Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A rendőrség 100.000 forintra bírságolta meg a Légió Hungária vezetőségi tagját a 2023-as Becsület Napja miatt, mert álláspontjuk szerint az erdei esemény bejelentésköteles lett volna.

„Még a múlt héten, éppen húsvét előtt futott be a XII. kerületi rendőrség határozata, aminek értelmében 100.000 forintra bírságoltak meg a gyülekezési joggal való kétrendbeli visszaélés okán, amiért februárban a Pilisi Parkerdő Zrt. gondozásában lévő területen tartottuk meg a Becsület Napját. 

Az indoklás szerint az erdő pontosan ugyanolyan közterület, mint egy utca, vagy egy park, így pedig az ide szervezett események a gyülekezési törvény hatálya alá esnek, tehát bejelentéskötelesek.

Természetesen kifogást nyújtok be a határozat ellen, és kérvényezem tárgyalás tartását, ahol többek közt afelől fogok érdeklődni, hogy ha a rendőrségi érvelés igaz, akkor miért nem akadályozták meg a megemlékezés lebonyolítását, még annak ellenére sem, hogy a gyülekező ideje alatt erős rendőri jelenlét volt a helyszínen, illetve hogy a 2009. óta hatályos erdőtörvénnyel szembemenve hány eljárást indítottak olyan események szervezői ellen, melyeket erdőkben bonyolítottak le, illetve ha egyáltalán indult ilyen, akkor milyen arányban született elmarasztaló határozat.

A szóban forgó megemlékezés több tekintetben is egyedülálló, hiszen 2018-ban még a gyülekezési törvényt is módosították, hogy ellehetetlenítsék a mindenkori szervezőket, de most még egy lépéssel továbbmentek: Úgy bírságolnak meg az esemény lebonyolítása miatt, hogy azt a törvényi kerteket betartva tartottuk meg.

Próbálták már ezt az eseményt elhallgatni, démonizálni, betiltani, újratematizálni, de egyik próbálkozás sem járt sikerrel, így 2023-ban eljutottunk oda, hogy bolsevik tempót diktálva úgy bírságolnak miatta, hogy arra semmilyen jogalapjuk nincs.

Bár, felületes szemlélő számára is nyilvánvaló lehetne az eddigiek alapján, hogy ilyen eszközökkel nem lehet minket feladásra bírni, de akkor a gyengébb képességű csinovnyikok kedvéért megismétlem egy korábbi kijelentésem: A körülményektől függetlenül a 2024-es Becsület Napja időpontja: Február 10.

Nem fogjuk feladni, elsősorban azért nem, mert a kitörő hősök központi üzenete éppen az, hogy a mi fajtánk nem kapitulál.”

Forrás: Légió Hungária

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A német munkásoknak kedvező első munkareformok egyike a fizetett évi szabadság létrehozása volt.

A Los Angeles-i székhelyű zsidó szupremácista Simon Wiesenthal Központ „leplezte le”, hogy egy, az angliai Oxfordshire-ből származó 42 éves anyuka lett a Miss Hitler szépségverseny idei győztese.

1944. március 19-én a szövetséges Nagynémet Birodalom katonái bevonultak Magyarország területére, azonban ennek hosszú előzményei voltak.

Zsidó-liberális hisztéria vezette fel a Bayern München és az olasz Lazio visszavágóját, aminek a tétje negyeddöntőbe jutás a Bajnokok Ligájában.

A felvidéki Szencen található Anton Bernolák Gimnázium történelem tanárát Slavomír Maľát diákjai jelentették az iskolának, miután nézeteivel és véleményeivel a „törvénysértés határán mozgott”.

Mint ismert, az elmúlt napokban szörnyű esemény rázta meg Írországot: egy algériai migráns Dublinban megkéselt három kisgyereket.

A sikertelen hatalommegragadási kísérlet utáni per hozott országos ismertséget Adolf Hitlernek, amelyben egész Németország megismerhette nézeteit.

Az angolszász szövetségesek 1943 nyarán elkezdett és a második világháború végéig megállás nélkül folytatott hadászati bombázóoffenzívája füstölgő romhalmazzá változtatta Németországot, ami bosszúért kiáltott az égre.

Kannibálszigetnek vagy a halál szigetének nevezik a Szibériában, az Ob folyó mentén található Nazino-szigetet, amely a sztálini terror egyik legsötétebb fejezetének helyszínéül szolgált.

Mecklenburg-Elő-Pomerániában egy 16 éves lányt három rendőr hirtelen kivezetett az osztályból az osztálytársai szeme láttára. A „bűne”, hogy azt írta TikTokon, Németország a hazája, és nem csak egy hely a térképen. A diákot a saját igazgatója jelentette fel, a rendőrség agymosást is végez rajta, írja a Kuruc.info a Junge Freiheit nyomán.

Iszonyatos dráma folyt a mai Széll Kálmán tér környékén 1945. február 11-én, amikor Budapest magyar és német védői megpróbálták áttörni a szovjet ostromgyűrűt. 

A „német” gondolatrendőrség feloszlatott egy nemzetiszocialista rockkoncertet a türingiai Sonnebergben szombat este.

Egy hétköznapi történet rendkívüli véget ért az egyik elszakított országrészben. A nyugat-felvidéki Vágegyháza-Alsózáros vagy Zárosegyháza nevű községben egy gazda ekéje szántás közben valami keménynek ütközött, amiről azt hitte, egy szikla.

Egy nappal a chemnitzi csonkolás előtt is hallattak magukról az antifa terroristák: hétfő éjjel bombatámadás történt a Königsblut Tattoo & Piercing Stúdió ellen Zeulenrodában (Greiz kerület, Türingia).

Akik még nem ismernék a történetét annak a mondásnak, hogy Románia a "történelem prostituáltja", annak segítünk hat történelmi momentummal, amely eléggé tiszta képet fest arról, milyen szövetségese volt ez az ország néhai partnereinek.