Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A frankfurti zsidó szupremácisták Németországban elsőként indítottak el egy olyan alkalmazást, amely az antiszemiták elleni küzdelemben segít azáltal, hogy figyelmezteti a zsidókat a potenciális „biztonsági fenyegetésekre”.

Három év kutatás és fejlesztés után a frankfurti zsidók most bemutatták az alkalmazást, amely zsidógyűlölő gójok elleni védekezést szolgálja.

Az alkalmazás egyben „védett online teret is biztosít”, ahol a tagok „félelem nélkül” eszmét cserélhetnek.

Benjamin Graumann, a frankfurti zsidók digitalizációs osztályának vezetője szerint az applikáció „létfontosságú” eszköz a kapcsolattartáshoz, friss információkat kínál az eseményekről és elősegíti a tagok közötti kapcsolatokat.

„Már nem tudunk minden tagot elérni a Facebookon és a leveleken keresztül” – mondta. „Ez az első ilyen alkalmazás egy németországi zsidó közösségben. Erre eddig nem volt példa, ami kihívást jelentett. De most már nagyon boldog vagyok. Azt is tervezzük, hogy az idősek otthonában az applikációhoz értő embereket képezzük ki.”

Az alkalmazás lehetővé teszi a zsidók számára, hogy jegyeket vásároljanak színdarabokra, megnézzék a zsidó ünnepek időpontjait, vagy megtalálják a zsidó óvodákat és kóser éttermeket.

Az új tagok számára egy hirdetőtáblát is tartalmaz, ahol a bébiszitterektől kezdve a zsidó barátokig mindent megtalálhatnak.

A jövőbeli tervek között szerepel az alkalmazás többnyelvűvé tétele, valamint olyan funkciókkal való bővítése, mint a dokumentum megosztás és a csevegési funkciók.

A frankfurti zsidók közel 7000 tagot számlálnak, ezzel Németország négy legnagyobb zsidó diaszpórájának egyike.

Most azt remélik, hogy az alkalmazás mintául szolgál majd az országszerte 95 000 tagot számláló zsidó egyletek számára, amelyek a Németországi Zsidók Központi Tanácsának ernyőszervezete alatt működnek.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Az 1913-as születésű Bosnyák Imrét az elsők között érintette meg a magyar nemzetiszocializmus, a hungarizmus eszméje.

1944-ben és 1956-ban a történelem megismételte önmagát. Az 1944/1945-ös vérhullással újabb magok kerültek az áldott magyar földbe.

Az alábbi nyilatkozatot Paula Hitler (1896. január 21. - 1960. június 1.), a Führer egyetlen lánytestvére 1957-ben tette, újra kifejezve meggyőződését, ahogy 12 évvel korábban, szeretett fivérének halálát követően.

A Haus am Bogenseet az a Film Heritage Inc. vásárolta meg, amely a Panama-iratokban az ukrán first lady résztulajdona volt.

Horogkeresztes zászlókat lengetve és a Führert éltetve vonultak fel fehér fajvédő, nemzetiszocialista csoportok a floridai Orlandó városában a hétvégén.

1945 januárjának elején a komáromi vasútállomáson kivagonírozott Tigris harckocsik hosszú sora nagy zajt csapva kígyózott a macskaköves utcákon, hogy a Vág-Duna hídján túl elfoglalják harcállásukat.

A szélsőliberális-zsidó Euronews azon örvendezik, hogy egy belgiumi flamand „szélsőjobboldali” aktivistát ítélt el a helyi bíróság, pusztán azért, mert gyakorolta a szólásszabadsághoz való jogát. Ez természetesen „jogállami” megoldásnak számít Brüsszelben.

A brazil Nemzeti Emberi Jogi Tanács nevezetű szervezet különböző felméréseken alapuló tanulmánya szerint „riasztóan növekszik a náci csoportok jelenléte” a dél-amerikai országban. 

Mint levente, 1944 novembere végén rendeletre kellett jelentkeznem a területileg illetékes honvéd kiegészítő parancsnokságon.

A sikertelen hatalommegragadási kísérlet utáni per hozott országos ismertséget Adolf Hitlernek, amelyben egész Németország megismerhette nézeteit.

Kevesen tudják, ki az az olasz, akit közel egy éve tartanak fogva egy magyar börtönben azzal a váddal, hogy 2023-ban antifasiszta támadásokban vett részt a magyar fővárosban – írta meg az olasz il Giornale nyomán a Magyar Nemzet.

A szerbiai Elektronikus Médiumokat Szabályozó Testület elnöke, Olivera Zekic a Telegramon tett közzé egy fotót, amelyen SS-egyenruhában tetszeleg.

Az 1930-as években a hollywoodi stúdiófőnökök is Adolf Hitler előtt hajlongtak a Metro-Goldwyn-Mayer médiatársaság egyik vezetője pedig még zsidó feleségétől is elvált a német nemzetiszocialisták javaslatára.

Az immár száz napja tartó folyamatos szőnyegbombázásokkal az izraeli hadsereg (IDF) elhomályosította az angol–amerikai haderő egyik legfényesebb második világháborús hőstettét, amely abból állt, hogy 3 nap alatt letarolta Drezda épületeinek harmadát, ártalmatlanítva 25 ezer „nácit és potenciális nácit”.

Százezres halálkvóták túlteljesítésében versengtek a Sztálin kegyeiért remegő parancsnokok, amikor a paranoia új szintre lépett a Szovjetunióban.

Egy helyi zsidó felsőbbrendűségi csoport és állami törvényhozók kiakadtak a Nashville belvárosában a tartott nemzetiszocialista felvonulás miatt.