Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Nemzetiszocialista tisztelgéssel vonultak az AC Milan stadionjába a Dinamo Zagreb szurkolói.

Timothy Hale-Cusanelli részt vett a Capitolium 2021. január 6-i ostromában, aztóta pedig antiszemitaként és a „fehér felsőbbrendűség” híveként démonizálták az amerikai zsidó-liberális médiában.

Izlandon terrorista összeesküvéssel kapcsolatos ügyben tartóztattak le négy férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy a társadalom különböző intézményei és állampolgárai ellen terveztek támadásokat.

Az, hogy Packer, az 57 éves virginiai csőszerelő mit viselt 2021. január 6-án, akkor derült ki, amikor egy szövetségi bíró 75 napra ítélte őt az amerikai Capitoliumnál történt zavargásban játszott szerepe miatt.

Egy amerikai nemzetiszocialistát tartóztatott le a lengyel rendőrség, miután Auschwitz bejárata előtt a zsidókat sértő feliratokkal pózolt.

A belga Ypres városa visszamondott egy közelgő zenei fesztivált, miután kritika érte a fellépőket a „neonáci” és „fasiszta” csoportokhoz fűződő kapcsolataik miatt.

Ismét beperli a norvég kormányt a norvég fajvédő terrorista, hogy kikényszerítse teljes elkülönítésének megszüntetését – jelentette a norvég média.

A migránsok európai inváziója, a világjárvány és az ukrajnai háború Szerbiában is a szélsőjobbnak kedvezett, amely a Facebookról és a Twitterről történt kitiltását követően a Telegramon vetette meg a lábát.

A Münchenben zajló multisport Európa-bajnokságon az izraeli sportolók látogatást tettek annál az emlékműnél, amelyet az 1972-es olimpián történt palesztin akció után emeltek.

Elfogták a budapesti rendőrök azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy pár nappal ezelőtt horogkeresztet festett a Frankel Leó úti zsinagóga falára.

Az állítólagos szabotázst a Szövetségi Biztonsági Szolgálatnak sikerült megakadályoznia.

Horogkeresztet festettek a péntek esti ima alatt a Frankel zsinagóga Árpád fejedelem úti falára, valamint tollal írt üzenetet is hagytak a zsidók részére.

Terrorszervezetnek minősítette az orosz legfelsőbb bíróság az orosz hivatalos politika által „neonácinak” tekintett ukrán Azov ezredet.

Még gyerek vagy éppen fiatalkorú alapítói és tagjai vannak annak a laza nemzetiszocialista hálózatnak, ami Romániától Nyugat-Európán át az Egyesült Államokig toborzott sikeresen tagokat és valós akciókat is inspirált.

A terepen, valós harci helyzetekben a fehér fajvédők, nacionalisták, nemzetiszocialisták tapasztalatot szereznek a harcászat, a gerillaharc, a robbanóanyagok és a mesterlövészet terén.

Twitteren terjedt el, hogy „ukrán neonácik” strandoltak Rijekában. Valójában azonban magyarok.

Világunkban rengeteg dolog viharsebességgel változik, mégis vannak olyan sarokpontok (jók és rosszak egyaránt), amelyek kiállják rohanó környezetünk próbáját, és „régi dicsfényükben tündökölnek”.

„A brit Királyi Haditengerészet katonája szélsőjobboldali szervezet tagja volt, ennek ellenére előléptették, sőt ezután egy még radikálisabb neonáci szervezethez csatlakozott” – sérelmezi a zsidó-liberális fősodratú média.

Josef Schütz ötévi börtönbüntetést kapott, mert „bűnrészes volt 3518 rab halálában”.

Victoria lett Ausztrália első állama, ahol betiltották az emberiség egyik legősibb jelképének számító szvasztika, avagy horogkereszt megjelenítését.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE