Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Új kampányt indított a Britain First nevű hazafias, szélsőjobboldali mozgalom az Egyesült Királyságban, az afganisztáni bevándorlókat elszállásoló hoteleket járják.

Ez volt az első nagy per Franciaországban fehér patrióták ellen az elmúlt négy évben, amely alatt hét fajvédő, nacionalista szervezet ellen indult eljárás.

Holnap kezdődik a németországi Brandenburg an der Havel városában a 100 éves, volt SS-őr pere – közölte német forrásokra hivatkozva a CNN.

Megkezdődött annak a 100 éves férfinak a pere, aki a sachsenhauseni koncentrációs táborban teljesített szolgálatot – írja a Reuters.

Olaszországban önkormányzati választásokat tartottak, ahol a legfelkapottabb név egyértelműen Rachele Mussolinié volt.

Megint egy állítólagos „neonáci terrortámadást” akadályoztak meg az orosz hatóságok, ezúttal Vlagyivosztokban – közölte az egykori szovjet KGB utódjaként működő oroszországi Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB).

Lassan kijelenthető, hogy egymást érik a zsidó-liberális támadások a német hadsereg ellen (Bundeswehr), egyre több német katonákhoz köthető „szélsőjobboldali szerveződésre” is fény derült az utóbbi időszakban.

Vádat emeltek Irmgard Furchner, lánykori nevén Irmgard Dirksen ellen, aki titkárnőként dolgozott a stutthofi koncentrációs táborban a második világháború idején – írja a Guardian.

Őrizetbe vettek Ufában egy öt főből álló „neonáci” csoportot, amely terrortámadást készült elkövetni Baskírföldön – közölte az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) sajtóosztálya.

A hazudozás és kétszínűség mocsarában egyre inkább süllyedő világunk szükségszerűen termeli ki magából a legalantasabb emberfajtákat.

Megkezdődött egy feloszlatott fehér fajvédő csoport, az OAS hat tagjai elleni per Párizsban, akik állítólag baloldali politikusok és muzulmán vallási helyek ellen terveztek merényleteket.

Homokos színesbőrűek mellett a momentumos Cseh Katka és Fekete-Győr András is megjelent az első vidéki Pride-felvonuláson, amire antifa-zászlós buzik is érkeztek.

A The Age c. ausztrál újság antiszemita üzenetek szövegét tette közzé, amelyek egy melbourne-i zsinagóga hangpostájára érkeztek.

Még augusztus 26-án törtét, hogy egy francia felnőttoktatási intézmény hallgatója, egy huszonhat éves férfi túlgondolta a házi feladatot, és legyártott négy radioaktív csőbombát.

Felbolydult a baloldali sajtó és sokak számára meglepő részletességgel boncolgatták a hazai szurkolói társadalom összefonódását a szélsőjobbal.

A Forum Dextrum állásfoglalása Kassai Lajos és Gulyás Márton beszélgetése kapcsán.

Elismerte a főpolgármester helyettese a Mi Hazánknak küldött válaszában, hogy politikai döntést hozva vonatták vissza a Farkasréti temető vezetőjének szokásos hozzájárulását a jubileumi Rongyos Gárda-megemlékezéshez.

Több mint három évvel az ítélethirdetés után végleg lezárult a Nemzetiszocialista Illegalitás (NSU) nevű német hazafias terrorcsoport egyetlen életben maradt tagja, Beate Zschäpe pere.

A globális, egyre mélyebb őrület nyomán az idei évben megszaporodni látszanak az agresszívabb támadások Németország ellenségeitől, az antifától. Ezeket mutatjuk most vázlatosan összegezve.

A német bíróság tárgyalási dátumot tűzött ki egy 100 éves férfi ellen, akit 3518 rendbeli gyilkosságban való bűnrészességgel vádolnak, mivel SS-őrként szolgált egy Berlin külterületén lévő koncentrációs táborban.

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE