Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Egy nemzetiszocialista aktivistát letartóztattak csak azért, mert fiatal társait próbálta jobb útra téríteni egy dél-lanarkshire-i iskola mellett.

Az esetről készült felvételen az látható, amint a patrióta fehér fiatal az iskolásoknak beszél Hitlerről a Larkhall Akadémia előtt.

Egy sonnenrad szimbólummal ellátott pólót viselve az iskolások gyűrűjében elmondta, hogy „támogatja Adolf Hitlert, aki minden fehér embernek jót akart”.

A klipben szórólapokat szeretne osztogatni, és azt mondja a tanulóknak: „Hitler egy országot akart a fehér embereknek... Olyan országot akart, ahol minden más nép egyedi kultúrával rendelkezik. Volt egy kis csoport, akik ellenőrizték a médiát és a bankokat Németországban, és ők támogatták a kulturális marxizmust, és ez pusztította Németországot. Hitler átvette az irányítást a média és a bankok felett, és a német nép érdekeit helyezte előtérbe.”

A közoktatás által kondícionált iskolás gyerekek közül néhányan megkérdőjelezték a nézeteit. Amikor egy fiatal megkérdezi, hogy a holokauszt valódi volt-e, a nemzetiszocialista aktivista azt válaszolja: „nem, nem az”.

Egy másik videóban a fiatal férfi olyan tanulóval áll szemben, aki megsértődött a kijelentésein. Az aktivistát azonban hallani lehet, amikor azt mondja: „Azért vagyok itt vagyok, hogy segítsek nektek”, de aztán távozásra kényszerül.

Ahogy megpróbál elmenni, néhány intoleráns iskolás üldözőbe veszi, akik műanyag vizes palackokat dobnak rá.

A rendőrség később megerősítette, hogy többen részt vettek az incidensben, miután rendzavarásról érkeztek bejelentések. Azonban csak a 20 éves férfit tartóztatták ezzel kapcsolatban, és november 22-én kell megjelennie a Hamilton Sheriff Court előtt, tehát a felvilágosító munkát végző aktivista lesz felelősségre vonva egyedül, amiért filantrópként próbált fellépni.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE