Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Elítéltek egy angol antiszemita aktivistát, aki a rendőrség szerint „neonáci hitet vallott”, mert meg akart támadni egy sussexi zsinagógát.

A 19 éves brightoni Mason Reynoldst egy „terrorcselekmény előkészítésével kapcsolatos cikk” birtoklása miatt fogták perbe – írja a BBC.

A rendőrök átkutatták Reynolds címét, ahol bomba használati útmutatókat és egy feljegyzést találtak, amely részletezte egy hove-i zsinagóga megtámadásának terveit.

A rendőrség szerint a fiatal aktivista „szélsőjobboldali videókat osztott meg, és dicsérte a szélsőjobboldali terroristák támadásait”.

Azt mondták, ő volt egy olyan Telegram csatorna adminisztrátora is, amely „szélsőjobboldali szélsőséges, antiszemita és rasszista nézeteket, valamint bombaépítéssel és lőfegyverek 3D-nyomtatásával kapcsolatos kézikönyveket osztott meg”.

„Mason Reynolds a gyűlölet terjesztésére és a terrorcselekmények ösztönzésére törekedett” – mondta Nick Price, a CPS Terrorizmusellenes és Különleges Bűnözés Elleni Osztályának vezetője.

Reynolds korábban öt vádpontban vallotta be bűnösségét olyan információk birtoklásában, amelyek „hasznosak lehetnek egy terrorista számára”, és öt vádpontban „terrorista kiadványok terjesztésében”.

Reynolds bûnös ítélete és korábbi bûnösségi beismerései azt mutatták, hogy „nemcsak neonáci hitet vallott, hanem azokra akart tenni, hogy fájdalmat és szenvedést okozzon, amit szerencsére sikerült megakadályozni és a közvéleményt megvédeni a rendõrség és a rendõrség munkájának köszönhetõen. ügyészi csapat” – mondta Price úr.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Immár 30 év telt el azóta, hogy 1914-ben szerény erőmmel szolgálatba álltam az első világháborúban, amelyet ráerőltettek a Birodalomra.

Körözést adott ki Yaroslav Hunka 98 éves kanadai állampolgár, a Waffen-SS Galícia ukrán hadosztályának veteránja ellen az orosz belügyminisztérium.

A sztálinista rendszer szétválaszthatatlan magától Sztálin személyétől. A bolsevik rendszer működési mechanizmusa gyakorlatilag Sztálin személye köré épült, és a diktátor 1953-as halálával szükségszerűen meg is változott.

Összevont 15 év börtönbüntetésre ítéltek két brit fehér fajvédő, nemzetiszocialista podcastert, akik Harry herceg és félvér negrid fia, Archie kivégzésére szólítottak fel.

Megszólaltak a német közmédiának azoknak a feltételezett elkövetőknek a szülei, akiket a tavaly februári budapesti támadások elkövetése miatt köröznek.

Kun András 1911-ben született Nyírbátorban. Bölcsészeti és teológiai tanulmányait Rómában folytatta. 1941-ben szentelték pappá, majd minorita szerzetesként a kézdivásárhelyi rendházba került.

A közelmúltban az amerikai Massachusetts állambeli West Brookfield városában a zsidókat célzó „sértő üzeneteket” tartalmazó visszazárható zacskókat osztottak szét, ami médiahisztériát váltott ki.

Akármennyi bűnnel is vádolják, a Führer is csak ember volt, aki ráérős óráikban sokszor egészen hétköznapi hobbiknak hódolt.

A diktatúra Magyarországon 1950-re elérte az otthonokat, a hétköznapok része lett.

Az 1945 novemberében kezdődő nürnbergi koncepciós perben a Nagy-Britannia, Franciaország, a Szovjetunió és az Egyesült Államok által létrehozott Nemzetközi Katonai Törvényszék a legyőzött nemzetiszocialista Nagynémet Birodalom 24 prominens katonai, politikai és gazdasági vezetőjének egyoldalú felelősségét állapította meg a második világháború bűneiben.

Őrizetbe vették az Alternatíva Németországért egyik tagját hétfőn, a vád szerint „tiltott totalitárius jelképeket” hordott, többen azt állítják, hallották, ahogy a „Sieg Heil!” üdvözléssel köszönt.

Tasmania a zsidó-liberális média tálalása szerint „történelmet írt azzal, hogy Ausztrália első államaként betiltotta a náci tisztelgést”.

Bestiális kivégzését követően Olaszország fasiszta vezetőjének holtteste számos hányattatáson ment keresztül, mire állandó nyughelyére került.

Megmondom őszintén, hogy e sorok írása közben visszasírtam bármit, akármelyik cikkemet az elmúlt évekből. Nem azért, mert az Oppenheimer egy rossz film, vagy mert nem szerettem volna kritikát írni róla, sőt, épp ellenkezőleg.

A sikertelen hatalommegragadási kísérlet utáni per hozott országos ismertséget Adolf Hitlernek, amelyben egész Németország megismerhette nézeteit.