Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A fekete bűnözési hullám gyakorlatilag elönti az összes amerikai nagyvárost.

(United States of Africa: Black Crime Wave Over­whelms Virtually All Major American Cities, national-interest.com, 2020. 06. 14.) Tavaly­előtt minden korábbi rekordot megdöntött a legalább négy halálos vagy sebesült áldozatot követelő tömeges lövöldözések száma.

A halottak százait eredményező 691 incidens egyikének sem volt fehér faji vagy terrorista motívuma, viszont elsöprő többségüket feketék követték el. Mivel az FBI forrásainak nagy részét leköti a „gyűlölet-bűncselekmények” felderítése és a belföldi terrorizmusnak nyilvánított „fehér felsőbbrendűség” felszámolása, 2020-ban csupán a gyilkosságok 54 százaléka vezetett letartóztatáshoz. Ez a valaha mért legalacsonyabb szint.

Egyébként az USA 55 nagyvárosában az elmúlt évtizedben elkövetett csaknem 55 ezer emberölés 50 százalékában nem történt letartóztatás. (Out of 54868 homicides in 55 cities over the past decade, 50 percent did not result in an arrest, washingtonpost.com, 2018. 06. 06.) Ehhez a szánalmasan gyenge bűnfelderítési arányhoz az is hozzájárult, hogy a woke-izmus elhatalmasodása és vele együtt a feketék és a fekete bűnözők társadalmi státusának emelkedése nyomán tovább romlott az amerikai rendőrség morálja, amely a BLM-es ámokfutás és a George Floyd haláláért bűnbaknak kikiáltott rendőrök koncepciós pere és elítélése után immár gyakorlatilag a béka feneke alatt leledzik. Persze az az újabban terjedő bűnözői trend sem kedvez neki, hogy (főleg fekete) bűnözők rendőrségi vészhívást imitálva egyre gyakrabban csalnak tőrbe rendőröket. Tavaly augusztusig 52 ilyen eset történt, amelyek során 67 rend­őrt lőttek le, közülük 17 életét vesztette. Ez 126 százalékos növekedés 2020-hoz képest. Nem csoda, hogy a múlt év első felében az előző évhez viszonyítva 45 százalékkal nőtt a nyugdíjba vonuló, 20-szal pedig a leszerelő zsaruk aránya. (Cops Say Low Morale And Department Scrutiny Are Driving Them Away From The Job, npr.org, 2021. 06. 24.)

Miközben tehát a többnyire fekete erőszakos bűnözés mértéke az egekbe szökik például New Yorkban is, a város demokrata párti polgármestere naponta 27 rendőrrel őriztet egy, az aszfaltra felpingált BLM-márkajelet, amelyet rasszista vandálok már többször megrongáltak. (As crime and murder skyrocket in NYC, mayor has 27 officers a day guarding BLM „mural”, lawenforcementtoday.com, 2020. 07. 19.)

Nem mintha a másik oldal különb volna. Missouri állam republikánus kormányzója a nyilvánvalóan feketéknek kedvező „bűnügyi igazságszolgáltatási reform” jegyében jelentősen csökkentette az állam börtönnépességét. Az eredmény magáért beszél. Jelenleg Missouriban található néhány a világ legveszélyesebb városa közül. A névadója nevét meghazudtolóan szentségtelen életű Saint Louis gyilkossági rátája például magasabb, mint a drogkartellek csatatereként elhíresült mexikói Tijuanáé, és ezzel a világ ötödik legveszélyesebb településévé vált. (Third World America: St Louis Became 5th Most Dangerous City In The World In 20, national-justice.com, 2021. 06. 18.) Az alig 170 ezres lélekszámú Springfield immár az USA ötödik legveszélyesebb városa. (10 Most Dangerous Cities in the US for 2021, safewise.com, 2021. 08. 09.) De az állami metropolisz Kansas City gyilkossági rátája is megdöntött minden korábbi rekordot. (Kansas City had a record number of murders in 2020—we asked an expert why, kansascitymag.com, 2021. 01. 06.)

Íme, néhány iskolapélda a mindennapos fehérellenes fekete erőszak gyilkos tombolásának illusztrálására. Detroitban a „rendszerszintű amerikai rasszizmus” és „fehér felsőbbrendűség” egyik 26 éves ártatlan áldozata véletlenül kirabolt, megkínzott és meggyilkolt két tinédzsert, az ítélethirdetéskor pedig bocsánatkérés helyett a fehér Amerika képébe vágta, hogy igenis csak a „feketék élete számít”! Egy pennsylvaniai bíróság felmentette azt a 31 éves amatőr „természetgyógyászt”, aki agyonlőtt egy 32 éves fehér – tehát eleve rasszista – férfit, mert egy másik rasszista fehér férfi nem volt hajlandó kezet fogni vele, amit ő rasszista sértésként értelmezett, és ebbéli frusztrációját öngyógyításként az áldozaton vezette le.

„Beteg vagyok ettől a kis kurvától” – mondta Baltimore-ban egy 24 éves kvalifikált és empatikus bölcsődei dada egy nyolc hónapos fehér lánycsecsemőről beszélve, aki felidegesítette, mert nem akart elaludni, ezért egy takarót szorított a fejére, amíg el nem aludt. Végleg. A biztonsági kamera felvétele szerint a kis bőgőmasina a lábaival rugdalózva jelezte ugyan, hogy „nem kapok levegőt”, de eredménytelenül. Ebből az esetből nem lett világszenzáció és globális tömeghisztéria, mint amikor a fekete amatőr pornószínész és karrierbűnöző George „Fentanyl” Floyd mondta ugyanezt, majd egy fehér rendőr intézkedése nyomán belehalt akut drogtúladagolással súlyosbított krónikus szívbajába.

Annak a húszéves szadista szépléleknek az esete sem érte el a mainstream média ingerküszöbét, aki olyan fényképet posztolt a Fakebookon, amely barátnője síró fehér csecsemőjének a nyakán térdepelve ábrázolja félmeztelenül a „BLM now mf” (most a feketék élete számít, f.szfejek) felirattal. Attrakciójára rengeteg támogató kommentet kapott, egy középkorú gimnáziumi tanár – nyakában egy méretes feszülettel, amely Amerikában is csalhatatlan faji-etnikai megkülönböztető jelzésnek számít – például arra biztatta, hogy addig maradjon a fehér poronty nyakán, amíg lélegzik.

Floridában két 19 éves raprajongó „kölcsönkért” három pár Adidas edzőcipőt egy 18 éves fehér gimnazista lánytól és fehér barátjától, amibe az előbbi belehalt, az utóbbi pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett. New Yorkban egy 37 éves négerideál egyetlen bravúros ökölcsapással kiütött az árnyékvilágból egy 35 éves fehér turistát, bizonyos Szabó Sándort, de egyetlen napot sem kellett börtönben töltenie, mert az ítélkező fehér bírónő szerint kosárlabdaedzőként tanúsított példamutató magatartásával „pozitív hatással” van a közösségre.

Dallasban pedig egy 18 éves kisgyermekbarát (kirekesztő néven: pedofil) nemileg felvilágosított egy négyéves fehér kisfiút a hálószobájában, majd kivitte az ágyából egy kis terepgyakorlatra, és véletlenül halálra szurkálta. Mivel azonban egy minden tekintetben abszolút korrekt pszichiátriai szakvélemény szerint „transzszerű állapotban” követte el tettét, és „hallucinációktól szenved”, büntetőjogi szankciók nem érték. És így tovább és így tovább, nap mint nap, monotonul ismétlődve…

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Nagyjából tizenkét kommunista jelent meg a IV. kerületi Tanácsköztársaság-szobornál, hogy méltassa a Kun (Konh) Béla-féle vörös terrort. Velük szemben kétszer ennyi hazafi fejezte ki nemtetszését – írja a Magyar Jelen.

Közvetlenül a II. világháború után Lengyelországban 277 börtönben és 1255 kommunista koncentrációs táborban több mint 200 ezer német származású polgári személyt gyűjtöttek össze, mialatt a vasfüggöny szovjet oldalán 16 millió német származású polgári lakost telepítettek ki.

Soha nem is kapták el, hiába szerepelt négy évtizeden át az FBI körözési toplistáján. 1985-ben végül magát adta fel.

A felvidéki Szencen található Anton Bernolák Gimnázium történelem tanárát Slavomír Maľát diákjai jelentették az iskolának, miután nézeteivel és véleményeivel a „törvénysértés határán mozgott”.

Az 1913-as születésű Bosnyák Imrét az elsők között érintette meg a magyar nemzetiszocializmus, a hungarizmus eszméje.

A Kun (Kohn) Béla nevével fémjelzett proletárdiktatúra és vörösterror, a hírhedt 133 nap fenekestül forgatta fel az akkori magyar társadalmi és politikai életet.

1941. június 26-án három felségjel nélküli repülőgép bombázta a Magyarországhoz az első bécsi döntés után visszakerült Kassát. A máig tisztázatlan hátterű incidens után Magyarország belépett a második világháborúba.

Eva Braun és Adolf Hitler kapcsolatának története közismertnek mondható: a népvezér politikusért, majd teljhatalmú államférfiért rajongó nő a Führer legbelsőbb köreibe is bejárással bírt, ám a politikába beleszólása nem volt, végül pedig a halálba is követte őt.

A frankfurti zsidó szupremácisták Németországban elsőként indítottak el egy olyan alkalmazást, amely az antiszemiták elleni küzdelemben segít azáltal, hogy figyelmezteti a zsidókat a potenciális „biztonsági fenyegetésekre”.

Most, hogy az amerikai kormány félhivatalos szócsövének számító The Washington Post megszellőztette a hírt, szinte már biztosra vehető, hogy az USA egy újabb megnyerhetetlen háborús kalandra készül a Közel-Keleten, ezúttal a jemeni húszik ellen, akiket a napokban ismét terrorszervezetnek nyilvánított, miután három éve éppen a Biden-kormány levette őket erről a listáról.

1944-ben és 1956-ban a történelem megismételte önmagát. Az 1944/1945-ös vérhullással újabb magok kerültek az áldott magyar földbe.

„Vádat emeltek négy férfival és egy nővel szemben, akik egy marokkói férfira a származása miatt támadtak rá” – közölte a Fővárosi Főügyészség az MTI-vel.

Ami Magyarországon az 1945-ös budavári kitörés évfordulója, a Becsület Napja, az Bulgáriában a Lukov-menet.

Kitiltotta a fehéreket az ünnepi vacsoráról a húzott szemű bostoni polgármester, de szerinte ez nem rasszizmus és nem is diszkrimináció.

A „német” gondolatrendőrség feloszlatott egy nemzetiszocialista rockkoncertet a türingiai Sonnebergben szombat este.

A német hazafit a rendőrség szerint „a migránsok elleni gyűlölet vezérelte”, külföldről származó, invazív hátterű szomszédait akarta felrobbantani.