A fekete bűnözési hullám gyakorlatilag elönti az összes amerikai nagyvárost.

(United States of Africa: Black Crime Wave Over­whelms Virtually All Major American Cities, national-interest.com, 2020. 06. 14.) Tavaly­előtt minden korábbi rekordot megdöntött a legalább négy halálos vagy sebesült áldozatot követelő tömeges lövöldözések száma.

A halottak százait eredményező 691 incidens egyikének sem volt fehér faji vagy terrorista motívuma, viszont elsöprő többségüket feketék követték el. Mivel az FBI forrásainak nagy részét leköti a „gyűlölet-bűncselekmények” felderítése és a belföldi terrorizmusnak nyilvánított „fehér felsőbbrendűség” felszámolása, 2020-ban csupán a gyilkosságok 54 százaléka vezetett letartóztatáshoz. Ez a valaha mért legalacsonyabb szint.

Egyébként az USA 55 nagyvárosában az elmúlt évtizedben elkövetett csaknem 55 ezer emberölés 50 százalékában nem történt letartóztatás. (Out of 54868 homicides in 55 cities over the past decade, 50 percent did not result in an arrest, washingtonpost.com, 2018. 06. 06.) Ehhez a szánalmasan gyenge bűnfelderítési arányhoz az is hozzájárult, hogy a woke-izmus elhatalmasodása és vele együtt a feketék és a fekete bűnözők társadalmi státusának emelkedése nyomán tovább romlott az amerikai rendőrség morálja, amely a BLM-es ámokfutás és a George Floyd haláláért bűnbaknak kikiáltott rendőrök koncepciós pere és elítélése után immár gyakorlatilag a béka feneke alatt leledzik. Persze az az újabban terjedő bűnözői trend sem kedvez neki, hogy (főleg fekete) bűnözők rendőrségi vészhívást imitálva egyre gyakrabban csalnak tőrbe rendőröket. Tavaly augusztusig 52 ilyen eset történt, amelyek során 67 rend­őrt lőttek le, közülük 17 életét vesztette. Ez 126 százalékos növekedés 2020-hoz képest. Nem csoda, hogy a múlt év első felében az előző évhez viszonyítva 45 százalékkal nőtt a nyugdíjba vonuló, 20-szal pedig a leszerelő zsaruk aránya. (Cops Say Low Morale And Department Scrutiny Are Driving Them Away From The Job, npr.org, 2021. 06. 24.)

Miközben tehát a többnyire fekete erőszakos bűnözés mértéke az egekbe szökik például New Yorkban is, a város demokrata párti polgármestere naponta 27 rendőrrel őriztet egy, az aszfaltra felpingált BLM-márkajelet, amelyet rasszista vandálok már többször megrongáltak. (As crime and murder skyrocket in NYC, mayor has 27 officers a day guarding BLM „mural”, lawenforcementtoday.com, 2020. 07. 19.)

Nem mintha a másik oldal különb volna. Missouri állam republikánus kormányzója a nyilvánvalóan feketéknek kedvező „bűnügyi igazságszolgáltatási reform” jegyében jelentősen csökkentette az állam börtönnépességét. Az eredmény magáért beszél. Jelenleg Missouriban található néhány a világ legveszélyesebb városa közül. A névadója nevét meghazudtolóan szentségtelen életű Saint Louis gyilkossági rátája például magasabb, mint a drogkartellek csatatereként elhíresült mexikói Tijuanáé, és ezzel a világ ötödik legveszélyesebb településévé vált. (Third World America: St Louis Became 5th Most Dangerous City In The World In 20, national-justice.com, 2021. 06. 18.) Az alig 170 ezres lélekszámú Springfield immár az USA ötödik legveszélyesebb városa. (10 Most Dangerous Cities in the US for 2021, safewise.com, 2021. 08. 09.) De az állami metropolisz Kansas City gyilkossági rátája is megdöntött minden korábbi rekordot. (Kansas City had a record number of murders in 2020—we asked an expert why, kansascitymag.com, 2021. 01. 06.)

