Incze Béla, a Légió Hungária vezetőségi tagja a napokban azzal került be a hírekbe, hogy ledöntötte a Ferencvárosban állított BLM-szobrot.

Az Arany Hajnal (görögül: Χρυσή Αυγή, Hriszí Avjí) egy szélsőjobboldali párt Görögországban, melyet Nikólaosz Mihaloliákosz alapított 1985. január 1-jén.

A National Socialist Movement, ami magyarul Nemzetiszocialista Mozgalmat jelent, rövidítése az NSM, egy amerikai nemzetiszocialista, félkatonai szervezet.

Figyelemreméltó színfolt bukkant fel nemrég a magyar NSHC színtéren, méghozzá egy elszakított területen ragadtak a fiatalok hangszert, hogy beleüvöltsék a nagyvilágba: “Maradtak még fehérek, csak feketében járnak!” 

“El Martillo del Sur” (A Déli Kalapács), “Tercera Fuerza”(Harmadik Erő), a “Partido Nuevo Triunfo” (Új Győzelem Pártja) néhány említésre méltó nemzetiszocialista csoport, amely jelenleg is létezik Latin-Amerikában.

Kereken egy évvel ezelőtt, 2019 április 20-án Bulgáriában alakult meg az Európa Erőd Szövetség.

Október 23-án a Corvin-közben egy orosz szónok is színpadra fog állni a Légió Hungária rendezvényén. A szónok a Légió Hungária honlapján keresztül mutatkozott be a magyar nacionalista közösségnek.

"A hungarizmust tekinthetjük úgy, hogy hibernálva van" – vélekedik Domokos Endre János, a két évvel ezelőtt magát feloszlató Pax Hungarica Mozgalom egykori vezetője. 

Felesleges lenne azon elmélkedni, hogy öt évvel ezelőtt milyen elementáris erővel sokkolta a magyar hazafiakat közös kedvencünk, Cseresznye Gyuri tragikus halála; ez ugyanis máig feldolgozhatatlan.

Domokos Endre János, a Pax Hungarica Mozgalom vezetője kilenc esztendővel a zászlóbontás után néhány nappal ezelőtt közleményben jelentette be a szervezet feloszlatását.

A Right Wing Resistance (Szélsőjobboldali Ellenállás) önmeghatározása szerint fellép a tömeges ázsiai bevándorlás, az európai kultúra és fehér büszkeség elnyomása ellen, amelyet az Új Zealand-i kormányzat a multikulturalizmus törvényi védelmezésével hivatalosan támogat.

Bőrfejű. Vágyak és félelmek esszenciája sűrűsödik össze ebben az egyszerű szóban.

A Betyársereg vezetője nyíltan, őszintén beszél a nemzeti oldal problémáiról, a mozgalom jelenéről, illetve annak jövőjéről és könnyedebb témákról egyaránt. A középpontban Tyirityán Zsolt és a Betyársereg.