Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A Patriot Front fehér nacionalista csoport öt tagját börtönbüntetésre ítélték, mert „összeesküvést szőttek” egy idahói LGBTQ+ Pride-vonaglás ellen.

A férfiakat – Forrest Rankint, Devin Centert, Derek Smitht, James Michael Johnsont és Robert Whittedet – a Kootenai megyei esküdtszék bűnösnek találta egy háromnapos tárgyalást követően.

James Stow bíró mindegyik férfit öt nap börtönbüntetésre ítélte, két nap letöltött és egy év felügyelet nélküli próbaidőre – jelentette a Coeur d’Alene Press.

A Patriot Front tagjainak 1000 dolláros bírságot is be kell fizetniük, levonva a letartóztatásuk után letétbe helyezett eredeti 300 dolláros óvadékukat. Azt is megtiltották nekik, hogy két mérföldön belül tartózkodjanak a Coeur d'Alene Városi Parktól, ahol a Pride eseményt 2022. június 11-én tartották.

A Patriot Front 31 tagjának letartóztatása, miután egy wamzer beteletfonált, hogy egy „neonáci” csoport tagjai beugrottak egy U-Haul furgonba, amely egy idahói LGBTQ+ Pride esemény felé tartott

A bíró emellett egy évre felügyelet nélkül próbaidőre bocsátotta a férfiakat. Az Associated Press szerint, ha sikeresen teljesítik a próbaidőt, el lehet ejteni a vádakat.

A férfiak a Patriot Front azon tagjai voltak, akiket a hatóságok letartóztattak, miután tavaly júniusban megpróbálták megzavarni a deviáns homoszexuálisok helyi rendezvényét. Thomas Rousseau, a Patriot Front alapítója a tervezett rendezvény közelében letartóztatott férfiak között volt.

A hatóságok szerint a letartóztatások azután történtek, hogy egy „aggodalmaskodó állampolgár” látta, hogy „egy kis hadseregnek látszó” emberek beugrottak egy furgonba, amely a terület felé tartott, és értesítette a rendőrséget.

Házkutatás során lefoglalt dokumentumokból kiderült, hogyan terveztek a férfiak „oszlopokat” kialakítani a park körül, haladva előre, amíg „közeledő akadályok útjukba nem kerülnek”.

Ezután a csoport azt tervezte, hogy befelé halad, amíg „meg nem alakul a megfelelő mértékű konfrontációs dinamika”.

A Patriot Front azon szélsőjobboldali csoportok közé tartozik, amelyek az LMBTQ betűkkel leírt perverziók elleni kampányt vezetik szerte az Egyesült Államokban.

A zsidó-liberális média prezentálása szerint a csoport politikája „megrögzötten fehér nacionalista”, amiért egy etnikai alapú, homogén, fehér állam kialakítására szólít fel.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Az osztrák parlament szigorította a nemzetiszocialista jelképek betiltásáról szóló törvényt, kiszélesítette annak hatályát és megerősítette a tiltott jelképek megjelenítésére és terjesztésére kiszabott büntetéseket arra hivatkozva, hogy erősödik az „antiszemitizmus”.

A „német” gondolatrendőrség feloszlatott egy nemzetiszocialista rockkoncertet a türingiai Sonnebergben szombat este.

A szerbiai Elektronikus Médiumokat Szabályozó Testület elnöke, Olivera Zekic a Telegramon tett közzé egy fotót, amelyen SS-egyenruhában tetszeleg.

Ki árja, félvér, nem-árja – a félvérek és nem-árják jogállása – a nem-árják állampolgársága, házassága, hivatalviselése – a harctéri szolgálatból eredő kiváltságok, ésatöbbi.

Amikor Imrédy személyes származása körül a közismert polémiák folytak, akkor én magam adtam utasítást Kelecsényinek, hogy figyelje meg Imrédyt és figyeltesse meg másokkal is, hogy faji hovatartozása eldönthető legyen.

Dr. Bárdossy László Szombathelyen született 1890. december 10-én, római katolikus vallású kisnemesi, hivatalnoki családból.