Íme, néhány iskolapélda a mindennapos fehérellenes fekete erőszak gyilkos tombolásának illusztrálására. Detroitban a „rendszerszintű amerikai rasszizmus” és „fehér felsőbbrendűség” egyik 26 éves ártatlan áldozata véletlenül kirabolt, megkínzott és meggyilkolt két tinédzsert, az ítélethirdetéskor pedig bocsánatkérés helyett a fehér Amerika képébe vágta, hogy igenis csak a „feketék élete számít”! Egy pennsylvaniai bíróság felmentette azt a 31 éves amatőr „természetgyógyászt”, aki agyonlőtt egy 32 éves fehér – tehát eleve rasszista – férfit, mert egy másik rasszista fehér férfi nem volt hajlandó kezet fogni vele, amit ő rasszista sértésként értelmezett, és ebbéli frusztrációját öngyógyításként az áldozaton vezette le.

„Beteg vagyok ettől a kis kurvától” – mondta Baltimore-ban egy 24 éves kvalifikált és empatikus bölcsődei dada egy nyolc hónapos fehér lánycsecsemőről beszélve, aki felidegesítette, mert nem akart elaludni, ezért egy takarót szorított a fejére, amíg el nem aludt. Végleg. A biztonsági kamera felvétele szerint a kis bőgőmasina a lábaival rugdalózva jelezte ugyan, hogy „nem kapok levegőt”, de eredménytelenül. Ebből az esetből nem lett világszenzáció és globális tömeghisztéria, mint amikor a fekete amatőr pornószínész és karrierbűnöző George „Fentanyl” Floyd mondta ugyanezt, majd egy fehér rendőr intézkedése nyomán belehalt akut drogtúladagolással súlyosbított krónikus szívbajába.

Annak a húszéves szadista szépléleknek az esete sem érte el a mainstream média ingerküszöbét, aki olyan fényképet posztolt a Fakebookon, amely barátnője síró fehér csecsemőjének a nyakán térdepelve ábrázolja félmeztelenül a „BLM now mf” (most a feketék élete számít, f.szfejek) felirattal. Attrakciójára rengeteg támogató kommentet kapott, egy középkorú gimnáziumi tanár – nyakában egy méretes feszülettel, amely Amerikában is csalhatatlan faji-etnikai megkülönböztető jelzésnek számít – például arra biztatta, hogy addig maradjon a fehér poronty nyakán, amíg lélegzik.

Floridában két 19 éves raprajongó „kölcsönkért” három pár Adidas edzőcipőt egy 18 éves fehér gimnazista lánytól és fehér barátjától, amibe az előbbi belehalt, az utóbbi pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett. New Yorkban egy 37 éves négerideál egyetlen bravúros ökölcsapással kiütött az árnyékvilágból egy 35 éves fehér turistát, bizonyos Szabó Sándort, de egyetlen napot sem kellett börtönben töltenie, mert az ítélkező fehér bírónő szerint kosárlabdaedzőként tanúsított példamutató magatartásával „pozitív hatással” van a közösségre.

Dallasban pedig egy 18 éves kisgyermekbarát (kirekesztő néven: pedofil) nemileg felvilágosított egy négyéves fehér kisfiút a hálószobájában, majd kivitte az ágyából egy kis terepgyakorlatra, és véletlenül halálra szurkálta. Mivel azonban egy minden tekintetben abszolút korrekt pszichiátriai szakvélemény szerint „transzszerű állapotban” követte el tettét, és „hallucinációktól szenved”, büntetőjogi szankciók nem érték. És így tovább és így tovább, nap mint nap, monotonul ismétlődve…

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A New York-i Citibank kirúgta egyik alkalmazottját, aki Instagramon „politikailag nem korrekt” megnyilvánulást tett közzé a Führerrel kapcsolatban.

Megbüntették Kubában az állami zenei szervezetek hét tisztviselőjét, miután az általuk szervezett halloweeni partin egy Hitler-jelmez nyerte az első díjat – írja az AFP.

A második világháború magyarországi hadszínterén folytatott végső küzdelmek közül a Vértes hegység területén vívott harcok magyar szempontból jelentős haditetteknek számítottak.

1942. október 3-án volt minden hordozórakéta ősatyja, a V–2 első sikeres startja. A Vergeltungswaffe–2 egyfokozatú, folyékony hajtóanyagú ballisztikus rakéta volt, amit a Nagynémet Birodalom szakemberei fejlesztettek ki a Balti-tenger egy kis szigete, Usedom egy településén, Peenemündében.

