Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Civilizációs összeomlás lett volna a célja annak a célzott terrortámadásnak Baltimoreban, amelyet egy floridai nemzetiszocialista csoport vezetője és egyik női tagja állítólag hónapokon át tervezett.

„Szakadár otthonoktatás” néven futott egy Telegram-csatorna, amely több mint 2400 csoporttagnak készített a fehér fajvédelmet a középpontba helyező órarendeket.

Németország legismertebb „nácivadásza” abban reménykedik, hogy a jövőben is lehetőség nyílik a még életben maradtak meghurcolására.

Letartóztattak egy amerikai nemzetiszocialistát, név szerint Brian Tierney-t, mert két bajtársával együtt bankrablást tervezett, hogy abból finanszírozzák az aktivizmust.

A Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség vádat emelt négy fiatallal – köztük egy 16 éves fiúval – szemben, akik tavaly május 1-jén a Dohány utcai zsinagóga előtt „megbotránkoztatóan” viselkedtek.

Bejárta a hazai szélsőjobbos berkeket is, de nemzetközileg is vetett némi hullámokat a közegen belül, hogy az Azov ezred küldöttsége Izraelben járt, és láthatólag szívélyes fogadtatásban volt részük.

Túszul ejtett két őrt börtönében az a német hazafias terrorista, aki 2019-ben támadást intézett a hallei zsinagóga ellen.

Találós kérdés: melyik az a nép a bolygónkon, amely még 90+-os időseket is bíróság elé rángatnak meglehetősen ingatag vádpontok mentén?

Kötelezően letöltendő börtönbüntetést kapott a zsidó-liberális sajtóban „náci mami” néven gúnyolt holokauszttagadó eretnek Ursula Haverbeck, a 94 éves német nemzetiszocialistát ezúttal egy év szabadságvesztésre ítélték.

A Légió Hungária erdélyi divíziójának közleménye, a december 1-re, Székelyföldre szervezett soviniszta szervezetek felvonulása kapcsán. A közlemény magyar, angol és román nyelven lentebb egyaránt elérhető.

A hatóságok 2019 óta tartották megfigyelés alatt a feltehetően kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal is rendelkező Hagal Rendet.

Az ausztrál származású fehér fajvédő Brenton Tarrant, aki 2019 márciusában 51 muzulmánt likvidált két christchurch-i mecsetben Új-Zélandon, fellebbezést nyújtott be ügye és az ítélet ellen.

Egy nemzetiszocialista aktivistát letartóztattak csak azért, mert fiatal társait próbálta jobb útra téríteni egy dél-lanarkshire-i iskola mellett.

A szlovák rendőrség tájékoztatása szerint az eset nem függ össze a pozsonyi buzibárnál történt lövöldözéssel, ám egy szálon mégis csak kapcsolódik a Vár utcában elkövetett kettős gyilkossághoz.

A Los Angeles-i tüntetők zsidó-liberális felháborodást keltettek, amiért nyilvánosan támogatták Kanye West „antiszemita” tweetjeit.

A nyomozók befejezték a vizsgálatot annak a két patriótának az ügyében, akik invazív származásuk miatt szidalmazták egy pécsi étterem arab személyzetét.

Az FBI évek óta „terrorizmus” miatt nyomozást folytat egy nemzetközi nemzetiszocialista hálózat ellen, amelynek amerikai alapítója jelenleg Oroszországban él.

Szlovákiában hivatalosan „terrorcselekménynek” tekintik azt a pozsonyi kettős gyilkosságot, aminek két buzi lett az áldozata.

Börtön fenyeget egy nemzetiszocialistát Nagy-Britanniában, akinek az volt az álma, hogy megszervezze a fehér ellenállást, de a főbűne igazából az volt, hogy az interneten közzétette, hogy „imádok rasszista lenni”.

Egy nemzetiszocialista csoportot népszerűsítő szórólapokat találtak a helyi zsidók levélszekrényeikben az Új-Dél-Wales-i Bondi Beach környékén, Ausztráliában.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE