Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Újra botrány volt egy korábbi tömegverekedés helyszínén Franciaországban, ezúttal a városházát és a polgármestert vették célba erőszakos niggerek, akik megrohamozták a házasságkötő termet.

Pár nap telt csak el egy százfős faji alapon kirobbant tömegverekedés óta, ám máris újra botránytól hangos a település, ezúttal a polgármesteri hivatalba törtek be a fekete afrikai védelmi liga tagjai, esküvőket zavartak meg és a városvezetőre öntöttek egy csomag lisztet – írja a V4NA.

Pattanásig feszült a helyzet a Párizstól északnyugatra fekvő Val-de-Reuil nevű településen, ahol egy hete vasrudakkal és késekkel estek egymásnak a kurd és az afrikai közösség tagjai, mintegy száz fős tömegverekedést generálva, melyben többen is megsérültek.

A történteket követően azonban nem csitulnak az indulatok a városban, ezúttal a fekete afrikai védelmi liga tagjai voltak a felbujtók, akik a hétvégén tüntetést szerveztek a városháza előtt, a France Bleu értesülései szerint azért, mert letartóztattak két színes bőrű személyt, akik a tömegverekedésben megvertek egy férfit, aki súlyos sérüléseket szenvedett. Sajtóértesülések szerint a két közösség közti ellentétek nem csillapodtak, a kurdok és az afrikaiak továbbra is provokálták egymást, ezt követően pedig a kurd közösség tagjai demonstrációt szerveztek, melyre a városvezető tájékoztatása alapján nem volt engedélyük.

A település polgármestere, Marc-Antoine Jamet kénytelen volt beavatkozni a két tábor között feszülő ellentétek elsimítása érdekében, mely nem volt mentes a sértésektől és a fenyegetésektől, a városvezető „rasszista provokációkat” említett a Twitteren.

Megrohamozták a házasságkötő termet

A történet azonban itt nem ért véget, a hétvégén mintegy 100-150 fős csoport rohamozta meg a városházát. A polgármester elmondása alapján a fővárosból és az ország egyéb pontjairól érkeztek „rasszista és szélsőséges” emberek, akik közül mintegy harmincan behatoltak az épületbe, betörték az ajtót és megzavarták a bent zajló esküvőket, halálra rémítve a jelen lévőket.

A polgármester „döbbenetesnek” nevezte, hogy 2021-ben megtörténhet az, hogy harminc „erőszakos és rasszista” személy egy nemi erőszakért elítélt egykori rapper vezetésével betör a városházára és a nekik ellenálló egyik képviselőnőt lökdösik.

A legmegdöbbentőbb jelenet azonban csak ezután következett, a friss házasokat védendő, mellettük vonult ki a városháza épületéből az udvarra a polgármester, amikor a négerek ráborítottak egy rakás lisztet. Ennél tovább azonban nem tudott fajulni az inzultus, mivel a városvezetőt több rendőr is körülvette.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE