Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Az Egyesült Királyság kormánya bejelentette, hogy 2023-24-ben 7,1 százalékkal – a tavalyi 14 millió fontról, 15 millió fontra (kb. 6,5 milliárd forint) – növeli a zsidók védelmére szánt támogatását.

A brit kormány azt is bejelentette, hogy tervezi egy, a zsidó közösségek rendőri, bűnügyi és biztonsági ügyeivel foglalkozó munkacsoport felállítását. A többletfinanszírozást állítólag új megfigyelőrendszerekre, riasztókra és biztonsági őrökre fordítják majd.

Az „antiszemita incidensek” egy nemrégiben készült jelentés szerint 27 százalékkal csökkentek az Egyesült Királyságban, de a zsidók persze mindig az antiszemitizmus „soha korábban nem tapasztalt” növekedésére panaszkodnak. A kormány 2021-22-es „gyűlölet-bűncselekményekre” vonatkozó statisztikái szerint az Egyesült Királyságban a vallási indíttatású „gyűlölet-bűncselekmények” 23 százaléka zsidók ellen irányult, annak ellenére, hogy a zsidók a vallásos lakosság kevesebb mint 1 százalékát teszik ki, de ez valószínűleg annak is köszönhető, hogy a zsidók hagyományosan a legbuzgóbb feljelentgetők közé tartoznak.

Egy tavalyi felmérés szerint a 18 és 24 év közötti britek 34 százaléka – és a teljes lakosság 20 százaléka – jól gondolja, hogy a zsidók túlzott befolyással rendelkeznek a világ banki és pénzügyi rendszerei felett.

„Tovább kell mennünk, hogy a zsidó közösségek békéjét és biztonságát fenyegető aljas bűnözők a törvény teljes erejét megérezzék” – mondta nemrég az üggyel kapcsolatban Suella Braverman brit belügyminiszter, aki amúgy egy telivér indiai nő, és egy Rael Braverman nevű angliai illetőségű zsidó szupremácista üzletember felesége.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Alig egy hónappal Szálasi Ferenc kivégzése után a magyar határon önként jelentkezett a Szálasi-kormány egyik még szabadlábon lévő tagja: Kovarcz Emil.

Egykor négy légvédelmi ágyú állt annak a toronynak a tetején, amely ma szállodaként működik Hamburg belvárosában. 

Kongatják a zsidók a vészharangot, miután Adolf Hitler és Joseph Goebbels beszédeivel lett tele a TikTok. 

Újabban a gázai tragédia elhomályosította azt a még tragikusabb tényt, hogy az ukrajnai testvérháborúban immár két éve gyilkolja egymást a világ legveszélyeztetettebb demográfiai kisebbsége, a világnépesség alig 2 százalékát (!) képviselő javakorabeli (20–40 éves) fehér férfi, eddig több százezres veszteséget okozva önmagának.

Vizsgálatot indítottak a német hatóságok egy videófelvétel ügyében, amelyen tizenéves iskolások nemzetiszocialista karlendítése látható egy lengyelországi kiránduláson.

Zsidó-liberális megbotránkoztatást váltott ki a jelenleg az Atlético Madridban futballozó Marcos Llorente és a már visszavonult spanyol labdarúgó, Ibai Gómez által promotált új spanyol kávémárka.

A szlovák Speciális Büntetőbíróság (ŠTS) a „náci” ideológia és az SS iránti szimpátia kinyilvánítása miatt ítélt el öt Slovan-szurkolót.

Közvetlenül a II. világháború után Lengyelországban 277 börtönben és 1255 kommunista koncentrációs táborban több mint 200 ezer német származású polgári személyt gyűjtöttek össze, mialatt a vasfüggöny szovjet oldalán 16 millió német származású polgári lakost telepítettek ki.

Amikor Imrédy személyes származása körül a közismert polémiák folytak, akkor én magam adtam utasítást Kelecsényinek, hogy figyelje meg Imrédyt és figyeltesse meg másokkal is, hogy faji hovatartozása eldönthető legyen.

A katonai kíséretek a kora középkor hadviselésének meghatározó szerveződései voltak, harcos fiatal férfiak egy karizmatikus vezető köré gyűlve vettek részt a személyes dicsőséget és vagyonszerzést ígérő hadjáratokban.

Az 1936-os berlini nyári olimpia örökre beleírta magát a történelemkönyvekbe. Az eseményre a Harmadik Birodalom nagy erőkkel készült, és Hitler is engedményeket tett a nemzetközi közvélemény kedvéért.

Az Alternatíva Németországért (AfD) eltiltotta minden nyilvános megjelenéstől és kampányeseménytől a párt európai parlamenti listavezetőjét, Maximilian Krah-t – jelentette be a párt szóvivője, miután az illető a címben idézett mondatot találta mondani.

1944. április 3-án a déli órákban az amerikai légierő végrehajtotta Budapest ellen az első terrorbombázást a második világháború során.

Németországban nagyon sokan gondolják, hogy az 1923-as hiperinfláció jelentősen hozzájárult a nemzetiszocialista párt felemelkedéséhez.

Fajvédő nemzetiszocialisták jelentek meg amerikai Connecticut állambeli Ritzy Greenwich-ben, hogy a fehér emberek elleni rasszista erőszak miatt tiltakozzanak.