Kövess minket: TELEGRAMVK — HUNDUB

Megosztás:

Amerikában forrnak az indulatok négerbűnöző George Floyd halála miatt. A volt rendőrt, aki a néger halálát okozta már több, mint egy hónapja letartóztatásban van.

Szintén előzetes letartóztatásban van egyik volt társa, míg másik két egykori rendőr az óvadék megfizetése után szabadlábon védekezhet.

A felelőséggre vonásuk ellenére rengeteg lázongás és fosztogatás robbant már ki az ügy miatt, de még mindig nem nagyon akarnak lenyugodni az antifák és a négerek. A zsidó-liberális sajtó tálalásában "az egészet tetézi, hogy felerősödött a rasszizmus" is. A Twitter profiljukra kipakolt mindenféle színárnyalatú, ökölbe szorított kezekből ítélve harcos antirasszista házaspár, Jason és Misty Laska úgy érzik, ők ezt a pizzájukon is tapasztalták.

Egyik szombaton este tértek be az ohiói Brook Parkban található Little Ceasarts pizzériába, hogy elhozzanak egy szalámis pizzát. Amikor hazaértek, meglepődve vették észre, hogy a szalámik egy horogkeresztet formáltak. Az alulművelt amerikaiaknak azonban nem tűnt fel, hogy ez a horogkereszt tükörfordítva áll a nemzetiszocialista jelképhez képest, és valójában a Buddhizmus jelképét látják a pizzán.

Nem keresték meg a pizzériát, hogy gondjuk van a kolbász formájával, inkább kitették az egészet a Twitterre, miszerint a nácizmus áldozatai lettek, a helyi sajtótól kezdve a CNN-ig meg közben minden zsidó-liberális orgánum felkapta az ügyet. Valami oknál fogva az még a Pulitzer-díjasoknak sem tűnt fel, hogy a horogkereszt nem úgy áll, ahogy annak kéne. Mármint, ha "neonácik" rakták volna ki kolbászból.

Mindennek ellenére az étterem közben jelezte, hogy "nem tűrik a rasszizmus és a diszkrimináció semmilyen formáját", és a két személyt, akik a pizzákért voltak felelősek aznap este, kirúgták.