Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A zsidók célkeresztjébe került amerikai néger rapper, Kanye West egyik korábbi alkalmazottja azt állítja, volt főnöke Adolf Hitler megszállottja.

Állítólag olyannyira oda van Adolf Hitlerért, hogy az ő módszereivel vezette az üzleti vállalkozásait, ami ellenséges munkahelyi környezetet teremtett. 

„Dicsérte Hitlert, hogy milyen ügyesen volt képes gyorsan ekkora hatalmat szerezni, és arról is beszélt, hogy milyen nagyszerű dolgokat ért el ő és a náci párt a német népért” – mondta el egy titokzatos forrás, aki nem akarta felfedni a valódi kilétét, mert állítólag fél Kanye West bosszújától. Persze ez a személy inkább lehet egy kitalált karakter, akit zsidó újságírók keltettek életre, hogy likvidálják az antiszemita niggert az amerikai celebvilágból.

Az állítólagos informátor azt állítja, hogy a rapper „ellenséges munkahelyi környezetet teremtett”, amit részben a Führer iránt megszállottsága táplált – írja a New York Post.

A névtelen illető állítása szerint West nyíltan beszélt a Mein Kampf iránti csodálatáról, külön kiemelve belőle a „propaganda hasznát”. A meg nem nevezett forrás hozzátette azt is, hogy a munkahelyén állítólag nyílt titokként kezelték a rappernek a német nemzetiszocialisták iránti vonzalmát.

Sőt, az a hír terjed, miszerint West még azt is szorgalmazta, hogy a 2018-as albumát Hitler címen hozzák ki, de végül meggyőzték, hogy jobban jár, ha mindössze „Ye” címen adja ki a lemezt.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A gyűlést az egyik római lakótelepen rendezték az Olasz Szociális Mozgalom (Movimento Sociale Italiano) nevű fasiszta ifjúsági szervezet két tagja 1978-as meggyilkolásának emlékére.

„A közelgő győzelem lehetőséget ad Németországnak az európai zsidókérdés megoldására, ami véleményem szerint kötelességünk is. A kívánatos megoldás: minden zsidót kitenni Európából.

A lakókat kiráncigálták lakásukból, majd őrizetbe vették: ismét botrány Gregor Lange és a dortmundi rendőrség körül!

A New York-i Citibank kirúgta egyik alkalmazottját, aki Instagramon „politikailag nem korrekt” megnyilvánulást tett közzé a Führerrel kapcsolatban.

Kongatják a zsidók a vészharangot, miután Adolf Hitler és Joseph Goebbels beszédeivel lett tele a TikTok. 

Jean-Marie Le Pen-t egy a Blood and Honour mozgalomhoz köthető csoport köszöntötte otthonában, ahol együtt énekeltek az idős hazafival.

A gondolatbűnöző politikus azért állt bíróság elé, mert egy 2021-es gyűlésen a „Mindent Németországért!” szavakat használta. Ez ugyanis Németországban bűncselekménynek számít.

Gyorsított bírósági eljárással két év börtönbüntetésre ítéltek egy patrióta francia férfit, aki akciót tervezett az olimpiai fáklyát vivő staféta ellen.

A katonai kommentátorok többnyire egyetértenek abban, hogy a Kurszk környékén zajló ukrán diverzánsakciónak stratégiai értelme gyakorlatilag nincs, és legfeljebb arra szolgál, hogy erősítse a sorozatos harctéri kudarcok miatt igencsak letargikus ukrán katonák harci morálját.

Eva Vlaardingerbroek, a nemzetközi keresztény-konzervatív szcéna éppen aktuá­lis üdvöskéje nemrég Magyarországon kijelentette, hogy az európai nagy népességcsere nemcsak egy elmélet, hanem maga a valóság. Jé, tényleg?

Néha érdemes egy-egy szürreális, szatirikus nézőpontot előrántani a "kalapból", mert ezekből szemlélve meglehetősen megvilágító erejű látleletet kaphatunk a valóságról.

„Ideje megtisztítani az algákat, gombákat és növényeket a kolonialista örökségtől, és végleg kiirtani a tudományos nevükből a sértő kifejezéseket” – indítványozta Gideon F. Smith és Estrela Figueiredo, a Nelson Mandela Egyetem két botanikusa 2021-ben.

Pénzgyűjtésbe kezdett a 2023-as antifa támadások kitervelőjének és elsőrendű vádlottjának, Ilaria Salisnak családja.

Miután fogságom 52. napján, 1945. március 15-én elhagytuk a gödöllői poklot, csalárd módon áthajtottak bennünket Budapest helyett Monoron át Ceglédre.

Budapest ostromának egyik legkevésbé ismert része a hungarista harccsoportok tagjainak részvétele a védelemben.