Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Egy ausztrál online céget Adolf Hitler ihlette szerelmes árucikkeket árult Valentin-napra, amelyeket zsidó szupremácista nyomásra hamarosan le is vettek.

Az egykori Buszesz területén 2017 óta végez egy nagyberuházás előkészítéseként feltárásokat a Budapesti Történeti Múzeum.

Utólag módosított egyik autója és versenyzője, Benjamin Pedersen rajtszámán az IndyCarban szereplő AJ Foyt Racing, mert az „nácigyanúsnak” bizonyult.

Németországtól Lengyelországig és Hollandiáig, az elásott második világháborús német kincsek állítólag Európa-szerte szétszóródtak.

Hetvenöt év után feloldották a titkosítást azon a térképen, ami a legenda szerint a Hollandiát elfoglaló német katonák elásott aranyát rejti.

Az állítólag csaknem 80 éve elrejtett arany ékszerek több mint 6 milliárd forintot érhetnek.

Megvizsgálja az Építési és Közlekedési Minisztérium azokat a németországi szabályokat, melyek „gátat szabnak a náci utalásokat tartalmazó, egyedi rendszámtáblák terjedésének, és ezek alapján módosíthatják a törvényt”, írja a zsidók és liberálisok hazai interentes zászlóshajója, a Telex.

Az ünnepekkor egy roncskutató nem feltétlenül a fa alá tervezett ajándékokon gondolkodik, számára a legnagyobb örömöt egy repülőgép darabjainak kiemelése jelenti, most éppen Ajkán.

Csaknem 360 kilogramm második világháborús páncéltörő lőszer, gránát került elő a Somogy megyei Nagybajomnál egy mezőgazdasági területen.

Rosi Posner, egy rabbi feleségének fotója a hanukai gyertyatartóról 1931-ben készült kieli lakásukban. Most újra előszedték és egy kiállításon szerepeltetik a városban.

Egy brit bentlakásos iskolába járó gyerekek nemzetiszocialista tisztelgést mutattak be, miközben egy Adolf Hitlerről szóló színdarabot néztek.

Az amerikai lap egyik számában megjelent keresztrejtvényben úgy tűnik, hogy egy horogkeresztet rejtettek el, pontosan a hanuka zsidó ünnep nyitónapján, legalábbis a zsidók ezt állítják.

Egyre komolyabb az összfelháborodás van még az Ukrajnát támogató zsidó-liberális körökben is abból, hogy egy ukrán páncélos alakulat egy „náci” szimbólumot festett fel egy oroszoktól zsákmányolt BMP-3-as gyalogsági harcjárműre azonosítóként.

Harry herceg élete egyik legnagyobb hibájának nevezte azt a 2005-ös incidenst, amikor egy horogkeresztes karszalagot húzott magára jelmezes buliban.

A „Galícia” SS-hadosztályt 1943. április 28-án Heinrich Himmler parancsára hozták létre, amely túlnyomórészt a térségből származó ukrán etnikai hátterű katonai önkéntesekből állt.

Két éven át volt egy koncentrációs parancsnokának a titkárnője, de a médiának azt mondta, hogy nem hallott vagy látott gyilkosságokat.

A Magyar Honvédség tűzszerész ezrede pénteken a Facebook-oldalán közölte, hogy a Borsod-Abaúj Zemplén megyei Mezőzombornál mezőgazdasági földmunka közben feltételezett robbanóeszközre bukkantak egy szántóföldön.

A rövidítés a rendszámon „közvetlenül utalhat a XX. századi önkényuralmi politikai rendszerekre” az indoklás szerint.

Piacra dobtak két bunkert a La Manche csatornán található Alderney szigetén, amelyek elég jó állapotban maradtak meg a második világháború óta.

Két év börtönbüntetést indítványoz felfüggesztve az ügyészség a stutthofi koncentrációs tábor egykori titkárnője ellen – közölte az észak-németországi Itzehoe város bírósága.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE