Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Január közepén került megrendezésre a békési bajtársak által szervezett „Éjszaka a fagyban” – doni hősök extrém túlélőtúra.

Ukrán nacionalisták százai tartottak fáklyás felvonulást Kijevben, hogy megünnepeljék Sztepan Bandera születésnapját.

A könyvbemutatóra Budapesten fog sor kerülni, azonban a pontos helyszíne nem nyilvános.

A liberális sajtó és jogvédő szervezetek egyaránt felfigyeltek rá, hogy Győr az utóbbi időben kiemelt helyszíne lett a hazai szélsőjobb eseményeinek.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom szervezésében idén szeptemberben immáron kilencedik alkalommal léphettek a megemlékezni vágyók a honvédő hősök nyomába.

65 éve lobbant fel hazánkban az antikommunista szabadságharc lángja. A Láng, ami tisztább korokból csapott előre modernkori történelmünk dicső pillanatába, és ami még a posztmodern hanyatlás közepette is utat világít nekünk.

Magyar szótól visszhangzott a Bacsófalvi-tó környéke, a vidéken már szórványban sincs jelen a magyarság, immáron harmadik éve gyűltek össze a Szitnya lábánál, hogy megemlékezzenek az egykori selmeci akadémia hős diákságáról.

Győr városában került sor egy zárt körben megrendezett kerekasztal beszélgetésre, ahol olyan világnézeti és gyakorlati témák kerültek terítékre, melyek tisztázása elengedhetetlen ahhoz, hogy szilárd alapokra helyezzük jobboldaliságunkat.

Mint ismert, hagyományosan május utolsó vasárnapján tartják a Hősök napját, ezért a Légió Hungária is megemlékezett a mindenkori magyar hősökről, mégpedig egy dégi emlékműnél.

Több száz nacionalista vonult fel az ukrán fővárosban a hitleri Németország mellett harcoló ukrán Galícia SS-hadosztály megalakulásának évfordulóján.

A Betyársereg, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Légió Hungária, a három legnagyobb pártpolitika felett álló jobboldali szervezet vezetői ültek össze egyeztetést tartani.

A Juventud Patriota nevű szervezet felhívására több falangista szervezet is lerótta tiszteletét a második világháború idején Hitler mellett harcoló Kék Hadosztály előtt. 

A Blood C18 Honour Hungary a Légió Hungária társszervezésében megemlékezést hirdet Győr városába.

A Betyársereg és a European Patriots Unite idén sem tétlenkedett, amikor a karácsonyi jótékonyság ideje jött el.

Idén IV. alkalommal rendezte meg a Légió Hungaria pécsi szervezete a Mecseki Láthatatlanok, 1956-os hősökről szóló emléktúráját.

2020 olyan kihívások elé állított minden szervezetet a közterületi események tekintetében, melyek megoldása rugalmasságot és kreativitást kíván.

Minden évben megrendezésre kerülő 44 km-es Attila-védvonal emlék-és teljesítménytúra, a II. világháborúban, Budapest előterében harcoló magyar-és német katonáknak állít emléket. Gyalogtúra, ám vannak, akik ezt a 44 km-es távot futva teszik meg.

A Nacionalista Zóna számolt be róla, hogy a Bolgár Nemzeti Unió (BNS) ellen egy koncepciós eljárás indult nemrég, mely akár a szervezet betiltásával is végződhet.

A Szabad Szellem – Magyar Kultúra Alapítvány szervezésében egy hármas könyvbemutatóra került volna sor október 15-én, ám a helyszínt adó Háló Központ az utolsó pillanatban lemondta azt, mivel kommunisták fenyegették meg őket - írja a Kuruc.info.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE