávid-csillagot és szvasztikát ábrázoló szimbólumot jelenítik meg. A néger rappert egyébként ezért a jelképért tiltották le a Twitterről.

Korábban mi is beszámoltunk róla: Alex Jones jobboldali, konteókban utazó műsorvezető egy adásában West arról beszélt, hogy csodálja Adolf Hitlert.

Később Elon Musk, a Twitter új tulajdonos-vezérigazgatója pedig azzal kommentálta a rapper kitiltását: „Mindent megpróbáltam. Ennek ellenére ismét megsértette az erőszakra való felbujtás elleni szabályt. A fiókot felfüggesztjük”.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

1945. május 9-én kényszerítették térdre a Szövetségesek a Nagynémet Birodalmat, azonban arról nem szokás beszélni, mi mindennel járt ez a győzelem.

A francia rendőrség megölt egy kés és vasrúd miatt egy férfit, aki a palesztinok elleni népirtás elleni tiltakozásul fel akart gyújtani egy zsinagógát az északnyugati Rouen városában.

A szélsőliberális-zsidó Euronews azon örvendezik, hogy egy belgiumi flamand „szélsőjobboldali” aktivistát ítélt el a helyi bíróság, pusztán azért, mert gyakorolta a szólásszabadsághoz való jogát. Ez természetesen „jogállami” megoldásnak számít Brüsszelben.

Négynapos utazás után 1945. február 6-án érkeztünk Bajáról Temesvárra. Verőfényes délelőttön vagoníroztunk ki. Az éhségtől és a szomjúságtól elgyötör emberek nagy része megrohamozta az olvadó havat, és marokszámra tömte a szájába.

Tíz éve, hogy elhalkultak a „rózsaszínű tapsok”. Tíz éve, hogy barátunk és bajtársunk, a Titkolt Ellenállás egykori énekese, Cseresznye György végleg itt hagyta földi életét és a Hadak Útjára költözött – kezdődik a beszámoló a Légió Hungária lapján.

Zsidó-liberális hiszériát keltett Ausztriában, hogy a szélsőjobboldali Szabadságpárt ifjúsági tagozatának toborzóvideóján feltűnik a Hofburg Kastély erkélye, ahonnan 1938-ban kikiáltották az Anschlusst.

Lassan telnek a napjai, nem tudja a pontos időt és nem bízhat senkiben Ilaria Salis, akinek ügyvédei mindent megtesznek azért, hogy olaszországi házi őrizetet harcoljanak ki – olvashatjuk a szívszaggató sorokat, írja a Mandineren nyomán a Magyar Jelen.

A szvasztika, azaz a 90 fokban hajlított ágakkal bíró kereszt fontos szimbólum több egykori és ma is élő hitrendszerben egyaránt. Az idők során jelképezte többek között a jó szerencsét, a teremtés végtelenségét és a legyőzhetetlen, forgó Napot.

Déri Tibor, Újpest DK-s polgármestere számára a sajótóból derült ki, hogy egy patrióta szellemiségű, kétestés koncertet terveznek november második hétvégéjére a kerületben.

A leginkább narancsos ízben fogyasztott szénsavas ital a Coca-Cola mellett talán a legismertebb üdítő szerte a világon.

Elítéltek egy angol antiszemita aktivistát, aki a rendőrség szerint „neonáci hitet vallott”, mert meg akart támadni egy sussexi zsinagógát.

A kanadai kormány azt tervezi, hogy nyilvánosságra hozza a második világháború után Kanadába emigrált egykori állítólagos „náci kollaboránsok” listáját – közölte Justin Trudeau miniszterelnök, írja az AFP.

Évtizedekig agyonhallgatták a világtörténelem legsúlyosabb, legtöbb – 9343 – áldozatot követelő hajókatasztrófáját, a Wilhelm Gustloff 1945. január 30-án történt megtorpedózását.

Engem és a legjobb barátnőmet együtt vittek ki a Gulágra. Mariska, a barátnőm, öt évvel később térhetett haza, mint én. Ő is visszajött a szülőfalunkba. Azon nyomban meglátogattam...

A 84 éves Bosnyák Imrét, a Nyilaskeresztes Párt egykori propagandistáját, 1997. augusztus 24-én temették a Rákoskeresztúri köztemető 298-as parcellájába.