Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A mai Németországban és Ausztriában rendkívül veszélyes vállalkozásra adja a fejét az, aki úgy gondolja, megpróbál kiállni hazája és népe mellett, és ilyen irányú aktivizmust folytat. 

A két állam ellenséges tevékenységnek értékeli a hazafias aktivizmust, amelyért súlyos börtönéveket osztogat. Mielőtt bárki azzal a feltevéssel élne, hogy "rendben, ez nincs jól", de azért "biztos valami erőszakos dolgot kell elkövetni" ahhoz, hogy börtönbe kerüljön valaki, az téved. Semmi ilyenről nincs szó.

Az osztrák nacionalista Manuel Edert esete bizonyítja, milyen diktatórikus állapotok uralkodnak a szomszédban. Kilenc év börtönbüntetésre ítélték a napokban az innsbrucki regionális bíróságon, erről számolt be a Telegramon az osztrák Infokanal Deutschösterreich. S, hogy mi volt a "bűne"? Kapaszkodjunk meg.

"Különösen veszélyes" könyvek birtoklása, és a rendszer számára "el nem fogadható" zenekarokban való éneklés. Sokat elmond egy rezsimről, amely magát a demokrácia és a szolászszabadság feltétlen hívének állítja be, és amely ilyen magasról köp a sajátnak mondott alapelveire is.

A napokban tartottak egy csendes és zártkörű megemlékezést a németországi Dortmundban a Die Heimat szervezésében, ahol, bár nem Manuel ügye volt az apropó, de egy molinóval üzentek neki és sok más bebörtönzött nacionalistának:

A megemlékezés egyébként Dortmund legsúlyosabb második világháborúbeli bombázásáról szólt, természetesen maga az állam vagy az önkormányzat nem szervezett semmilyen megemlékezést ezen a napon. Mert számukra ez nem fontos. Azt gondolom, ez is sokat elmond az ottani állapotokról.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

1944. március 19-én a szövetséges Nagynémet Birodalom katonái bevonultak Magyarország területére, azonban ennek hosszú előzményei voltak.

Egy nacionalista lengyel törvényhozó egy tűzoltókészülékkel oltotta el a hanukai gyertyákat az ország parlamentjében egy zsidókkal tartott rendezvényen, ami nemzetközi hisztériát váltott ki.

Három fekete férfi rasszizmussal vádolja, és beperelte az American Airlines légitársaságot, miután testszagukra érkező panaszok miatt leparancsolták őket a repülőgépről.

„Tovább építjük a forradalmi kommunizmust Magyarországon, hogy az egész emberiség felszabadulhasson a kapitalizmus pusztító járma alól!” – olvasható a nyíltan szélsőbaloldali Fáklya mozgalom közösségi oldalán.

Összevont 15 év börtönbüntetésre ítéltek két brit fehér fajvédő, nemzetiszocialista podcastert, akik Harry herceg és félvér negrid fia, Archie kivégzésére szólítottak fel.

Körözést adott ki Yaroslav Hunka 98 éves kanadai állampolgár, a Waffen-SS Galícia ukrán hadosztályának veteránja ellen az orosz belügyminisztérium.

Megkezdődött kedden Frankfurtban a XIII. Heinrich Reuss herceg türingiai ingatlanvállalkozó és arisztokrata által vezetett államellenes csoport kilenc feltételezett tagja ellen terrorizmus és hazaárulás miatt indított per tárgyalása.

Másfél héttel ezelőtt a 2023-as antifa támadások elsőrendű vádlottját EP-képviselőnek választották az olasz állampolgárok. 

Miután Olaszországban EP-képviselőnek választották az antifasiszta Ilaria Salist, a magyar rendőrség elengedte a házi őrizetből az antifasiszta útonállót. Most a Guardiannek panaszkodott egy sort, hogy milyen körülmények között tartották fogva.

Mint tüzér – aki megjárta a Don-kanyar poklát – 1944. november 4-én estem szovjet fogságba Dunaföldvárnál.

Péntek hajnalban robbanás történt egy holland középiskolában, a bejárat környékére pedig horogkereszteket és különböző, nemzetiszocialismus-ellenes kifejezéseket festettek.

Hivatalosan is visszalépett az önkormányzati választástól Soltysiak Edina táti független képviselőjelölt – írta meg a Telex.

Egy francia zsidó újságíró a Jerusalem Post-nak nyilatkozva mondta el, hogy az utcájában számos épületet megjelöltek az antiszemita aktivisták.

A vérzivataros 20. század során több híres és hírhedt személyiség is megfordult a szegedi Csillag börtön celláiban.

Az USA-ban egyre több fehér gyakorolja a kereszténység „afrikanizált” változatát, az ún. karizmatikus (evangéliumi) protestantizmust.