Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Pár nappal ezelőtt súlyos támadás történt Berlinben. A Dritte Weg egyik fiatal aktivistáját támadta meg otthona előtt három antifa, akik kést is használtak az akció során.

 A német hazafit súlyos sérülésekkel szállították kórházba – írja a Magyar Jelen az Ultras Not Reds Telegram-csatorna nyomán.

A berlini Tagesspiegel azt írja, hogy a rendőrséget és a mentőszolgálatot csütörtök este a Prenzlauer Berg-i Wichertstraße-n történt incidenshez hívták ki, ahol a lap szerint többen összeverekedtek és késelés is történt. A bűncselekménynek nyilvánvalóan politikai háttere volt – írja a német oldal. A lap megerősíti, hogy szélsőbaloldaliak a Dritte Weg aktivistáját támadták meg. Mint írják, ez a támadás új dimenzióba helyezi a Pankowban és Prenzlauer Bergben előforduló politikai hátterű összecsapásokat. A Nacionalista Zóna Telegram-csatorna szerint a támadók közül ketten szintén megsérültek, őket a rendőrség őrizetbe vette, míg harmadik társuknak sikerült elmenekülnie.

Az aljas támadás helyszínét vérfoltok jelzik

Budapesten is a német antifa állhatott a támadások mögött

Mint arról már a Magyar Jelen is többször beszámolt, a tavaly februári, Budapesten elkövetett támadássorozatok mögött is részben a németországi antifa állt. Ezek következtében szintén súlyos sérüléseket szenvedtek a sértettek. A Hammerbande tagjai és tevékenysége a német hatóságok előtt is ismertek voltak korábbi, hasonló támadásaik miatt. A szervezet vezetője Lina Engel öt év három hónap börtönbüntetést kapott a támadások szervezéséért 2023 májusában.

Fényképek: Ultras Not Reds Telegram-csatorna

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Cirka ezer fehér nacionalista vonult fel Párizsban, az ún. Május 9. Bizottság szervezésében. A résztvevők feketébe öltöztek, zászlókat és fáklyákat vittek magukkal annak dacára, hogy május 11-én a rendőrség betiltotta a vonulást. 

Az tény, hogy november 4-én hajnalban a szovjet csapatok ismét rátörtek Budapestre, Nagy Imre a Jugoszláv nagykövetségre menekült. Az viszont egyáltalán nem igaz, hogy ezen a napon leverték volna a szabadságharcot. Sőt.

Egyre aktívabb a kanadai határon túl az amerikai Goyim Defense League (Gój Védelmi Liga) nevű csoport, amely antiszemita felvilágosító anyagok terjesztését végzi a lakónegyedekben.

A brazil Nemzeti Emberi Jogi Tanács nevezetű szervezet különböző felméréseken alapuló tanulmánya szerint „riasztóan növekszik a náci csoportok jelenléte” a dél-amerikai országban. 

A brazil szövetségi rendőrség szerint 2019 óta megugrott a „neonácizmusra való felbujtás” miatt indított nyomozások száma, amely idén is „jelentős növekedést” mutat.

Magyarországon már több mint két hónapja vége volt a II. világháborúnak, amikor a budapesti összekötő vasúti híd építéséről elhurcoltak, a vasúti peronon elfogott civilekkel együtt.

Bestiális kivégzését követően Olaszország fasiszta vezetőjének holtteste számos hányattatáson ment keresztül, mire állandó nyughelyére került.

A világháborúban, 1915 szeptemberében vonultam be, mint hadnagy és századparancsnok, a bécsújhelyi akadémia elvégzése után.

November 8-án reggel 6 órakor rendőrök százai kutattak át több baloldali szélsőségesek által lakott ingatlant Szászországban és Türingiában.

A közelmúltban derült ki, hogy a Pest vármegyei Szigetszentmártonban 1944 novemberében négy huszárt temettek el, akik a Csepel-sziget védelmében haltak hősi halált.

Az angolszász szövetségesek 1943 nyarán elkezdett és a második világháború végéig megállás nélkül folytatott hadászati bombázóoffenzívája füstölgő romhalmazzá változtatta Németországot, ami bosszúért kiáltott az égre.

Nem csak Olaszországban, de idehaza is egyre többet hangoztatja a szélsőbaloldal, hogy a tavaly februárban Budapesten összevert emberek csupán „könnyebb sérüléseket” szenvedtek. 

A frankfurti zsidó szupremácisták Németországban elsőként indítottak el egy olyan alkalmazást, amely az antiszemiták elleni küzdelemben segít azáltal, hogy figyelmezteti a zsidókat a potenciális „biztonsági fenyegetésekre”.

A vérzivataros 20. század során több híres és hírhedt személyiség is megfordult a szegedi Csillag börtön celláiban.

Az egykori SS-tagok végzetes fogyatkozásával már egyre nehezebb háborús pereket rendezni, ezért újabb és újabb ajvékolni való után nézve több osztrák tartományról is „kiderítették”, hogy ott még mindig „nácik által komponált himnuszok” vannak érvényben.