A politikai rendőrség Kecskeméten 1945 áprilisában és májusában jelentős letartóztatási hullámot indított el, pontosan úgy, ahogy a szovjet Vörös Hadsereg által elfoglalt többi magyar, majd német területeken.

Dr. Martens. Azt hiszem, sokaknak nem kell bemutatni ezt a cipőmárkát. Aki csak egy kicsit is ismerős a rocker, punk, skinhead színtéren, az valószínűleg ismeri a semmivel sem összetéveszthető acélbetétes bakancsot, gondoljunk csak a sárga-fekete címkére és a szintén sárga gojzer varrásra.

A szvasztika, azaz a 90 fokban hajlított ágakkal bíró kereszt fontos szimbólum több egykori és ma is élő hitrendszerben egyaránt. Az idők során jelképezte többek között a jó szerencsét, a teremtés végtelenségét és a legyőzhetetlen, forgó Napot.

Egy fagylaltárus remek üzleti lehetőséget láthatott abban, hogy furgonjával az auschwitzi emlékmúzeum bejárata előtt parkoljon le, hogy az odalátogató turistáknak árulja a fagyit.

Az angolszász szövetségesek 1943 nyarán elkezdett és a második világháború végéig megállás nélkül folytatott hadászati bombázóoffenzívája füstölgő romhalmazzá változtatta Németországot, ami bosszúért kiáltott az égre.

Ahhoz, hogy megérthessük a totalitárius woke ideológia amerikai elhatalmasodását lehetővé tévő mentális légkört, célszerű vázlatosan feleleveníteni az Egyesült Államok történelmi gyökereit.

Ha az 1939. augusztus 23-án Moszkvában aláírt német–szovjet megnemtámadási egyezményt, amelyet Ribbentrop–Molotov paktumnak szokás nevezni, meg akarjuk érteni, akkor vissza kell mennünk 1939 márciusára.

A gyűlést az egyik római lakótelepen rendezték az Olasz Szociális Mozgalom (Movimento Sociale Italiano) nevű fasiszta ifjúsági szervezet két tagja 1978-as meggyilkolásának emlékére.

Halála óta számos összeesküvés-elmélet terjed, miszerint legszűkebb környezete megölte, hogy Berija megfojtotta, vagy újabban: patkányméreggel végeztek vele, miközben pár nappal később pedig a hasonmásával rendezték meg a „hivatalos” halálát.

Menetünk 1945 nagypénteként indult el Ausztria felé. Május 2-án Gmunden városka közelébe értünk. Az oroszok a hátunk mögött, előttünk a linzi műút, azon túl a szövetséges csapatok tanyáztak.

A cionista német hatóságok vizsgálódnak, ugyanis egy olyan videó terjedt el, amelyben egy hazafias viseletbe öltözött férfi osztogatott léggömböket óvodásoknak.

Valószínűleg kevés furább szervezet létezett a nemzetiszocialista Németországban, mint az általában csak „Zsidók Hitlerért” néven emlegetett egyesület.

Egy francia zsidó újságíró a Jerusalem Post-nak nyilatkozva mondta el, hogy az utcájában számos épületet megjelöltek az antiszemita aktivisták.

Időről időre, újra és újra találkozunk a Nagynémet Birodalommal kapcsolatban azzal a megállapítással, hogy a német intellektuális elit a nemzetiszocialista kormányzat 1933 januári hatalomra kerülését és hatalmának megszilárdulását követően elhagyta Németországot és számkivetésbe ment.

A második világháború óta nem látott szintet ért el a Dániában feljegyzett antiszemita megnyilvánulások száma – közölte Henri Goldstein, a skandináv ország zsidajinak vezére.

Akik még nem ismernék a történetét annak a mondásnak, hogy Románia a "történelem prostituáltja", annak segítünk hat történelmi momentummal, amely eléggé tiszta képet fest arról, milyen szövetségese volt ez az ország néhai partnereinek.

A Patriot Front fehér nacionalista csoport öt tagját börtönbüntetésre ítélték, mert „összeesküvést szőttek” egy idahói LGBTQ+ Pride-vonaglás ellen.

Egy idős német asszonynak, aki személyesen ismerte, hiszen munkaadója volt, a név – Adolf Hitler – mosolyt csalt az arcára, nem pedig borzongást.