Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A napokban történt véres események csak azokat döbbentették meg, akik nem ismerik a történelmet, és akik elég hiszékenyek voltak ahhoz, hogy bedőljenek a mindent elárasztó, hazug baloldali propagandának.

Évtizedek óta sulykolják szerte a világon azt a primitív mantrát, amiről nekem mindig Orwell Állatfarm c. regényének elhíresült „Négy láb jó, két láb rossz” jelszava jut az eszembe: „Baloldal jó, jobboldal rossz”. A baloldaliak mind csupa aranyos, kedves, jóságos emberek, akik vattacukrot osztogatnak a gyermekeknek, kiállnak az elnyomottak jogaiért, és szinte sugárzik belőlük a szeretet. Ők a humanisták, a demokraták, a szólásszabadság élharcosai. Ezzel szemben a jobboldaliak agresszív, vérszomjas fenevadak, akiktől félni kell. Nem csak lehet, hanem kell. Mert ők bántják a kisebbségeket, a homoszexuálisokat, meg úgy általában mindenkit. Mert nincs bennük szeretet és elfogadás.

És most kamerák felvételein láthattuk, ahogy ezek a szeretettől, elfogadástól és humanizmustól sugárzó baloldaliak gyáva férgek módjára, falkába verődve, eszelős fenevadakként rontanak rá fényes nappal járókelőkre, és félholtra verik őket. Aki ezen meglepődik, egyedül a saját tájékozatlanságát okolhatja. Főleg, ha egy magyar emberről van szó, akinek a saját hazája történelme bővelkedik a baloldaliak, a kommunisták által elkövetett rémtettekben. Ezek persze lassan a feledés homályába vesznek, hiszen nem „trendi” erről beszélni. Legyünk kicsik, bocsássunk meg, és különben is, nem kell mindig ezen „rugózni” – visítja a szélsőbaloldali sajtó, majd kiadja a jelszót, hogy „nem szabad felejteni, nem szabad megbocsátani”. Ez a duplagondol módszer, mely szerint az egyik népirtást sosem szabad elfelejteni, míg a másikat kötelező elfelejteni, megtette hatását. Az emberek lassan elfelejtik, hogy kik is azok a kommunisták, akiknek a történészek becslései szerint is százmillió (!!!) halálos áldozat szárad a lelkén világszerte. Mára eljutottunk oda, hogy szabadon, sőt, büszkén lobogtathatják gyalázatos vörös rongyaikat, igaz, hogy önkényuralmi jelkép, de kit érdekel? Nekik szabad. Hogy ez sérti a magyarok, a kommunizmus áldozatai, s azok leszármazottai érzékenységét, sőt, a hatályos törvényeket is? Kit érdekel? Nekik ezt is szabad. A szélsőbaloldali hírportálokon évek óta büntetlenül folyik az uszítás, a lázítás, és mindennek meggyalázása, ami magyar, ami vallás, ami hagyomány. Ismétlem, büntetlenül. Hát létezik olyan végtelenül naiv ember, aki csodálkozik, hogy vérszemet kaptak, és eljutottak oda, hogy ők bármit megtehetnek?

Most szintet léptek. Úgy gondolták, nekik ezt is szabad. Félholtra verni emberek az utcán. És nem halljuk az elhatárolódást. Akik évek óta a „melegek” jogainak állítólagos csorbítása miatt sivalkodnak, most hallgatnak. Holott itt nem jogokat tiportak, hanem földön fekvő, védtelen embereket. Férfiakat és nőket. Nyolcan, felfegyverkezve. Képzeljük el, mi lenne, ha történetesen egy „melegjogi aktivistával” történik mindez! Szem nem maradna szárazon, lángolna az internet, a különféle fórumokon másról nem is lehetne olvasni, a nyugati államok nagykövetei a hazai balliberális politikusokkal karöltve, tiltakozva vonulnának fel.

De most nem tiltakoznak. Most hallgatnak. És jó is, hogy hallgatnak, mert közvetett módon őket is felelősség terheli azért, hogy eljuthattunk ide, hogy ez a rothadó tályog megjelenhetett az ország testén. Vagy, hogy egy másik, a napokban történt esetet említsek: eljuthattunk oda, hogy egy pedofil pedagógiai asszisztens büszkén dicsekedhet tetteivel az interneten, mert őt támogatják a jogvédők. Hová jutott ez az ország?

Ez egy vörös vonal. Ha a magyar kormány, a hatóságok nem göngyölítik fel a szálakat, a kapcsolatrendszereiket, hogy kik hívták őket ide, kik segítették őket, és nem csapnak le végre-valahára ugyanolyan szigorral az uszítókra – különös tekintettel a magyargyűlöletet hivatásként űző internetes portálokra és csoportokra –, mint a tényleges elkövetőkre, annak társadalmi szinten beláthatatlan következményei lehetnek.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Az emberiség egyik óriási bravúrja a nemzetiszocializmussal kapcsolódik össze: ötven éve a holdra szállás magába olvasztotta a III. Birodalom történetének egy részét.

„A közelgő győzelem lehetőséget ad Németországnak az európai zsidókérdés megoldására, ami véleményem szerint kötelességünk is. A kívánatos megoldás: minden zsidót kitenni Európából.

A Duce többször is farkasszemet nézett a halállal és mindig sikerült felülkerekednie. Túlélte az első világháború kegyetlen csatáit, valamint számos merényletkísérletet is.

„Púpos gnóm”, „vörös hóhér”, „a diktatúra legvéresebb hiénája”, „egy emberkeverék karvalyból és hiénából gyúrva” – írták a korabeli újságok a Tanácsköztársaság bukását követően Korvin Ottóról. „Nemes jellemű, izzó lelkű forradalmár”, „egy elvi vasember” – zengtek róla dicshimnuszokat az 1945–1989 közötti politikai rendszerek tollnokai.

Öt és fél év szabadságvesztésre ítéltek egy 16 éves fiút, mert „neonáci” csoporthoz tartozott, megpróbálta beszervezni egy iskolatársát is, valamint különböző eszközökkel terjesztette a csoport ideológiáját – jelentette örömködve a zsidó-liberális média.

Pénzgyűjtésbe kezdett a 2023-as antifa támadások kitervelőjének és elsőrendű vádlottjának, Ilaria Salisnak családja.

A korabeli német sajtóban csodafegyverként (Wunderwaffe) emlegetett rakéta a mai robotrepülőgépek elődjének tekinthető.

Adolf Hitler ceruzájáért 5400 fontot adtak egy árverésen, ami miatt a zsidó-liberális sajtó a teljes glóbuszon ajvékolt egy sort.

Adolf Hitler egyik beszédének 30 másodperces részletét játszották be a hangosbeszélőn az osztrák vasúttársaság (ÖBB) egyik vonatán, mielőtt a járat beért volna Bécsbe, írja a BBC.

A cionista német hatóságok vizsgálódnak, ugyanis egy olyan videó terjedt el, amelyben egy hazafias viseletbe öltözött férfi osztogatott léggömböket óvodásoknak.

Az 1945 novemberében kezdődő nürnbergi koncepciós perben a Nagy-Britannia, Franciaország, a Szovjetunió és az Egyesült Államok által létrehozott Nemzetközi Katonai Törvényszék a legyőzött nemzetiszocialista Nagynémet Birodalom 24 prominens katonai, politikai és gazdasági vezetőjének egyoldalú felelősségét állapította meg a második világháború bűneiben.

Magyarország második világháborús történetének van egy apró, alig ismert, de egyben rendkívül érdekes fejezete: az egyéni fegyverténnyel ellenséges harckocsit megsemmisítő magyar honvédek termőfölddel való jutalmazása.

„A jóvátétel nem csak erkölcsileg indokolható, hanem képes kezelni a régóta fennálló faji egyenlőtlenségeket is” – mondta Barbara Lee demokrata képviselő.

1944. augusztus 23-án Románia hivatalosan kapitulált, és hátba támadta addigi szövetségeseit, a német és magyar csapatokat.

1946. január 19-én indult el Budaörsről az első, kitelepítésre ítélt magyarországi németeket szállító vonat, amely a második világháborút követő szélesebb kelet-európai etnikai tisztogatás hazai szakaszának kezdetét jelentette. 

Anti-antifa, white pride és „gyűlölünk mindenkit” a IX. kerületi diákok falán Fradi-tabló keretében.

Több tízezer zsidó és zsidószimpatizáns vonult fel Izrael mellett Washingtonban, ám ez nem mindenkinek volt kedvére.

Alig néhány hónappal a harcok után elindult a feleslegessé vált eszközök hasznosítása a megszállt és kettészakított Németországban.

Bajtársunk és barátunk Cseresznye György, a Titkolt Ellenállás egykori énekese már lassan egy évtizede, idén 9 éve, hogy a Hadak Útjára távozott.

Korábban röviden – a „tudományos” értékéhez mérten – már szó esett egy bizonyos Robin DiAngelóról annak kapcsán, hogy az ő agyszüleménye a woke-izmus bibliájának számító White Fragility (Fehér törékenység) című könyv.

Szálasi Ferenc 1946. évi Börtönnaplójának február 28-i bejegyzésében ezt olvassuk: "Ma reggel kivégezték Imrédy Bélát. Nyugodjék békében. A Nemzet vértanúja volt."

Az 1944 őszén szovjet megszállás alá került Kecskeméten a nyugat-magyarországi harci cselekmények és a világháború vége után is még fél évvel, 1945 karácsonyán is előfordultak a szovjet katonák által elkövetett rablások és gyilkosságok a polgári lakossággal és az újonnan felálló rendőrség tagjaival szemben egyaránt.

Az osztrák kormány bejelentése szerint 2025-re elkészülhet az épület felújítása, és 2026-ban kezdődhet meg benne a munka.

A tavaszt idéző napsütésben jó félszázan gyülekeztek a megadott időpontban a Keleti pályaudvar előtti téren, hogy részt vegyenek a sétáló történelemórán, számol be a Festung Budapest 2024-es rendezvénysorozata nyitányáról a honlapján a Légió Hungária.