Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Fajvédő nemzetiszocialisták jelentek meg amerikai Connecticut állambeli Ritzy Greenwich-ben, hogy a fehér emberek elleni rasszista erőszak miatt tiltakozzanak.

Az NSC-131 nemzetiszocialista csoport álarcos aktivistái más városokból utaztak demonstrálni a greenwichi városháza elé. Innen alakulatban vonultak át Greenwich belvárosán, majd egy utcasarkon gyülekeztek aljas transzparenseikkel, miközben nemzetiszocialista tisztelgést bemutatva „Seig Heil”-t skandáltak.

„Nácik jelentek meg Greenwichben, és felemelt karral Heil-t kiabálnak? Nem szabadna megtörténnie 2024-ben” – hőbörgött egy Jolie Goldring nevű greenwichi zsidó a The New York Postnak.

Az NSC-131 nemzetiszocialista mozgalom egyik alegysége, a Peoples Initiative for New England (Népi Kezdeményezés Új-Angliáért) – elkötelezte magát, hogy egy tisztán fehér hazát hozzon létre északkeleten, és elszakadjon az Egyesült Államok többi részétől.

A fehér patrióták azt mondták, hogy azért jelentek meg, hogy tiltakozzanak egy fehér tinédzser elleni faji indíttatású támadás miatt, amit egy greenwichi parkban követtek el a négerek.

Abban az incidensben, amelyet a kamera rögzített, és az interneten terjedt el, egy fehér lányt összever egy pár néger nőstény, miközben a színes bőrű tömeg gúnyolódott körülöttük a fehér áldozaton.

A megtámadott lányt később a mentők látták el, miközben legalább két támadót letartóztattak.

A fehér patrióták azt követelték, hogy gyűlölet-bűncselekmény miatt emeljenek vádat a gyanúsítottak ellen.

A zsidó-liberális sajtó felháborodása ellenére a fehér aktivistáknak joga volt felszólalni az amerikai alkotmány első kiegészítése miatt, amely a világ többi részéhez képest rendkívüli módon védi a szólásszabadságot.

„Nem szegtek meg semmilyen törvényt, bármennyire is undorító és undorító volt az üzenetük” – mondta Fred Camillo városi tanácsos a The New York Postnak.

„Ha átlépték volna a határvonalat, annak következményei lettek volna” – tette hozzá, megjegyezve, hogy a helyi rendőrség tudta, hogy a „nácik jönnek”, és a tüntetés alatt végig figyelték őket.

A helyi zsidók azonban a látottak miatt sokkot kaptak – különösen az Izrael-ellenes tiltakozások és a palesztinok elleni népirtás miatt „növekvő” antiszemitizmust követően. „Úgy érezzük, satuban vagyunk. Gyűlölet minden oldalról” – panaszkodott Goldring. „Nagyon nehéz látni és hallani, hogy valaki azt mondja, „Heil Hitler” az utcán, ahol lakom.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Kétségtelen, hogy 2023. október 7-ét az izraeli hadsereg (IDF) fennállásának eddigi leggyászosabb napjaként fogja nyilvántartani a hadtörténet.

A nemzetiszocialista Nagynémet Birodalom egyik első embere, Heinrich Himmlernek bajorországi, festői környezetből álló tóparti villáját szállodává és étteremmé alakították át, amiért „természetesen” áll a bál a zsidó-liberális médiában.

Neobolsevik Amerikában a fehéreket – konkrétan a heteroszexuális fehér férfiakat – hibáztatni az elképzelhető összes társadalmi gondért, bajért, bánatért valósággal nemzeti sportnak számít, amely a feketék és az etnomazochista fehérek körében hovatovább népszerűbb még a kosárlabdánál is.

Itáliában tilos lesz a labdarúgócsapatoknak kiosztani játékosaiknak a 88-as számot, ugyanis ezzel a Führert éltetnék a játékosok.

A szlovák Speciális Büntetőbíróság (ŠTS) hat év börtönbüntetésre ítélte Marián Magátot, akit törvénybe ütköző gondolatok kifejtésével kapcsolatos vádpontokban bűnösnek találtak.

Egy céges prezentációtechnika tréningre készülve érdekes dolgot fedeztem fel az OpenAI képrajzoló mesterséges intelligenciájával való interakcióban.

Az ausztrál kormány a „szélsőjobboldal erősödése” miatt a nemzetiszocialista jelképek betiltását fogja kezdeményezni, jelentette be Mark Dreyfus igazságügyi miniszter.

Zsidó-liberális hiszériát keltett Ausztriában, hogy a szélsőjobboldali Szabadságpárt ifjúsági tagozatának toborzóvideóján feltűnik a Hofburg Kastély erkélye, ahonnan 1938-ban kikiáltották az Anschlusst.

Kampánycsapatának egyik tagja hozta zsidó-liberális támadások kereszttüzébe az elnökjelöltségért induló kormányzót.

A mai Magyarország 10 millió lakosának túlnyomó többsége, ha a Rajk nevet hallja, kizárólag a tragikus sorsú Rajk László, egykori kommunista belügyminiszter nevére asszociál, s az ő életútjából főleg a kivégzésére, majd a 7 évvel későbbi dísztemetésére emlékezik.

Tetovált „náci” jelképek miatt két és fél évi felfüggesztett szabadságvesztéssel zárult egy három évvel ezelőtti ausztriai nyaralás egy magyar férfi számára. Az illető vesztét az okozta, hogy egy tónál fürdőruhára vetkőzött.

A frankfurti zsidó szupremácisták Németországban elsőként indítottak el egy olyan alkalmazást, amely az antiszemiták elleni küzdelemben segít azáltal, hogy figyelmezteti a zsidókat a potenciális „biztonsági fenyegetésekre”.

Az alábbi nyilatkozatot Paula Hitler (1896. január 21. - 1960. június 1.), a Führer egyetlen lánytestvére 1957-ben tette, újra kifejezve meggyőződését, ahogy 12 évvel korábban, szeretett fivérének halálát követően.

Az antifa támadások másodrendű vádlottját, Tobias E.-t a tanács egy év tíz hónapra ítélte, de akár hamarosan szabadulhat is. Ő ismerte el egyedüliként az ügyészségi váddal egyezően a bűncselekményeit, de az ítéletet már nem fogadta el.

A második világháború lezárást követő vérgőzös évek feltárása, megismertetése a nyilvánossággal, valahogy elfelejtődött az 1990-es "rendszerváltozás" óta.