Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Tíz év börtönbüntetést kapott a betiltott brit nemzetiszocialista szervezet, a National Action társalapítója.

A 32 éves Ben Raymondra a bristoli koronabíróság bírója rótt ki egy évtizedet, miután „terrorcselekmény” miatt korábban már elítélték.

Ben Raymond 2013-ban társalapítója volt a nemzetiszocialista szellemiségű patrióta szervezetnek, amely az etnikai tisztogatást, valamint az LMBTQ-deviánsok és a liberálisok elleni aktivizmust hirdette.

Az úgynevezett „terrortörvény” értelmében 2016 decemberében betiltották, így ez lett az első szélsőjobboldali csoport, amelyet kriminalizáltak a Brit Fasiszták Szövetsége 1940-es törvényen kívül helyezése óta.

A belügyminisztérium diktatórikus lépése után Raymond segített a National Action-nek átalakulni egy új csoporttá, NS131 – National Socialist Anti-Capitalist Action néven.

A bristoli koronabíróság bírája nyolc év börtönbüntetésre és két évre meghosszabbított próbaidőre ítélte Raymondot. Minimum öt év és négy hónap börtönbüntetést fog letölteni, mielőtt feltételesen szabadlábra helyezhető. Ugyancsak 15 évre vonatkoznak rá a terrorizmusról szóló törvény korlátozó rendelkezései, akkor is, ha már szabadult.

Az ítélet kihirdetésekor a bíró külön nehezményezte, hogy a National Action fiatalokat tervezett a soraiba toborozni. „Egyértelmű, hogy ez a propagandaanyag a fiataloknak szólt. Valójában fennállt a veszélye annak, hogy ezeket a fiatalokat az Ön anyaga extrém faji erőszakos cselekmények elkövetésére készteti.”

Ben Raymondot az esküdtszék bűnösnek találta abban, hogy egy „terrorista” szervezet tagja volt. Két rendbeli bűntett miatt is elítélték, amiért olyan iratok voltak a birtokában, amelyek az „Andrew Berwick európai függetlenségi nyilatkozata” és „Ragnar Benson házi készítésű detonátorok” címet viselték. További négy hasonló vád alól viszont felmentették.

A National Action vezetőjét, Christopher Lythgoe-t 2018-ban nyolc év börtönbüntetésre ítélték, miután bűnösnek találták „betiltott csoportban való tagságban”.

A National Actiont többet között azért tiltották be, mert az interneten üdvözölte a bevándorlást támogató Jo Cox munkáspárti képviselő meggyilkolását, akit 2016-ban a magányos farkasként tevékenykedő Thomas Mair nemzetiszocialista aktivista lőtt le és késelt halálra.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A faji háborúra való előkészletek, illetve „terrorösszeesküvés” miatt ítéltek el finn nemzetiszocialista fiatalokat.

Az első bécsi döntés, így a felvidéki magyarság jelentős részének hazatérése az elmúlt évszázadok kevés sikeres, ám annál jelentősebb epizódjának egyike a magyar történelemben.

Ahhoz, hogy megérthessük a totalitárius woke ideológia amerikai elhatalmasodását lehetővé tévő mentális légkört, célszerű vázlatosan feleleveníteni az Egyesült Államok történelmi gyökereit.

A finn rendőrség szerint egy nemzetiszocialista csoport 3D-nyomtatott fegyverekkel készült faji háborúra. A nyomozók szerint a gyanúsítottak „terrorcselekmény elkövetésének szándékával” képezték ki magukat.

Eva Braun és Adolf Hitler kapcsolatának története közismertnek mondható: a népvezér politikusért, majd teljhatalmú államférfiért rajongó nő a Führer legbelsőbb köreibe is bejárással bírt, ám a politikába beleszólása nem volt, végül pedig a halálba is követte őt.

A magyar származású önkéntesekből felállítandó Waffen-SS hadosztályok ügyében a tárgyalások még a Lakatos-kormány idején megkezdődtek. Az írásbeli, előzetes megállapodást végül is Beregfy Károly, a Szálasi-kormány honvédelmi minisztere és Otto Winkelmann, a magyarországi német SS- és rendőri erők parancsnoka 1944. október 23-án írta alá Budapesten.

A gyűlést az egyik római lakótelepen rendezték az Olasz Szociális Mozgalom (Movimento Sociale Italiano) nevű fasiszta ifjúsági szervezet két tagja 1978-as meggyilkolásának emlékére.

Miután a keleti fronton megszakadt a tengelyhatalmak hadiszerencséje és a szovjet Vörös Hadsereg ellentámadásba lendült.

Lapos képernyős televízió, külön mosdó és négy darab emeletes ágy – ilyen körülmények között tartják fogva Ilaria Salist, a milánói terroristát, az antifa támadások első rendű vádlottját.

A sikertelen hatalommegragadási kísérlet utáni per hozott országos ismertséget Adolf Hitlernek, amelyben egész Németország megismerhette nézeteit.

A szélsőliberális-zsidó Euronews azon örvendezik, hogy egy belgiumi flamand „szélsőjobboldali” aktivistát ítélt el a helyi bíróság, pusztán azért, mert gyakorolta a szólásszabadsághoz való jogát. Ez természetesen „jogállami” megoldásnak számít Brüsszelben.

Adolf Hitler 1983-ban előkerült „naplója” olyan igénytelen hamisítvány volt, hogy még az A.H. monogramot sem sikerült helyesen leírni – mégis kollektív őrületbe kergette egy nagynevű német lap szerkesztőit.

Erre már sokan nem emlékeznek: 1919 júliusában a hajdúböszörményi "Ébredő"-nyomda tulajdonosa, Szabó Ferenc kirakatában megjelent egy plakát. Rajta kormánykerék, amelyet egy kemény kéz fog.

Egyre aktívabb a kanadai határon túl az amerikai Goyim Defense League (Gój Védelmi Liga) nevű csoport, amely antiszemita felvilágosító anyagok terjesztését végzi a lakónegyedekben.

Februárban sorozatos szélsőbaloldali támadások történtek Budapest különböző pontjain, az első hírek szerint az áldozatokat a ruhájuk alapján választották ki az antifasiszta támadók.