Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Zsidó felsőbbrendűségi csoportok azt hitték, Elon Musk azonnal letérdel nekik és gőzerővel fokozza a cenzúrát a Twitteren, azonban csalatkozniuk kellett, így most a jól ismert eltörlési kampányt indították meg a közösségi hálózattal szemben.

Miután a zsidók által legújabban Hitler rajongónak kikiáltott Kanye West visszatért, és visszakapta 38 millió követőjét, a szólásszabadság liberális hírnökei nagyon idegesek, hogy a Twitteren esetleg több szólásszabadság lesz.

Egy héttel azután, hogy a rapper, aki most Ye néven fut, elvesztette a legtöbb támogatóját, mert beszólt a zsidóknak, a zsidó-liberális média szerint az „antiszemita tartalmak elszabadultak a twitteren”, ezért a zsidó szupremácista Rágalmazásellenes Liga (ADL) találkozott Elon Muskkal, a közösségi médiaóriás új tulajdonosával, és „eszmét cseréltek a gyűlöletbeszéd kérdésében”.

Miután nem tudták falhoz állítani a milliárdost, hogy a kedvük szerint cenzúrázzon, három nappal később a zsidó szervezetek már azt terjesztik az interneten, hogy a Twitteren „erőteljes növekedésnek” indultak a zsidóellenes tartalmak. 

A fenti kamuhírekre és statisztikákra mintegy válaszul az ADL – amely abban reménykedett, hogy Muskkal együtt dolgoznak majd új cenzoreszközök kifejlesztésén – felszólította az összes hirdetőt, hogy függesszék fel a Twitterrel való kapcsolatukat.

„A hét elején találkoztunk Elon Muskkal, hogy kifejezzük mélységes aggodalmunkat néhány tervével és a mérgező tartalmak megszaporodásával kapcsolatban” – áll az ADL-t is magában foglaló Stop Hate For Profit fehérellenes és filoszemita koalíció közleményében. „Azóta a gyűlölet és a dezinformáció elszaporodott, és Musk olyan lépéseket tett, amelyek miatt attól tartunk, hogy a legrosszabb még csak most jön”.

A „gyűlöletellenes” fehérgyűlölő csoport kapcsolata Muskkal elképesztő gyorsasággal romlott meg. Az ADL és a koalíció további tagjai, köztük a néger NAACP, a Color of Change, az Asian American Foundation és a Free Press (amelynek már a neve is egy ordas kamu) kezdetben még arra bíztatták Muskot, hogy dolgozzon ki erős tartalomcenzúrázó eszközöket.

A nyomásgyakorló csoportok azt is megpróbálták elérni, hogy Musk ne tweetelje tovább a saját nézeteit és egyéb, szerintük problémás tartalmakat. (A vállalkozó korábban tweetelt, majd törölt egy linket egy a Demokrata Párt számára kellemetlen hírt, amely a Nancy Pelosi házelnök férjét otthonában megtámadó merénylőről szólt.)

Musk először elismerően szólt az ADL vezetőivel folytatott találkozójáról, az ADL alelnöke, Yael Eisenstat pedig arról számolt be, hogy Musk biztosította őket: nem akarja, hogy a Twitter „gyűlölet fölerősítőjeként” működjön. Azóta azonban a zsidók és csatlósaik is folyamatosan azért kampányolnak és zaklatják a hirdetőket, hogy ne költsenek pénzt a Twitteren, ami önmagában is groteszk, hiszen a szólásszabadság és a demokrácia bajnokai pont az ellen uszulnak, hogy a Twitteren nehogy szólásszabadság és demokrácia legyen.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

1941. május 10-én Rudolf Hess, Adolf Hitler helyettese váratlanul Skóciába repült. Arra akarta rávenni Winston Churchill miniszterelnök ellenzékét, hogy kössenek békét Németországgal, amivel elkerülhető lett volna a kétfrontos háború.

Az Adidas megtiltotta a vásárlóknak, hogy az újonnan kiadott német mez 44-es számmal ellátott változatát megvásárolják, ugyanis a szám a média képviselői szerint nagyon hasonlít a német Schutzstaffel (SS) által használt szimbólumra.

Pár nappal ezelőtt súlyos támadás történt Berlinben. A Dritte Weg egyik fiatal aktivistáját támadta meg otthona előtt három antifa, akik kést is használtak az akció során.

Kommandósok és bilincsek nélkül jelent meg legutóbbi tárgyalásán az antifa támadások elsőrendű vádlottja. Az olasz nőnek az ügyben ez volt a harmadik tárgyalása, de vallomást mindeddig még nem tett az ülések idején.

Kijut az Európai Parlamentbe az antifa támadások elsőrendű vádlottja, Ilaria Salis. Olasz lapok szerint ezzel az ellene indult eljárásnak is vége a mentelmi jogának köszönhetően.

Lapos képernyős televízió, külön mosdó és négy darab emeletes ágy – ilyen körülmények között tartják fogva Ilaria Salist, a milánói terroristát, az antifa támadások első rendű vádlottját.

Gyászhírek és gyásztáviratok a gyászkeretes újságokban, sírva dolgozó munkásnők a hangulatjelentésekben, és az időjárás-jelentést is kiszorító rádióközvetítések.

A berlini rendőrség és az Állami Bűnügyi Rendőrség vizsgálatot indított az Alternatíva Németország (AFD) ellen, amiért a párt székházának teraszára egy integető hóemberfigurát helyeztek ki.

Zsidó-liberális hisztéria vezette fel a Bayern München és az olasz Lazio visszavágóját, aminek a tétje negyeddöntőbe jutás a Bajnokok Ligájában.

Az 1944 őszén szovjet megszállás alá került Kecskeméten a nyugat-magyarországi harci cselekmények és a világháború vége után is még fél évvel, 1945 karácsonyán is előfordultak a szovjet katonák által elkövetett rablások és gyilkosságok a polgári lakossággal és az újonnan felálló rendőrség tagjaival szemben egyaránt.

A német hazafit a rendőrség szerint „a migránsok elleni gyűlölet vezérelte”, külföldről származó, invazív hátterű szomszédait akarta felrobbantani.

A budapesti börtönben fogva tartott antifasiszta bandavezér, Ilaria Salis csalódott a magyar külgazdasági és külügyminiszterben, amiért az azt reméli, megkapja méltó büntetését tettéért.

Közösség tagja elleni erőszak és plakátrongálás miatt fogtak el egy idős fővárosi férfit – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Police.hu-n.

A 35 éves Joszif Visszarionovics Dzsugasvili, közismertebb nevén Sztálin, az LMBTQP-közösség korai úttörőjeként teherbe ejtett egy kiskorú, szibériai lányt. Leszármazottaik ma is élnek.

Az olasz legfelsőbb bíróság, a semmítőszék foglalt állást az olasz szélsőjobboldali, hazafias csoportok találkozóin, megemlékezésein országszerte használt köszöntési formáról.