Kövess minket: Telegram — XVkontakte

 

Az 1970-es évekig a következőhöz hasonlóan nyilatkoztak a szakirodalmak a homoszexualitásról: “Csak a műveletlenek hiszik azt, hogy ez valamiféle deviancia, a tanultak tudják, hogy mentális betegség.”

A hagyományos állítást igazolja egy nemrégiben végzett kutatás is, írja a Szent Korona Rádió honlapja.

Genetikailag, születési jegyek alapján képtelenség valakiről megjósolni, hogy rendelkezik-e valamilyen nemi defektussal. Ezt bizonyítja egy kutatás, melyben félmillió ember vett részt.

Magát a kutatást több neves genetikus is magasztalta annak bizonyítóerejű volta miatt. A Massachusetts Általános Kórház Analitikai és Transzlációs Genetikai Egységének docense, Ben Neale, a Broad Institute genetikusa így nyilatkozott:

„Ez az eddigi legnagyobb és legalaposabb vizsgálat az azonos nemű szexuális viselkedés genetikájával kapcsolatban.”

A felmérést végző szakemberek azonban rájöttek, hogy kutatásukkal jelentősen keresztbe tettek az LMBTQP-lobbinak, így felhívták az emberek figyelmét, hogy ne erősödjön bennük a homofóbia az eredmények hatására.

Megnyugtatásul mondjuk, továbbra sem félünk a buziktól, ugyanakkor mindez egy fontos dologra világít rá. A homoszexualitás, még ha veleszületett is, valamilyen mentális, szellemi betegségnek, defektusnak minősül. Mindezek függvényében pedig kimondhatjuk, hogy máris megvan a logikus kapcsolat a homoszexualitás szabad propagálása és az egyre növekvő számú coming outok között.

Egyébként a kutatást végző szakemberek azt nyilatkozták, hogy az ember genetikai állománya nagyon csekély szinten, de befolyásolhatja a személy nemi identitását, ugyanakkor azon gének, melyek ilyen hatásúak, felelősek legtöbb esetben például a depresszióra való hajlamért, és a skizofréniáért is.