Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Sajtótájékoztatót tartott a rendőrség a hétvégén Budapesten történt döbbenetes bűncselekményekkel kapcsolatban.

Mint ismert, Budapesten a hétvégén több helyszínen külföldi és magyar – főleg külföldi – antifasiszta aktivisták kegyetlen módon, csoportosan támadva félholtra vertek az utcán embereket. A hétvégén tartották a budapesti kitörésre emlékezve a becsület napját, a második világháborús szovjet ostromgyűrűből való kitörés emlékére főként hazafias szervezetek jelentettek be rendezvényeket. A rendőrség ezeket elutasította, azonban így is nagy számú hazai és külföldi nacionalista szervezet jelent meg a magyar fővárosban, hogy a történelmi eseményre emlékezzenek. Ezúttal is érzekeztek antifasiszta csoportok, akik úgy gondolták, hogy eljátszák nálunk is, amit Németországban az utóbbi időben már hallgatólagosan támogatnak, de legalábbis jórészt eltűrnek, mégpedig, hogy szélsőjobboldalinak vélt emberekre támadnak.

A gazdagréti támadásról döbbenetes felvételek készültek, melyek bejárták az internetet. Egy nyolcfős társaság támadt rá a dohánybolt munkába igyekvő eladójára. Viperákkal ütötték a fejét, bakancsokban rugdosták meg a földön fekvő sértettet, majd paprikaspray-vel is lefújták. Az áldozattól nem pénzt akartak, nem a trafikot készült kirabolni a banda. Berlini és drezdai „antifák” – szélsőbaloldali, radikális, antifasiszta brigantik – garázdálkodtak, a 40 éves trafikosnak csak az volt a bűne, hogy katonai jellegű ruházatban indult dolgozni. Támadói mozdulatain, a veréshez használt eszközökön látszik, azt sem bánták volna, ha a férfi meghal.

Közösség tagjai elleni erőszak ügyében indult eljárás, a részleteket Nyerges Béla, a BRFK nyomozó főosztályának főosztályvezetője ismertette. A nyomozó a maga nemében példátlannak nevezte az esetet. A bűncselekmény-sorozat 4 támadást foglal magában. Az első eset a Fővám téren történt. Három lengyel állampolgár, akik városlátogatási céllal érkeztek, egy rövid városnéző sétára indultak. A séta első perceiben 7-8 fő rohanta le és különböző eszközökkel kezdte ütlegelni őket. A támadás egy percig tartott, a támadók elfutottak. Két áldozat töréses sérüléseket szenvedett, a támadás okát nem tudták megmondani. Ez február 9-én történt.

Másnap Gazdagréten egy hasonló támadás történt: a munkahelyére tartó áldozatot 8 fő értelmetlen, kegyetlen és indokolatlan módon lerohanta és megtámadta. Egyértelművé vált, hogy egy sorozat első két tagjával van dolga a rendőrségnek. Egy nyomozócsoport alakult.

Ugyanezen a napon a belvárosi Bank utcában koncertről hazafelé tartó magyarokat támadott meg öt fő. Egy nő és egy férfi volt az áldozat. Pár óra múlva, hajnalban egy német párt az első kerületben támadtak meg, ők is egy koncertről tartottak hazafelé, hatan támadtak rájuk.

A rendőrök először az áldozatok előző napját követték végig. A sértetteket kizárólag a ruházatuk köti össze: olyan ruhadarabokat viseltek, amiket bárki hordhatna: fekete bakancs vagy katonai mintájú ruha, amik azt sugallhatták a támadóknak, hogy esetleg szélsőjobboldali emberek, akik a kitörés napjára érkeztek Budapestre. Ilyen adat egyébként nem merült fel, hogy ezért érkeztek volna Budapestre. A támadók sem mondtak nekik ilyesmit, hogy ezért támadnának, indíttatásuk persze nyilvánvaló, hiszen szélsőbaloldali gazemberekről van szó.

Egyedül a gazdagréti esetnél történt, hogy egy külföldi nő megszólította a későbbi áldozatot, hogy ő is a kitörés napjára érkezett-e. A férfi válaszolt, hogy dehogy, ő munkába megy éppen. A nő aztán ott volt a támadók között.

A módszerük az volt, hogy páran szorosabban, a többiek kicsit távolabbról követték a későbbi áldozatokat akár tömegközlekedéssel és gyalog is. A csapatok különböző felállásban hajtották végre a támadásokat. Volt például, hogy 11 fő követte az áldozatot, de a támadást csak nyolc fő hajtotta végre. A rendőrség hajtóvadászatot indított utánuk. Már szombaton a ruházatuk alapján felismertek néhányat, akiket aztán követni kezdtek a nyomozók és végül a belvárosban, egy taxiban fogták el őket: egy német férfit, egy német nőt és egy olasz nőt.

Elfogásukkor műanyag borítású kalapács, ólommal bélelt gumikesztyű, vipera, gázspray volt náluk.

Elfogtak egy magyar nőt is a lakóhelyén, a gyanú szerint a támadásokban ő is tevőlegesen részt vett.

„Meglepő volt látni a támadásokról készült felvételeket, hogy milyen nagy számban vettek abban részt nők. Volt olyan támadás, ahol a támadók fele nő volt” – mondta Nyerges Béla.

Az elfogottak tagadják a cselekményeket, a külföldiek minden együttműködést megtagadtak, még olyan kérdésekre sem válaszoltak, hogy mikor, miért jöttek Budapestre.

A magyar nőt a gazdagréti és a Fővám téri támadásban való részvétellel is gyanúsítják, ebben az olasz nő is részt vett. A német nőt előkészületi cselekményekkel gyanúsítják, a következő támadásokra készült fel.

