Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A cionista német hatóságok vizsgálódnak, ugyanis egy olyan videó terjedt el, amelyben egy hazafias viseletbe öltözött férfi osztogatott léggömböket óvodásoknak.

A zsidó-liberális sajtó hátborzongva emelte ki, hogy a dolog egy nappal azután történt, hogy a legnagyobb német rendszerkritikus párt megnyerte a választást Türingia tartomány Sonneberg járásában.

A szívmelengető felvételt Katharina König-Preuss, az NDK szélsőbaloldali utódpárjának, a posztkommunista Die Linke párt tartományi képviselője készítette egy óvoda előtt. Ami az egészben a legkedvesebb, hogy a lufikat osztogató férfi pólóján egy Wehrmacht katona látható, mellette a „Wehrmacht wieder mit?” felirattal. Ez egyfajta szójáték, amely a második világháborúra utal, és valahogy úgy lehet fordítani, hogy „Ki vesz részt ismét?”. Mindezek mellett külön figyelmet érdemel, hogy a férfi egy fekete-fehér-vörös nadrágot viselt, amely színek a második német birodalomra és egyben a nemzetiszocializmus iránti nosztalgiára is utalhatnak.

Ami a zsidóknál még jobban kiverte a biztosítékot, hogy az illető autóján a következő felirat volt látható: „Önkéntes deportálássegítő”. Az AfD párt logójával és színeivel ellátott lufikat ebből az autóból osztogatta a kerítésen keresztül az óvodásoknak.

Arról egyelőre nincs információ, hogy mindezt a párt nevében tette-e, vagy magánszorgalomból, netán provokációként. A türingiai rendőrség mindenesetre vizsgálódik az ügyben. A tartomány oktatási minisztere, Helmut Holter a Twitteren „súlyos támadásnak” nevezte, hogy „egy neonáci a legkisebb gyerekeket vette célba”. Emellett a pártot arra figyelmeztette, hogy „az AfD újonnan megválasztott járási vezetője az alkotmány értelmében felelősséget visel a gyerekek biztonságos óvodai gondozásáért”.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Az 1944 őszén szovjet megszállás alá került Kecskeméten a nyugat-magyarországi harci cselekmények és a világháború vége után is még fél évvel, 1945 karácsonyán is előfordultak a szovjet katonák által elkövetett rablások és gyilkosságok a polgári lakossággal és az újonnan felálló rendőrség tagjaival szemben egyaránt.

A szlovák Speciális Büntetőbíróság (ŠTS) hat év börtönbüntetésre ítélte Marián Magátot, akit törvénybe ütköző gondolatok kifejtésével kapcsolatos vádpontokban bűnösnek találtak.

Egy Simon Knittel antifaiszta összefogott, a Laut gegen Nazis (Hangosan a nácik ellen, LGN) nevű szélsőséges szervezettel és egy hamburgi ügyvédi irodával, hogy a védjegyhivatalon keresztül kisajátítsák a hazafias jelszavakat.

1944. augusztus 23-án Románia hivatalosan kapitulált, és hátba támadta addigi szövetségeseit, a német és magyar csapatokat.

Első fokon pénzbüntetéssel sújtotta a Szentesi Járásbíróság azt a férfit, aki tavaly decemberben egy horogkeresztes zászlót rakott ki lakásának ablakába – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője az MTI-t.

Megdöbbentőnek nevezte a magyar külügyminiszter azt, ahogy a média kezeli Ilaria Salis ügyét. Szíjjártó Pétert egy Londonban tartott előadáson kérdezték antifa terroristanőről, és hangsúlyozta: azt az embert védik, aki azzal a céllal érkezett Budapestre, hogy agyonverjen embereket az utcán.

Egy francia zsidó újságíró a Jerusalem Post-nak nyilatkozva mondta el, hogy az utcájában számos épületet megjelöltek az antiszemita aktivisták.

A liberális brit bíróság „elkötelezett fajgyűlölőknek” nevezte őket, akik a bíró szerint „terrorizmusra buzdítottak”.

1944. április 3-án a déli órákban az amerikai légierő végrehajtotta Budapest ellen az első terrorbombázást a második világháború során.

Egy nappal a chemnitzi csonkolás előtt is hallattak magukról az antifa terroristák: hétfő éjjel bombatámadás történt a Königsblut Tattoo & Piercing Stúdió ellen Zeulenrodában (Greiz kerület, Türingia).

Soha nem is kapták el, hiába szerepelt négy évtizeden át az FBI körözési toplistáján. 1985-ben végül magát adta fel.

Gyakorlatilag belső emigrációra kényszerült egy német iskola két tanára, miután elmenekültek a „szélsőjobboldali” diákok elől. Egy „jogvédő” szerint „a nácik otthonuknak kiáltották ki” Brandenburg tartományt.

Jóllehet a biológiai fajfogalom nem azonos az etnográfiai fajfogalommal, mégsem nagyon különbözik tőle.

Az amerikai neobolsevik rezsim feudális hierarchiájában értelemszerűen legfe­lül tanyázó, sőt egyenesen piedesztálra emelt feketék elsősorban a rabszolga őseik által a déli gyapotföldeken végzett ingyenmunka kompenzálásaként akarják kirázni a gatyájukból fehér hűbéreseiket.

Megbüntették Kubában az állami zenei szervezetek hét tisztviselőjét, miután az általuk szervezett halloweeni partin egy Hitler-jelmez nyerte az első díjat – írja az AFP.