1944. augusztus 23-án Románia hivatalosan kapitulált, és hátba támadta addigi szövetségeseit, a német és magyar csapatokat.

A „magyar forradalomért való lelkesedés” miatt, vagy 1956-ot csupán ürügyként felhasználva 257 személy ellen alkalmaztak megtorlást a Szovjetunióban. 

Robert Rundo, az amerikai fehér nacionalista Rise Above Movement társalapítóját a Los Angeles-i Megyei Kerületi Bíróságon fogják meghurcolni, mert a hatóságok szerint „erőszakos lázadásokat” szervezett.

Joszif Dzsugasvili, ismertebb nevén Sztálin híresen rossz kapcsolatot ápolt elsőszülött gyerekével, Jakovval.

Közismert az oroszok alábbi szövege: azért kell ide vagy oda terelni az embereket, hogy megkapják az igazolást, amivel aztán nyugodtan hazamehetnek.

Hatalmas felháborodást váltott ki Rébecca Chaillon bevándorló hátterű francia „művész” legújabb színi előadása, melyben fehér játékbabákat húznak karóba a „rasszizmus ellen tiltakozva”.

Közvetlenül a II. világháború után Lengyelországban 277 börtönben és 1255 kommunista koncentrációs táborban több mint 200 ezer német származású polgári személyt gyűjtöttek össze, mialatt a vasfüggöny szovjet oldalán 16 millió német származású polgári lakost telepítettek ki.

Mind a mai napig nem tudjuk pontosan, hogy a németek a II. világháború idején meddig jutottak az atombomba-készítés műveletében. 

Mindössze pár héttel azután, hogy Szálasi Ferenc özvegyének sírja körül hisztériát csaptak a zsidók és liberálisok, most a kommunisták mutatták meg magukat a fővárosban, ám ez nem veri ki a biztosítékot a szélsőbaloldali városvezetésnél.

Megmondom őszintén, hogy e sorok írása közben visszasírtam bármit, akármelyik cikkemet az elmúlt évekből. Nem azért, mert az Oppenheimer egy rossz film, vagy mert nem szerettem volna kritikát írni róla, sőt, épp ellenkezőleg.

A fasiszta ultráiról ismert Lazio meccsére a Roma ellen „Hitlerson 88” feliratú mezben ment el egy szurkoló, most kiderült, hogy egy patrióta német férfiról van szó.

Bajtársaink, a RED Angers (Rassemblement des Étudiants de Droite - Jobboldali Diákgyűlés) klubházában házkutatást tartott a rendőrség, most pedig több tag előzetes letartóztatásba helyezése mellett döntöttek – írja a Nacionalista Zóna Telegram csatornája.

Az egykori SS-tagok végzetes fogyatkozásával már egyre nehezebb háborús pereket rendezni, ezért újabb és újabb ajvékolni való után nézve több osztrák tartományról is „kiderítették”, hogy ott még mindig „nácik által komponált himnuszok” vannak érvényben.

„Súlyos, rendszerszintű” problémákat és hiányosságokat tárt fel a londoni rendőrségnél végzett átfogó vizsgálat, amelynek eredményét most tették közzé.

A keletről érkező hírek hatására a magyar lakosság rettegett a Vörös Hadsereg katonáitól. A szovjetek 1944. augusztus 26-án értek magyar területre az Úz völgyében, komoly harcok közepette vonultak nyugat felé, míg a front 1945 áprilisában átvonult az országon.

A miskolci légvédelmi tüzérosztály zászlósaként 1945. május 10-én kerültem szovjet fogságba Csehszlovákia területén, Prossnitzban.

72 éves korában meghalt Michael Knape, a berlini rendőrség korábbi főnöke, akit csak „neonácivadásznak”, illetve „kemény kutyának” hívtak.

Bocsánatkérő közleményt adott ki a Michigani Állami Egyetem, miután a szombat esti meccs előtt Adolf Hitler képe jelent meg az eredményjelzőn – írja a CNN nyomán a 24.

Újabb körözéseket adtak ki a fővárosi terrorista antifa támadások ügyében – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK), amely szintén antifa támadásnak nevezte az esetet.

Észak-Írország fővárosában a jövő héten árverésre bocsátják azt a ceruzát, amelyet Eva Braun ajándékozott a Führer 52. születésnapjára.