Kérdésre válaszolva elmondták a sajtótájékoztatón, hogy a szintén hétvégi, Széll Kálmán téri támadás résztvevőit is elfogták – itt viszont a hazafiak támadtak vissza az antifasisztákra.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Az Ostromkalauz után folytatódott a Festung Budapest 2024 rendezvénysorozata. A szervezést megnehezítő körülményekről évről évre egyre többet kell beszélnünk és írnunk a különböző csatornákon és felületeken – írja e sorokat honlapján a Légió Hungária.

Kampánycsapatának egyik tagja hozta zsidó-liberális támadások kereszttüzébe az elnökjelöltségért induló kormányzót.

Az tény, hogy november 4-én hajnalban a szovjet csapatok ismét rátörtek Budapestre, Nagy Imre a Jugoszláv nagykövetségre menekült. Az viszont egyáltalán nem igaz, hogy ezen a napon leverték volna a szabadságharcot. Sőt.

A híres zeneszerző dédunokája a Die Welt című német újságban „megdöbbenésének” adott hangot az orosz zsoldosok kapcsán – írja a Jewish Chronicle.

A „német” gondolatrendőrség feloszlatott egy nemzetiszocialista rockkoncertet a türingiai Sonnebergben szombat este.

Szigorúbb fellépést kér számos zsidó szupremácista prominens a TikTok vezetőitől „a platformon elharapózó antiszemita tartalmak ellen”.

Lezajlott tehát a szűk körű izraeli–palesztin fogolycsere, amelynek keretében Izrael „biztonsági okokból” bebörtönzött palesztin nőket és fiatalkorúakat bocsátott szabadon.

Megmondom őszintén, hogy e sorok írása közben visszasírtam bármit, akármelyik cikkemet az elmúlt évekből. Nem azért, mert az Oppenheimer egy rossz film, vagy mert nem szerettem volna kritikát írni róla, sőt, épp ellenkezőleg.

Gyakorlatilag belső emigrációra kényszerült egy német iskola két tanára, miután elmenekültek a „szélsőjobboldali” diákok elől. Egy „jogvédő” szerint „a nácik otthonuknak kiáltották ki” Brandenburg tartományt.

1945 januárjának elején a komáromi vasútállomáson kivagonírozott Tigris harckocsik hosszú sora nagy zajt csapva kígyózott a macskaköves utcákon, hogy a Vág-Duna hídján túl elfoglalják harcállásukat.

„Púpos gnóm”, „vörös hóhér”, „a diktatúra legvéresebb hiénája”, „egy emberkeverék karvalyból és hiénából gyúrva” – írták a korabeli újságok a Tanácsköztársaság bukását követően Korvin Ottóról. „Nemes jellemű, izzó lelkű forradalmár”, „egy elvi vasember” – zengtek róla dicshimnuszokat az 1945–1989 közötti politikai rendszerek tollnokai.

Kilencvenesszeres életfogytiglant kapott egy amerikai fehér fajvédő aktivista, aki négy évvel ezelőtt színes bőrűekre kezdett lövöldözni egy mexikói határmenti bevásárlóközpontban.

Ki árja, félvér, nem-árja – a félvérek és nem-árják jogállása – a nem-árják állampolgársága, házassága, hivatalviselése – a harctéri szolgálatból eredő kiváltságok, ésatöbbi.

Ahhoz, hogy megérthessük a totalitárius woke ideológia amerikai elhatalmasodását lehetővé tévő mentális légkört, célszerű vázlatosan feleleveníteni az Egyesült Államok történelmi gyökereit.

Újabban a gázai tragédia elhomályosította azt a még tragikusabb tényt, hogy az ukrajnai testvérháborúban immár két éve gyilkolja egymást a világ legveszélyeztetettebb demográfiai kisebbsége, a világnépesség alig 2 százalékát (!) képviselő javakorabeli (20–40 éves) fehér férfi, eddig több százezres veszteséget okozva önmagának.

Franciaország az utóbbi éjszakákon ugyanazt élte át, amit néhány évtizede már többször is, és amit a jövőben törvényszerűen egyre gyakrabban fog átélni: a söpredék („la racaille”) féktelen tombolását gyújtogatással, fosztogatással, lövöldözéssel fűszerezve.

1944. április 3-án a déli órákban az amerikai légierő végrehajtotta Budapest ellen az első terrorbombázást a második világháború során.

A Haus am Bogenseet az a Film Heritage Inc. vásárolta meg, amely a Panama-iratokban az ukrán first lady résztulajdona volt.

Lipcsében zavargásba fordult át több kisebb tüntetés, amiket azután szerveztek, hogy a drezdai bíróság elítélte a szélsőbaloldali antifa terrorista Lina Engelt.

Februárban sorozatos szélsőbaloldali támadások történtek Budapest különböző pontjain, az első hírek szerint az áldozatokat a ruhájuk alapján választották ki az antifasiszta támadók.

1919. június 24-én robbant ki a tanácsköztársaság ellen szervezett legjelentősebb felkelés. A törekvés elbukott. Árulás, rossz időzítés, szervezetlenség, naivitás, ezek egyszerre okolhatóak a kudarcért.

Az 1938. november 2-i első bécsi döntés visszaadta Magyarországnak a Felvidék magyar többségű részét. E döntés előzményei az 1938. szeptember 30-i müncheni egyezményre mennek vissza.

Egyre aktívabb a kanadai határon túl az amerikai Goyim Defense League (Gój Védelmi Liga) nevű csoport, amely antiszemita felvilágosító anyagok terjesztését végzi a lakónegyedekben.

Aki nem volt a fronton, nem tudja elképzelni, milyen érzés napról-napra embereket ölni. Ellenfeleid jönnek feléd, lőnek, még nem találtak el, de menekülni nincs idő.