Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Megdöbbentőnek nevezte a magyar külügyminiszter azt, ahogy a média kezeli Ilaria Salis ügyét. Szíjjártó Pétert egy Londonban tartott előadáson kérdezték antifa terroristanőről, és hangsúlyozta: azt az embert védik, aki azzal a céllal érkezett Budapestre, hogy agyonverjen embereket az utcán.

„Ilaria Salis antifasisztát 2023 februárjában tartóztatták le, mert társaival Budapesten súlyosan összevert embereket, mert azt gondolták róluk, hogy a neonáci Kitörés túra résztvevői” – állt a korábbi vádiratban.

„Szégyen és kínos, de nem nekünk" – ezzel a címmel osztott meg bejegyzést még Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, akit egy Londonban tartott előadás során kérdeztek Ilaria Salisról.

A miniszter arra a kérdésre, miszerint mennyire lesz kínos, hogy egy európai parlamenti képviselő Budapesten ül börtönben, miközben Magyarország átveszi a soros elnökséget az Európai Unióban, a miniszter úgy reagált, hogy „számomra az a kínos, ahogyan kezelik ezt az ügyet, ahogy a média kezeli ezt az ügyet, és ahogy az olasz politikai élet kezeli ezt az ügyet. Megdöbbentő számomra, hogy őszinte legyek. Megdöbbentő, mert önök azt az embert védik, aki azzal a céllal érkezett Budapestre, hogy agyonverjen embereket az utcán”.

„Tényleg védjük az ilyen embereket? Tényleg az ilyen embereket tekintjük hősöknek? Ezek az emberek, beleértve ezt a hölgyet is, Budapestre jöttek azzal a határozott szándékkal, hogy embereket verjenek az utcán. Mit tettek? Nem találtak szélsőjobboldali embereket, ezért vadásztak olyan emberekre, akik fekete öltönyt vagy fekete ruhát viseltek, és kevesebb hajuk volt, mert azt gondolták, hogy ők szélsőjobboldaliak, és megverték őket az utcán, nyíltan” – hangsúlyozta Szijjártó Péter.

A miniszter úgy folytatta, hogy „látta a képeket ezekről az emberekről a viperákkal? Majdnem megölték őt. Nézze meg a képeket a fejükről, a testükről, ez a hölgy ezzel a szándékkal jött, és megverték ezeket az embereket. Most meg hősként kellene tekinteni rá? Hol élünk? És minket vádolnak, hogy hogyan bánunk azzal a személlyel, aki ilyen kegyetlen szándékkal jött Magyarországra. Sajnálom, hogy börtönben tartjuk őt, de mit kellene vele tegyünk? Tegyük őt a Hősök terének a közepébe, és mutassuk meg, hogy ez Európa jövője?"

Korábban megírtuk, hogy annak ellenére, hogy Magyarországon Ilaria Salist bűnszervezetben, bűnsegédként elkövetett életveszélyt okozó testi sértés kísérletével gyanúsították meg, és letartóztatását is elrendelték, Olaszországban jelöltként indítja a baloldal az európai parlamenti választásokon.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Jóllehet a biológiai fajfogalom nem azonos az etnográfiai fajfogalommal, mégsem nagyon különbözik tőle.

A Denisz Kapusztyin vezette Orosz Önkéntes Hadtest (RVC) állítása szerint több, Oroszországban végrehajtott támadást vitt véghez 2022-es megalakulása óta, ám nem ő az egyetlen, aki orosz gyökerű, s ukrán oldalon harcoló fegyveres csoportot vezet.

Kevesen tudják, ki az az olasz, akit közel egy éve tartanak fogva egy magyar börtönben azzal a váddal, hogy 2023-ban antifasiszta támadásokban vett részt a magyar fővárosban – írta meg az olasz il Giornale nyomán a Magyar Nemzet.

1944. augusztus 23-án Románia hivatalosan kapitulált, és hátba támadta addigi szövetségeseit, a német és magyar csapatokat.

Ismét nyilatkozott antifa erőszaktevő Ilaria Salis börtönben szerzett barátnője, Carmen Giorgio, hogy a magyar börtönállapotok „rémségeiről” beszéljen.

Megvonta az állami támogatást a következő hat évre a német alkotmánybíróság a zsidó-liberális sajtóban „neonáciként” számon tartott Die Heimat nevű párttól.

Amatőr régészek öt emberi csontvázat találtak Hermann Göring, a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt vezető tagja, a német légierő parancsnoka, a Nagynémet Birodalom második embere egykori otthona alatt, a mai Lengyelország területén.

Akik még nem ismernék a történetét annak a mondásnak, hogy Románia a "történelem prostituáltja", annak segítünk hat történelmi momentummal, amely eléggé tiszta képet fest arról, milyen szövetségese volt ez az ország néhai partnereinek.

Az idahói rendőrség elfogta az Aryan Knights (Árja Lovagok) két tagját, Skyler Meade-t, aki a börtönkórházból szökött meg társa, Nicholas Umphenour segítségével – írja a BBC.

Alexander Netlingnek jellegzetes megjelenést kölcsönöz a horogkereszt és számos más fajvédő szimbólum, amelyet különösen jól látható helyre tetováltak.

Iszonyatos dráma folyt a mai Széll Kálmán tér környékén 1945. február 11-én, amikor Budapest magyar és német védői megpróbálták áttörni a szovjet ostromgyűrűt. 

Összevont 15 év börtönbüntetésre ítéltek két brit fehér fajvédő, nemzetiszocialista podcastert, akik Harry herceg és félvér negrid fia, Archie kivégzésére szólítottak fel.

Mint ismert, az elmúlt napokban szörnyű esemény rázta meg Írországot: egy algériai migráns Dublinban megkéselt három kisgyereket.

A korabeli német sajtóban csodafegyverként (Wunderwaffe) emlegetett rakéta a mai robotrepülőgépek elődjének tekinthető.

Ilaria Salis, az olasz útonálló antifa terrorista a másfél perces felvételen egy fotelben ül, hangsúlyozza, hogy házi őrizetben van, és megmutatja a bokáján elhelyezett elektronikus nyomkövetőt.