A rendőrség 100.000 forintra bírságolta meg a Légió Hungária vezetőségi tagját a 2023-as Becsület Napja miatt, mert álláspontjuk szerint az erdei esemény bejelentésköteles lett volna.

„Még a múlt héten, éppen húsvét előtt futott be a XII. kerületi rendőrség határozata, aminek értelmében 100.000 forintra bírságoltak meg a gyülekezési joggal való kétrendbeli visszaélés okán, amiért februárban a Pilisi Parkerdő Zrt. gondozásában lévő területen tartottuk meg a Becsület Napját. 

Az indoklás szerint az erdő pontosan ugyanolyan közterület, mint egy utca, vagy egy park, így pedig az ide szervezett események a gyülekezési törvény hatálya alá esnek, tehát bejelentéskötelesek.

Természetesen kifogást nyújtok be a határozat ellen, és kérvényezem tárgyalás tartását, ahol többek közt afelől fogok érdeklődni, hogy ha a rendőrségi érvelés igaz, akkor miért nem akadályozták meg a megemlékezés lebonyolítását, még annak ellenére sem, hogy a gyülekező ideje alatt erős rendőri jelenlét volt a helyszínen, illetve hogy a 2009. óta hatályos erdőtörvénnyel szembemenve hány eljárást indítottak olyan események szervezői ellen, melyeket erdőkben bonyolítottak le, illetve ha egyáltalán indult ilyen, akkor milyen arányban született elmarasztaló határozat.

A szóban forgó megemlékezés több tekintetben is egyedülálló, hiszen 2018-ban még a gyülekezési törvényt is módosították, hogy ellehetetlenítsék a mindenkori szervezőket, de most még egy lépéssel továbbmentek: Úgy bírságolnak meg az esemény lebonyolítása miatt, hogy azt a törvényi kerteket betartva tartottuk meg.

Próbálták már ezt az eseményt elhallgatni, démonizálni, betiltani, újratematizálni, de egyik próbálkozás sem járt sikerrel, így 2023-ban eljutottunk oda, hogy bolsevik tempót diktálva úgy bírságolnak miatta, hogy arra semmilyen jogalapjuk nincs.

Bár, felületes szemlélő számára is nyilvánvaló lehetne az eddigiek alapján, hogy ilyen eszközökkel nem lehet minket feladásra bírni, de akkor a gyengébb képességű csinovnyikok kedvéért megismétlem egy korábbi kijelentésem: A körülményektől függetlenül a 2024-es Becsület Napja időpontja: Február 10.

Nem fogjuk feladni, elsősorban azért nem, mert a kitörő hősök központi üzenete éppen az, hogy a mi fajtánk nem kapitulál.”

Forrás: Légió Hungária

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Másképp alakulhatott volna a második világháború és vele együtt a világtörténelem, ha Adolf Hitler tervei szerint megszállják németek a Wight-szigetet – írja We March Against England: Operation Sea Lion, 1940-41 című könyvében Robert Forczyk hadtörténész.

Megdöbbentően enyhe ítélettel úszta meg a hírhedt baloldali Antifa-vezér, Lina Engel azt a büntetőpert, amelyet a drezdai Legfelsőbb Bíróság (regionális bíróság) állambiztonsági szenátusa folytatott le 2021 szeptembere és 2023 májusa között.

Hernádnémetiben sokan éltünk német vagy németes nevűek (Schmidt, Fuchs stb.). 1945. január 23-án kora délelőtt két karszalagos nemzetőr azzal keresett meg, hogy várnak a községházán az anyakönyvi adatok pótlására.

1945. május 23-án brit titkos ügynökök titokban, bûnös módon meggyilkolták a történelem egyik leginkább keresett emberét.

Kilencvenesszeres életfogytiglant kapott egy amerikai fehér fajvédő aktivista, aki négy évvel ezelőtt színes bőrűekre kezdett lövöldözni egy mexikói határmenti bevásárlóközpontban.

Krefeldben a Bismarckplatz 32. szám alatti, impozáns villában rendezkedett be a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt, melynek tagjai bizonyára elhűlve figyelték volna a mostani gyalázatot.

Az antifa terroristák ismét lecsaptak Németországban, s ezúttal talán még betegebb, még perverzebb módját választották a vérengzésnek, mint eddig.

1945 januárjának elején a komáromi vasútállomáson kivagonírozott Tigris harckocsik hosszú sora nagy zajt csapva kígyózott a macskaköves utcákon, hogy a Vág-Duna hídján túl elfoglalják harcállásukat.

A nemzetiszocialista vezérkar tagjai között nem kevés zseni akadt, de közülük is magasan kiemelkedett Albert Speer, a Nagynémet Birodalom főépítésze és későbbi fegyverkezési minisztere.

Lengyelországi zsidók pert indítottak németországi székhelyű multinacionális óriásvállalatok ellen „a szüleiket és nagyszüleiket ért világháborús atrocitások miatt” – írja a PCh24 lengyel hírportál.

Miközben az első világháború utáni Németország romokban volt, majd beköszönt Adolf Hitler is, egy huszonéves fiatal, Oskar Speck fogta magát, és elkajakozott Ausztráliába.

Az osztrák kormány bejelentése szerint 2025-re elkészülhet az épület felújítása, és 2026-ban kezdődhet meg benne a munka.

A második világháború lezárást követő vérgőzös évek feltárása, megismertetése a nyilvánossággal, valahogy elfelejtődött az 1990-es "rendszerváltozás" óta.

Már a megemlékezést megelőző hetekben nyomon követtük az időjárás alakulását és bíztunk benne, hogy valami csoda folytán kegyes lesz hozzánk.

Sir Michael Caine úgy reagált arra az új zsidó-liberális „tanulmányra”, amely szerint a Zulu című, fél évszázaddal korábban készült filmje a fehér nacionalizmust népszerűsíti: „Baromság” (Bullshit).

1936. augusztus 24-én kezdődött meg a Szovjetunióban a sztálini tisztogatások nagy nyilvános pereinek sorozata.

1890. március 9-én született Vjacseszlav Mihajlovics Molotov, a sztálini Szovjetunió évtizedekig meghatározó személyisége, akinek neve a Molotov-koktél és a Molotov-Ribbentrop-paktum révén híresült el.

Még február elején kezdett közös ajvékolásba a Mérce és a 444 azért, mert lelkes hungaristák felújították Lutz Gizellának, Szálasi Ferenc nemzetvezető özvegyének sírját.

Ha az utolsó pillanatban nem születik meg a második bécsi döntés, a honvédség megtámadta volna Romániát.

Az 1945 előtti korszak egyik legtisztább, legnagyobb képességű magyar államférfia, Bárdossy László volt az első, aki vértanúhalált halt a Rákosi Mátyás és Nagy Ferenc által állított kivégző oszlopok előtt.

Akik még nem ismernék a történetét annak a mondásnak, hogy Románia a "történelem prostituáltja", annak segítünk hat történelmi momentummal, amely eléggé tiszta képet fest arról, milyen szövetségese volt ez az ország néhai partnereinek.

A magyar származású önkéntesekből felállítandó Waffen-SS hadosztályok ügyében a tárgyalások még a Lakatos-kormány idején megkezdődtek. Az írásbeli, előzetes megállapodást végül is Beregfy Károly, a Szálasi-kormány honvédelmi minisztere és Otto Winkelmann, a magyarországi német SS- és rendőri erők parancsnoka 1944. október 23-án írta alá Budapesten.

A Magyar Március 1946 óta nemcsak a szabadságharcot jelenti nekünk, hanem miként az 1849-es és 1956-os október, a mártíromságot is. 1946. március 12-én végezték ki Szálasi Ferenc Nemzetvezetőt.

A nyugati szövetségesek által megtámogatott, végtelen ember- és nyersanyaggal rendelkező Szovjetuniónak azonban ez sem volt nagy ár, a világtörténelem egyik legnagyobb ütközete, amely a kurszki katlanban zajlott, megpecsételte a keleti front sorsát.